Δευτέρα 21 Δεκεμβρίου 2020

ΠΑΟΚ: Η ενδεχόμενη επιστροφή Λάμπρου και ο... φευγάτος Ζαμπά.

 





Τα πράγματα για τον Λάζαρο Λάμπρου δεν εξελίχθηκαν καλά στην Τβέντε. Ο Έλληνας μεσοεπιθετικός δεν κατάφερε να καθιερωθεί και η δεδομένη ανάγκη του ΠΑΟΚ για εξτρέμ έχει ανοίξει τη συζήτηση για το ενδεχόμενο επιστροφής του το Γενάρη.


Ήδη ο προπονητής της ολλανδικής ομάδας Ρον Τζανς με δηλώσεις του έδειξε να μην υπολογίζει και πολύ στον Λάμπρου ρίχνοντας σε αυτόν τον μπαλάκι για το αν θα παραμείνει ή όχι στην Τβέντε με την οποία έχει μόλις 7 συμμετοχές μέχρι τώρα στο πρωτάθλημα και άλλη μία στο κύπελλο.

Δεν είναι μόνο το γεγονός ότι η πορεία του στην Τβέντε είναι πολύ διαφορετική από εκείνη που έκανε στην Φορτούνα Σιτάρντ στον προηγούμενο δανεισμό του που επαναφέρει το όνομα του στην μεταγραφική πραγματικότητα του Δικεφάλου.



Περισσότερο στην περίπτωση του θα μετρήσει η εισήγηση του Πάμπλο Γκαρσία για την ενίσχυση στα άκρα της μεσοεπιθετικής γραμμής του Δικεφάλου. Ο ΠΑΟΚ από την στιγμή που και ο Ζαμπά είναι ουσιαστικά εκτός ομάδας δεν έχει κάποιον καθαρόαιμο εξτρέμ και για την ώρα ο Τζόλης και ο Άντριγια Ζίβκοβιτς που είναι περισσότερο περιφερειακοί επιθετικοί καλύπτουν τα δυο άκρα της επίθεσης του.


ΣΤΗΝ ΒΡΑΖΙΛΙΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ Ο ΖΑΜΠΑ

Σε ό,τι αφορά στον Βραζιλιάνο πάντως, ήδη βρίσκεται και πάλι στην πατρίδα, αυτή την φορά με την σύμφωνη γνώμη και την άδεια της ομάδας του. Παρά το γεγονός ότι ο ΠΑΟΚ κάλυψε τον ποδοσφαιριστή στο προηγούμενο ταξίδι του στην Βραζιλία, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι, στην ολιγοήμερη παραμονή του στην Θεσσαλονίκη του έγιναν αυστηρές συστάσεις και του επιβλήθηκε χρηματικό πρόστιμο, το βαρύτερο που προβλέπεται από τον εσωτερικό κανονισμό.

Το θέμα με το Λέο Ζαμπά είναι ότι η επένδυση που έκανε ο ΠΑΟΚ όταν τον έφερε στη Θεσσαλονίκη κάθε άλλο παρά αποδίδει..

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου