Σάββατο 29 Ιανουαρίου 2022

Με τα εγγλέζικα favorities

 Καλησπέρα σας,

Ελλείψει αγώνων από τα μεγάλα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα , ο Πιστολέρο θα ασχοληθεί με τις μικρές Αγγλίας που παρουσιάζουν αρκετό ενδιαφέρον.



  • Άκρινγκτον - Μόρκαμ : Μπήκε τέλος στο σύντομο αήττητο σερί της Άκρινγκτον , μετά την ήττα με ανατροπή από την Ίπσουιτς. Κατά διαστήματα , η γηπεδούχος ομάδα παρουσιάζει σημάδια βελτίωσης , αλλά στο μόνο που μπορεί να στοχεύει είναι η εξασφάλιση της παραμονής στην κατηγορία. Στην έδρα της έχει πάρει τους 24 από τους 36 βαθμούς ,δείγμα ότι είναι ομάδα έδρας.

Με ανεβασμένη ψυχολογία αγωνίζεται η Μόρκαμ μετά την ανέλπιστη νίκη επι της πρωτοπόρου Γουίκομ με σκορ 3-2 που την έφερε σε απόσταση βολής από τη σωτηρία. Στο -1 από τη Γουίμπλεντον που σώζεται , θα παλέψει μέχρις εσχάτων για την επιβίωση. Ωστόσο , εκτός έδρας χάνεται με απολογισμό 2-2-8 σε 12 αγώνες.





Πρόβλεψη: Αν και δέχεται γκολ εντός η Άκρινγκτον , θεωρώ ότι είναι ευκαιρία της να ξεμακρύνει από τη γραμμή του υποβιβασμού. Άσσος στο 1,90.


  • Μπόλτον - Σάντερλαντ: Οι Wanderers προέρχονται από 2 σερί νίκες  , δείχνοντας να ξυπνάνε από το λήθαργο που βρίσκονταν βαθμολογικά . Απέχει 5 βαθμούς από τις ομάδες που υποβιβάζονται, οπότε θα πρέπει να αναζητήσει βαθμούς απέναντι σε κάθε αντίπαλο.
Οι μαυρόγατες παραμένουν σταθερά εντός της πρώτης δυάδας που ανεβαίνει απευθείας στη Τσάμπιονσιπ. Έχει , ωστόσο, η Σάντερλαντ 4 αγώνες περισσότερους από την ισόβαθμη Γουίγκαν, όπότε σε κάθε παιχνίδι είναι επιβεβλημένη η νίκη. Αποχώρησε για την Πόρτσμουθ ο μπακ Χιουμ.  Ως δανεικός θα αγωνιστεί μέχρι το καλοκαίρι από τη Τότεναμ ο φορ Κλάρκ.




Εκτίμηση: Σκληρό καρύδι εντός έδρας η Μπόλτον, αλλά η Σάντερλαντ δεν έχει περιθώρια για απώλειες αν θέλει να κερδίσει την απευθείας άνοδο. Διπλό με απόδοση 2,05.


  • Τσέλτεναμ - Γουίγκαν:  Η γηπεδούχος αγνοεί τη νίκη από τα μέσα Δεκεμβρίου και πλέον η θηλιά του υποβιβασμού αρχίζει να σφίγγει το λαιμό της. Θα πρέπει να βρει το δρόμο προς τα δίχτυα για να φθάσει σε νίκες και να σωθεί η Τσέλτεναμ.


Η κορυφαία ομάδα της κατηγορίας Γουίγκαν , καταφέρνει ξεκούραστα μέχρι στιγμής να παραμένει στην κορυφή. Υπόψιν ,ότι χρωστάει και 4 αγώνες σε σχέση με τους συνδιεκδικητές της ανόδου. Παρ'όλα αυτά , το πρόβλημα στην άμυνα παραμένει. Γι' αυτό το λόγο, απέκτησε μεσοβδόμαδα το στόπερ Τίλτ από τη Ρόδεραμ.




Εκτίμηση: Τραγικός ο απολογισμός της Τσέλτεναμ το τελευταίο δίμηνο, η Γουίγκαν με διαφορά ποιότητας αναμένεται να περάσει από την έδρα της αντιπάλου της. Το διπλό , όμως, στο 1,70 δεν αξίζει και θα ποντάρω στο over 2,5 με απόδοση 1,90, εξαιτίας των αδυναμιών της Γουίγκαν στην άμυνα.



  • Έξετερ- Χάρτλπουλ: Εύκολο απόγευμα για τους Ελληνιστές , που άλωσαν την έδρα της Γουόλσολ με 2-0. Υπέροχο ποδόσφαιρο κατά διαστήματα από τους νικητές , που θα παλέψουν ως το τέλος για μια θέση στα play off ανόδου στη League 1. Απών από το παιχνίδι με τη Χάρτλπουλ ο φορ Ζανζαλά.

Σε ελέυθερη πτώση η απόδοση της Χάρτλπουλ το τελευταίο δίμηνο. Μόλις 3 βαθμοί σε 7 παιχνίδια για τους φιλοξενούμενους που εκτός έδρας χάνονται. Δύναμη της στην προσπάθεια αποφυγής του υποβιβασμού η έδρα της. Απέκτησε ως το φινάλε της σεζόν δανεικό από τη Μίντλεσμπρο τον 19χρονο φορ Φλέτσερ.




Εκτίμηση: Ανεβασμένη η Έξετερ, σε τραγική κατάσταση εκτός έδρας η Χάρτλπουλ με απολογισμό 1-2-10. Προβάδισμα για τους γηπεδούχους στο 1,75.











0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου