Δευτέρα 18 Δεκεμβρίου 2017

Να διευρύνει το σερί...



Καλησπέρα, φίλες και φίλοι του blog. Τρώγοντας έρχεται η όρεξη , μετά τα 2 συνεχόμενα ταμεία του Σαββατοκύριακου και είπα να προτείνω μια ακόμα τριάδα για να μπει ακόμα καλύτερα η καινούρια εβδομάδα.  Πρόκειται για σημεία με ρίσκο , βασισμένα στη λογική . Ας αρχίσουμε:


873 Τιμισοάρα - Ντιναμό Βουκουρεστίου: Ξεκινάμε με το ρουμάνικο πρωτάθλημα, όπου η Τιμισοάρα δίνει αγώνα επιβίωσης κόντρα στην δεύτερη ομάδα της πρωτεύουσας , Ντιναμό. Οι φιλοξενούμενοι εκτός δείχνουν επικίνδυνοι και φαντάζουν το φαβορί απέναντι στη Τιμισοάρα , που βαδίζει απ' το κακό στο χειρότερο . Διπλό, λοιπόν, στο 1.95.

876 Μορειρένσε - Γκιμαράες : Στην Πορτογαλία μεταφερόμαστε με την ουραγό Μορειρένσε να υποδέχεται την πάντα υπολογίσιμη Βιτόρια Γκιμαράες . Στα 5 τελευταία παιχνίδια των 2 ομάδων με γηπεδούχο τη Μορειρένσε , ο απολογισμός είναι σαφώς προς τα δεξιά (1-0-4) . Ρισκάρω στο διπλό με απόδοση 2.40.


880 Έβερτον - Σουόνσι : Τελευταίο παιχνίδι για σήμερα με την φορμαρισμένη, τελευταία, Έβερτον να αντιμετωπίζει την αδύναμη Σουόνσι που δείχνει σε τραγική κατάσταση . Οι εφοπλιστές του Σαμ Αλαρντάις προέρχονται από σερί νικών (3/3) και επιδιώκουν σε συνεχειά του . Με σπασμένα φρένα η Έβερτον κόντρα σε μια άνευρη , άοσμη και άχρωμη Σουόνσι και το 1.75 του άσσου μας καλύπτει απόλυτα.


καλή μας επιτυχία......

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου