Σάββατο 23 Δεκεμβρίου 2017

Χριστούγεννα στη Βρετανία.






Καλησπέρα, φίλες και φίλοι του blog . Καταρχάς , να ευχηθώ καλά Χριστούγεννα και καλές γιορτές σε όλους , με υγεία , ευτυχία και αγάπη πάνω απ' όλα. Κατά δεύτερον , έχω να σας προτείνω τριάδα για σήμερα με βάση την παράδοση που περιμένω να μας στείλει ταμείο. Έχουμε και λέμε:


1201 Mπάρι Τάουν - Πρεστάτιν Τάουν : Αγώνας για το ουαλικό πρωτάθλημα . Οι φιλοξενούμενοι έχουν σαν εξοχικό τους την έδρα του αποψινού τους αντιπάλου, καθώς μετρούν 5 στα 5 νίκες στην έδρα της γηπεδούχου. Το 3.50 στο διπλό της Πρεστάτιν είναι γεμάτο ίντριγκα και θα το προτιμήσω.

1213 Γουίμπλετον -Μπράντφορντ : Στο πρωτάθλημα της Α' Αγγλίας η Γουίμπλετον φιλοξενεί τη Μπράντφορντ σε ένα παιχνίδι που παραδοσιακά το όβερ είναι η περισσότερο φανερή επιλογή . Τα γκολ πέφτουν βροχή στα  παιχνίδια μεταξύ των 2 ομάδων με γηπεδούχο τη Γουίμπλετον . Στα 5 πρόσφατα παιχνίδια το όβερ εμφανίστηκε ισάριθμες φορές . OVER στο καλοπληρωμένο 2.00  .

1214 Μπρίστολ Ρόβερς - Ντονκάστερ: Τέλος , στο παιχνίδι που κλείνει τη τριάδα μου για σήμερα , οι ''πειρατές'' υποδέχονται τη Ντονκάστερ . Το διπλό στην έδρα των Ρόβερς έχει παρουσιαστεί 5 στις 5 φορές στο παρελθόν και προς αυτή την κατεύθυνση θα κινηθώ . Απόδοση σε τιμές αουτσάιντερ κοντά στις 3 μονάδες (2.70) απλώς σε σαγηνεύουν . Διπλό και ξερό ψωμί.



Χρόνια πολλά και καλά ταμεία σε όλους.......
ΜERRY CHRISTMAS!!!!!!!!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου