Τρίτη 26 Δεκεμβρίου 2017

Βομβαρδίζουν έδρες....









Καλησπέρα και χρόνια πολλά στους φίλους και τις φίλες του blog. Σήμερα , γιορτάζουν ο Μανώλης και η Εμμανουέλα , οπότε μέσα από τον ιστοτοπό μου τους εύχομαι να χαίρονται το όνομά τους . Στα στοιχηματικά , τώρα , θα ποντάρουμε ομάδες που παραδοσιακά αλώνουν έδρες και που έχουν κάνει εξοχικό τους τα ''κάστρα'' των αντιπάλων τους. Μόνο ΕΝΦΙΑ που δεν πληρώνουν. Ας αρχίσουμε λοιπόν, διότι το γοργόν και χάριν έχει:


1409 Tζίλιγχαμ - Όξφορντ : Στο πρώτο μας ζευγάρι , η Τζίλιγχαμ υποδέχεται την Όξφορντ σε ένα παιχνίδι που παραδοσιακά το διπλό κάνει πάρτυ με απολογισμό (0-0-5) . Το διπλό στο 2.65 είναι αποδεκτό.

1423 Ουπεν - Μπέβερεν : Στην πρώτη κατηγορία του Βελγίου , δυο ομάδες που αρέσκονται στα πολλά γκολ αναμετρώνται σήμερα . Η Μπέβερεν στο παρελθόν εκμεταλλεύτηκε άψογα τη φιλοξενία της γηπεδούχου Ούπεν και της έχει πάρει ουσιαστικά τον αέρα (0-0-5) . Θα προτιμήσω ξανά το διπλό στο 2.65.

1478 Νότιγχαμ - Σέφιλντ Γουένστει: Το κερασάκι στην εορταστική μου τριάδα ολοκληρώνεται στο παιχνίδι μεταξύ ιστορικών ομάδων της Αγγλίας. Νότιγχαμ και Σέφιλντ Γουένστει αναμετρώνονται σε ένα αγώνα , όπου και οι 2 ψάχνουν την αγωνιστική τους ανάσταση . Η Σέφιλντ στο πρόσφατο παρελθόν κατάφερε να αποσπάσει το διπλό ισάριθμες φορές (0-0-5) . Το διπλό κοντά στις 3 μονάδες αποτελεί εύλογη επιλογή.



καλή μας επιτυχία.......................

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου