Σάββατο 5 Δεκεμβρίου 2020

Superleague (11η αγωνιστική) : Ανάλυση αγώνων.

 Επιμέλεια 

Ανδρέας Ανδρεάδης



Καλησπέρα . Μετά το σερί δυο εβδομάδων με προβλέψεις 4/7 στους αγώνες της σουπερ λιγκ, η 11η αγωνιστική κρύβει αμφίρροπα παιχνίδια και φαντάζει αρκετά δύσκολη για ανάλυση.


  • Ατρόμητος - Άρης (2,42-2,75-2,92) : Με εμφάνιση άχρωμη και άοσμη πήρε αθόρυβα την ισοπαλία στο παιχνίδι με τη Λάρισα (0-0) εκτός έδρας και πέρασε έστω για λίγο στην πρώτη εξάδα της βαθμολογίας. Ακίνδυνη επιθετικά η ομάδα του Περιστερίου. Ο Άρης πανηγύρισε ένα ακόμα διπλό στο Αλκαζάρ (0-3 την ΑΕΛ) και αναριχήθυκε προσωρινά στην κορυφή. Διαιτητής ο συνήθης ύποπτος για τους κίτρινους Ευαγγέλου που όπου πετύχει τον Άρη τον σφάζει. Αμφίβολοι οι Τζένγκο και Μπελανουάν. Με 2 μέρες προετοιμασία για τον αγώνα και με δεδομένη την κόπωση της Τετάρτης , το Χ και το 0-1 γκολ φαίνεται πιο πιθανή επιλογή.

  • Ολυμπιακός - ΝΠΣ Βόλος (1,25-6,75-13,50) : Κέρδισε στο ντέρμπι κορυφής τον Άρη με 1-2 στη Θεσσαλονίκη . Σκόρερ και των 2 τερμάτων ο Μπουχαλάκης. Δεν έθελξε με την παρουσία του. Μεσοβδόμαδα έχασε τις τελευταίες ελπίδες πρόκρισης στην επόμενη φάση του CL μετά την ήττα 2-1 από τη Μαρσέιγ (με ανατροπή). Εκτός οι Βαλμπουενά , Ραντζέλοβιτς. Επική ανατροπή κόντεψε να κάνει ο Βόλος στη Ριζούπολη. Από 3-0 ,πέτυχε τρια τέρματα και κατέκτησε ένα πολύτιμο βαθμό με τον Απόλλωνα. Πάντα οι Θεσσαλοί παίζουν ανοιχτά σε κάθε αγώνα. Άσσος και όβερ στο 1,90.

  • ΟΦΗ - Απόλλων Σμύρνης (1,72-3,40-4,15) : Δύσκολη νίκη με 2-1 επι των αξιόμαχων Ιωαννίνων στο Γεντι κουλέ μετά από 9 μήνες εντός έδρας. Ομάδα που δέχεται και βάζει γκολ ο ΟΦΗ του Σίμου. Ο Απόλλων αυτοκτόνησε την περασμένη Δευτέρα , έπειτα από το 3-3. Μέχρι το 60', η Ελαφρά Ταξιαρχία κρατούσε το 3-0 , ωστόσο η ομάδα του Βόλου είχε άλλη γνώμη. Στα τελευταία παιχνίδια , σκοράρει και δέχεται γκολ κατά ριπάς . Ρισκάρω στο γκολ γκολ στο 1,80.

  • ΠΑΟΚ - Αστέρας Τρίπολης (1,28-4,60-8,25) : Την Κυριακή πήρε εύκολη νίκη επι της ουραγού Λαμίας χωρίς να γκαζώσει ιδιαίτερα. Γκολ ο Βιερίνια με απευθείας εκτέλεση φάουλ. Την Πέμπτη , όμως πλήρωσε την επιθετική του αστοχία και έχασε με 2-1 από την Ομόνοια στο ΓΣΠ και αποκλείστηκε από τη συνέχεια του Europa League. Αρρωστημένο φαντάζει το κλίμα στην ομάδα , γκρίνια για παίχτες και Γκαρσία . Με ειδική άδεια , ο Ζαμπά αναχώρησε για τη Βραζιλία. Ο Αστέρας παραδόθηκε στις ορέξεις της ΑΕΚ και γνώρισε εντός έδρας ήττας ύστερα από 13 αγώνες. Χωρίς Μπαράλες και Λουίζ Φερνάντεθ , ο Αστέρας πολύ δύσκολα θα σκοράρει. Άσσος και αντερ 3,5 γκολ.

  • ΠΑΣ Γιάννενα - Λαμία (1,70-3,20-4,60) : Παίζει καλά, σκοράρει , αλλά μετα το 60' καταρρέει σαν χάρτινος πύργος . Ακόμα μια ήττα (2-1 από τον ΟΦΗ) και τώρα σφίξανε τα λουρία. Επιτακτική ανάγκη νίκης με την ουραγό Λαμία, για να επανέλθει η ηρεμία στους Γιαννιώτες.Η Λαμία , απ' την άλλη , δύσκολα θα αποφύγει φέτος το μοιραίο. Χωρίς να σκοράρει και με γκολ συνέχεια στην άμυνα, δεν έχει ρεαλιστικές ελπίδες για σωτηρία. Άσσος στο 1,85.

  • ΑΕΚ - Παναθηναικός (1,78-3,10-4,30) : Νίκη επι του Αστέρα με 1-2 χωρίς να φορτσάρει  ιδιαίτερα. Στην Ευρώπη , όμως παραδόθηκε αμαχητή με 2-4 απέναντι στη Μπράγκα και πλέον το παιχνίδι στο Λέστερ την άλλη Πέμπτη φαντάζει μια αγγαρεία. Χωρίς Τσιγκρίνσκι και Λοπες οι τυπικά γηπεδούχοι Νίκη την περασμένη αγωνιστική απέναντι στον Παναιτωλικό πανηγύρισαν οι ''Πράσινοι'' . Κομβικής σημασίας το παιχνίδι με την Ένωση. Σε περίπτωση νίκης, περνά στην 6η θέση , για πρώτη φορά τη φετινή σεζόν. Ο Μπόλονι δεν υπολογίζει τους Σαβιέρ, Αντονίτο και Χατζηθεοδωρίδη. Θα ρισκάρω στην κόντρα Χ2 με απόδοση αρκετά ελκυστική.


  • Παναιτωλικός - ΑΕΛ ( 2,23-2,82-3,20) :  Χωρίς νίκη , ύστερα από 10 αγωνιστικές η ομάδα του Αγρινίου με 4 βαθμούς στο ενεργητικό της. Με τέτοιες επιδόσεις , σίγουρα θα κινδυνεύσει. Ο Τραιανός Δέλλας θέλει να περάσει την επιθετική του φιλοσοφία με 4-3-3 και στόχο να πετύχει την πρώτη νίκη στο πρωτάθλημα. Με σημαντικά προβλήματα στην άμυνα . Εκτός Καρασαλίδης(σέντερ μπακ), Περέιρα (αριστερο μπακ), Μεντίνα (αριστερό μπακ). Αμφίβολοι οι Βάντερσον και Μαλλής. Στο αντίπαλο στρατόπεδο, οι βυσσινί διακατέχονται από αφλογιστία και πρόβλημα στην άμυνα . Έχασε εύκολα με 0-3 από τον Άρη τη Τετάρτη. Αποβλήθηκε ο Κούγιας για φραστική επίθεση στο διαιτητή Καραντώνη. Τεταμένο το κλίμα στην ΑΕΛ . Αμφίβολοι οι Γιουνές,Μιλοσαβλιεβιτς, Μιχαηλ και Νικολιας. Αίμα και άμμος προβλέπω . Πιθανή κόκκινη κάρτα.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου