Σάββατο 12 Δεκεμβρίου 2020

Ανάλυση 12ης αγωνιστικής by pistolero.


 


Επιμέλεια

Ανδρέας Ανδρεάδης          




Καλησπέρα.

Μετά το 5/6 της περασμένης εβδομάδας στις προβλέψεις μου , σειρά εχει η 12η αγωνιστική , όπου έχει αρκετους αμφίρροπους αγώνες. Ας ξεκινήσουμε.



Αγώνες Σαββάτου.

Λάρισα - ΟΦΗ (17.15) : Από 4 ανεπιτυχή αποτελέσματα προέρχεται η ΑΕΛ στους τελευταίους αγώνες. Παράπονα για τη διαιτησία από τους Θεσσαλούς μετα το παιχνίδι με τον Παναιτωλικό. Έκρηξη Κούγια. Κακό ρόστερ χωρίς επιθετική άνεση στο γκολ. Ο ΟΦΗ γνώρισε απρόσμενη εντός έδρας ήττα από τον Απόλλωνα με 0-2. Με προβλήματα στην άμυνα και δυσκολία στη τελική προσπάθεια οι Κρητικοί. Εκτός Νέιρα και ίσως ο Σακόρ. Χωρίς Πλατέλλα και Ντουρμισαι οι βυσσινί. Θα ρισκάρω στο Χ του 2,90.


Παναθηναικός - ΠΑΣ Γιάννενα (19.30) : Απολαυστικός στο α'ημίχρονο του αθηναικού ντέρμπι , ευτύχησε να βρεθεί μπροστά στο σκορ στο ημίχρονο με 0-2. Στο β'ημιχρονο και ειδικά μετά το 60', επέδειξε αυτοκτονικές τάσεις και αν είχε ακόμα 10 λεπτά το παιχνίδι , ίσως να είχε απωλέσει το διπλό στο ΟΑΚΑ. Με ανεβασμένη διάθεση πλεόν οι πράσινοι. Μονιμοποιούνται στο αρχικό σχήμα Αλεκξανδρόπουλος και Ζαγαρίτης . Στην πόρτα της εξόδου ο Αγιούμπ , μετά τη τραγική του εμφανιση και την παντελή αδιαφορία του στο ντέρμπι με την ΑΕΚ. Ο ΠΑΣ ανάσανε μετά την εντός έδρας νίκη επι της Λαμίας σστους Ζωσιμάδες. Στα εκτός εδρας παιχνίδια δυσκολεύει τον αντίπαλο μέχρι το 60 και μετά ξεμένει από έλλειψη φρεσκάδας. Θα παω με τον ασσο και οβερ για τους Πρασινους στο 2,40.


Αγώνες Κυριακής

Λαμία - Ολυμπιακός (15.00) : Ουραγος με 2 βαθμούς παραμένει η ομάδα της Φθιώτιδας στο πρωτάθλημα και αρχίζει να αποδέχεται το μοιραίο σιγα σιγα. Γνώρισε μια ακόμα ηττα απ' τα Γιάννενα με 2-0. Με 18 γκολ παθητικό μαζι με τον ΟΦΗ αποτελούν τις χειρότερες άμυνες του πρωταθλήματος. Ο πρωτοπόρος Ολυμπιακός ολοκλήρωσε τις ευρωπαικές του υποχρεώσεις για το 2020 με ήττα στο Φάληρο από την Πόρτο για την 6η αγωνιστική των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ. Θα συνεχίσει τέλη Φλεβάρη στο Γιουρόπα. Μέχρι τότε θα αφοσιωθεί στο πρωτάθλημα. 2-3 γκολ και γκολ του Ολυμπιακού και στα 2 ημίχρονα βλέπω.


Απόλλων Σμύρνης - ΑΕΚ (17.15) : Μεγάλο διπλό στο Ηράκλειο με τον ΟΦΗ . Μεθοδικός στις αντεπιθέσεις με πλάνο , πήρε το πολύτιμο τρίποντο (2ο στο πρωτάθλημα). Σκοραρε για 4ο παιχνίδι στα τελευταία 5. Η ΑΕΚ ολοκλήρωσε την αγγαρεία του Γιουρόπα Λιγκ μετά την ήττα 2-0 από τη Λέστερ στην Αγγλία και αποχαιρέτησε τη διοργάνωση. Ήττα και στο ντέρμπι από τον Παναθηναικό και ο Καρέρα μετρά ώρες πλέον. Ενδεχόμενο στραβοπάτημα από το γειτονικό Απόλλωνα θα αποτελέσει το κύκνειο άσμα του Ιταλού στον πάγκο του δικεφάλου. Διπλό και όβερ για την ΑΕΚ στο 2,50.


Βόλος - Παναιτωλικός (17.15): Ο φετινός Βόλος σκοράρει παντού και με κάθε τρόπο. Σκοραρε στο Φάληρο στην ήττα με 4-1 από τον Ολυμπιακό και στη Τρίπολη μεσοβδόμαδα στο 94' και κατέκτησε ένα πολύτιμο βαθμό στο πρωτάθλημα . 6ος μέχρι στιγμής με 14 βαθμούς και με ελκυστικό ποδόσφαιρο είναι ικανός για τα πάντα. Απ' την άλλη, ο Παναιτωλικός έκανε την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα με σκορ 2-1 απέναντι στη Λάρισα και αισιοδοξεί για καλύτερη συνέχεια. Με αρκετές απουσίες και οι 2 ομάδες. Οβερ και γκολ γκολ στο 2,40.


ΑΡΗΣ - ΠΑΟΚ (19.30) :  Όρθιοι στέκονται οι κίτρινοι στο πρωτάθλημα και παραμένουν ψηλά στην βαθμολογία . Από το 2-0 με τον ατρόμητο ως το 60' , οι αλλαγές των Κάτσε και Σαντέ Σίλβα ,  βοήθησαν στην ανατροπή με δεκα παίχτες και το τελικό 2-2 . Έβγαλε καρδιά και ψυχή ο Άρης ποου παρατάσσεται στο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης χωρίς τον Ρόουζ, τον καλύτερο σέντερ μπακ του. Αμφίβλος ο Σάκιτς. Στον ΠΑΟΚ , όνειρο ήταν και πάει η πορεία στην Ευρώπη. 0-0 με τη Γρανάδα στη Τούμπα και ο Παμπλο Γκαρσία στρέφει πλεόν το ενδιαφέρον των παιχτών του στο ντέρμπι. Τιμωρημένος ο Καντουρί , εξω ο Ροντρίγκο Σοαρες και ίσως ο Βιερίνια. Ματς για γερά νεύρα προβλέπεται στο Κλεάνθης Βικελίδης. Γκολ γκολ στο 2,00.


Αγώνας Δευτέρας

Αστέρας Τρίπολης - Ατρόμητος (19.30) : Στο 94 δεχτηκε την ισοφάριση από τον Βόλο στο Θεόδωρος Κολοκοτρώνης και πλέον έφθασε τους 6 σερι αγώνες χωρίς νίκη . Στα σχοινία ο Ράσταβατς. Με ήττα ίσως να πει το ποίημα. Από τον παράδεισο στην κόλαση βρέθηκε ο Ατρόμητος μετά το 2-0 με τον Άρη, ως το 60' . Ακόμα και με αριθμητικό πλεονέκτημα , οι Περιστεριωτες , φάνηκαν ανίκανοι να κρατήσουν το προβάδισμα και υποχρεώθηκαν σε μια ακόμα ισοπαλία. Αμφισβήτηση για τον Κάναντι και πλέον όλα θα κριθούν στις λεπτομέρειες. Δύσκολα να ρισκάρουν το κεφάλι τους οι 2 προπονητές . Χ στο 2,80.


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου