Κυριακή 10 Δεκεμβρίου 2017

Στο πέταγμα του αετού



Καλησπέρα , φίλες και φίλοι του blog . Χθες στην τριάδα που πρότεινα σταθήκαμε άτυχοι , ωστόσο σήμερα ίσως να γυρίσει ο τροχός και να μας δώσει ζεστό μεροκάματο. Πάμε λοιπόν:

1843 Λούγκο - Λεονέσα : Αγώνας για τη Β' Ισπανίας . Η τρίτη στη βαθμολογία Λούγκο υποδέχεται την ''κουλτουριάρα'' Λεονέσα . Κάτι τέτοια παιχνίδια εντός η Λούγκο βρίσκει το τρόπο να τα καθαρίζει και επομένως προβλέπουμε σ'αυτό . Οριακά αποδεκτή τιμή του άσσου στο 1.60.

1857 Νάντ - Νις : Παιχνίδι για το Σαμπιονά . Τα καναρίνια του Κλαούντιο Ρανιέρι πάνε απ' το καλό στο καλύτερο και ειδικά στα εντός έδρας παιχνίδια έχουν δημιουργήσει έδρα- φρούριο . Απέναντι τους θα βρουν την παραπαίουσα φέτος Νις που δε θυμίζει σε τίποτα την περσινή καταπληκτική της πορεία . Σε συνδυασμό και με την κούραση της Ευρώπης , η Νάντ γίνεται πιο δυνατό φαβορί και το 1.95 στον άσσο φαντάζει δυνατή επιλογή.

1865 Καισερί - Μπεσίκτας : Ενδιαφέρουσα αναμέτρηση για το πρωτάθλημα της Τουρκίας. Η φιλόδοξη Καισερί εντυπωσιάζει μέχρι τώρα στο πρωτάθλημα και φιγουράρει στην 4η θέση του πίνακα. Ο αγώνας κόντρα στην πρωταθλήτρια Τουρκίας φαντάζει πρόκληση και η γηπέδουχος θα παίξει δίχως άγχος για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Απ' την άλλη , η Μπεσίκτας όντας στο -4 απ' την κορυφή και τη Μπασακσεχίρ , οφείλει να πάρει το τρίποντο για να παραμείνει στην κούρσα του τίτλου . Προέρχεται απ' την τριάρα στο ντέρμπι κόντρα στην Γαλατά και το διπλό στη Γερμανία που της χάρισε την πρωτιά στον όμιλο του Champions League για πρώτη φορά στην ιστορία της . Θα ρισκάρω στο διπλό του 1.90 και στη καρδιά της πρωταθλήτριας, Μπεσίκτας.

good luck............

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου