Σάββατο 9 Δεκεμβρίου 2017

Με τους δυνατούς



Καλησπέρα στους φίλους και στις φίλες του blog . Μετά από απουσία μιας βδομάδας επιστρέφω στις προβλέψεις μου και ευελπιστώ να μας βγάλουν ασπροπρόσωπους. Θα ασχοληθώ σήμερα, ημέρα Σάββατο , με μια τριάδα εξ Αγγλίας ορμώμενη με ομάδες που στο παρελθόν μας επιβεβαίωσαν με την αξιοπιστία τους. Ας αρχίσουν τα βιολιά:

Πρώτο σημείο για σήμερα , το μεγάλο όνομα της Α'Αγγλίας Μπλάκμπερν , η οποία μέχρι στιγμής δεν έχει βρει ακόμα το σταθερό της βηματισμό. Ωστόσο , απέναντι σε ομάδες που παίζουν επιθετικά (Πιτέρμπορο) , οφείλει να κερδίζει . Διπλό με 2 μονάδες για τους Blackburn Rovers.

Επόμενη επιλογή μας για τη τριάδα μου η ανεβασμένη Σκάνθορπ που δοκιμάζεται στην έδρα της Γουόλσολ . Στα τελευταία 5 παιχνίδια , η φιλοξενούμενη μετρά ισάριθμες νίκες , ήτοι 15 βαθμούς και σίγουρα η απόδοση της για νίκη στις 2.35 είναι ιντριγκαδόρικη.

Τέλος , σε ένα ακόμα αγγλικό παιχνίδι , η Γκρίμσμπι υποδέχεται τη Φόρεστ Γκριν  σε μια αναμέτρηση μικρομεσαίων . Παρ' όλα αυτά , η Γκρίμσμπι εντός έδρας παρουσιάζεται ενισχυμένη , γεγονός που με ωθεί να προτείνω το 1.80 στον άσσο.


ΕΝ ΚΑΤΑΚΛΕΙΔΙ

1659 ΠΙΤΕΡΜΠΟΡΟ - ΜΠΛΑΚΜΠΕΡΝ 2 2.02
1661 ΓΟΥΟΛΣΟΛ - ΣΚΑΝΘΟΡΠ 2 2.35
1668 ΓΚΡΙΜΣΜΠΙ - ΦΟΡΕΣΤ ΓΚΡΙΝ 1 1.80



GOOD LUCK !!!!!!!!!!!!!!!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου