Κυριακή 17 Δεκεμβρίου 2017

Στον αστερισμό του Αίαντα...




Καλησπέρα στους φίλους και φίλες του blog . Μετά το χθεσινό μας ταμείο με τη τριάδα που σας πρότεινα (Πόγκον- Μπάλα Τάουν- Σριούσμπερι) , έχω ακόμα μια τριάδα για σήμερα με ομάδες που βρίσκονται στις υψηλές θέσεις των πρωταθλημάτων τους και σας την προτείνω ανεπιφύλακτα. Ξεκινάμε:


779 Κλάμπ Μπρίζ - Άντερλεχτ: Κλασικό βελγικό ντέρμπι με τις 2 κορυφαίες ομάδες της χώρας . Η πρωτοπόρος Μπριζ κοντράρεται με την παρακμάζουσα Άντερλεχτ , που σημειωτέον ταλαιπωρείται από αρκετές απουσίες στο μεσοαμυντικό κομμάτι . Εύκαιρία της Μπριζ να στείλει στο καναβάτσο τη μισητή της αντίπαλο . Άσσος στο 1.85.

780 Άλκμααρ- Άγιαξ: Ένα ακόμα ντέρμπι, αυτή τη φορά στην Ολλανδία , όπου η ΑΖ Αλκμάαρ υποδέχεται τον Άγιαξ. Ο Άιαντας θα κυνηγήσει αποκλειστικά τη νίκη κόντρα στη φορμαρισμένη ΑΖ που φιγουράρει στη 2η θέση της βαθμολογίας . Θα ρισκάρω στο διπλό του Άγιαξ στο 2.10.

794 Νάντ -Ανζέ : Ολοκληρώνουμε τη σημερινή μας τριάδα με τον αγώνα της Νάντ απέναντι στην Ανζέ . Τα καναρίνια του Ρανίερι εντυπωσιάζουν φέτος , όντας στη 5η θέση και αντιμετωπίζουν μια ομάδα χαμηλών δυνατοτήτων την Ανζέ , η οποία δίνει μάχη για να κρατηθεί στην κατηγορία. Εύκολα ή δύσκολα , ο άσσος θα έρθει στο 1.90.


καλή μας επιτυχία......

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου