Παρασκευή 28 Ιανουαρίου 2022

Επιχείρηση αήττητο

 Καλησπέρα, φίλες και φίλοι των στοιχηματιών. Μετά το 5/7 στις επιλογές την περασμένη αγωνιστική , ο πιστολέρο είναι έτοιμος να πάρει το sculp των bookmakers και αυτό το σαββατοκύριακο. Αισίως φθάνουμε στην 20η αγωνιστική της σούπερ λιγκ με το ντέρμπι της Τούμπας μεταξύ ΠΑΟΚ και Ολυμπιακού να κλέβει την παράσταση. Ας παρακολουθήσουμε διεξοδικά και τις υπόλοιπες αναμετρήσεις.



  • ΛΑΜΙΑ - ΟΦΗ (Σάββατο,15.00): Το μενού την περασμένη βδομάδα είχε μόνο Άρη! Λευκή ισοπαλία στο πρωτάθλημα ,πρόκριση στην παράταση με τη τύχη σύμμαχο της η Λαμία θα κυνηγήσει ένα ακόμα τρίποντο εντός έδρας. Αντίπαλος της ο ΟΦΗ και η κούραση από την παράταση μεσοβδόμαδα. Τραυματίες οι Τιρόνε, Σαραμαντάς, εκτός ο Νούνιες και ο Γκέντσογλου.
Απρόσμενη ήττα από το σαφώς πιο έτοιμο και διψασμένο Παναιτωλικό στο Γεντί κουλέ και πισογύρισμα στη βαθμολογία. Υποχώρησαν οι Κρητικοί στην 7η θέση (ισόβαθμοι με Αστέρα Τρίπολης) και αποκλειστικός τους στόχος αποτελεί η επιστροφή στις νίκες. Αποκτήθηκε ο Φελίπε από τη Σάντα Κλάρα, αποχώρησε ο Ναμπί για τον Ατρόμητο. Τιμωρημένος ο Νέιρα, όπως και οι Μεγιάδο, Βούρος, στο κόπα Άφρικα ο Επασί.

Εκτίμηση: Ο ΟΦΗ εκτός είναι καλύτερος συγκριτικά με το Ηράκλειο. Η Λαμία, ούσα κουρασμένη από το κύπελλο ίσως κλατάρει. Ρίσκο στο διπλό του 2,70.



  • ΙΩΝΙΚΟΣ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Σάββατο,17.15):  Απολύτως τίποτα και αυτή την αγωνιστική για τους Νικαιώτες . Ήττα με 0-1 από τον Παναθηναικό και πλέον η ομάδα βρίσκεται στο +4 από τον Ατρόμητο και στο +5 από τον Απόλλωνα στη μάχη της παραμονής . Χωρίς γκολ δεν μπορούν να έρθουν και οι νίκες.  Αποκτήθηκαν οι Πλατέλλας και Βαλιέντε.  Μόνος απών ο τιμωρημένος Ρομαό.
Δεν άλλαξε τίποτα στο ντεμπούτο Κόουλμαν στον Ατρόμητο με την ήττα από την ΑΕΚ να έρχεται φυσιολογικά. Με 10 βαθμούς στο πρωτάθλημα , οι Περιστεριώτες καλούνται να κάνουν και νίκες εκτός έδρας για να ελπίζουν σε σωτηρία. Εξάποντο το παιχνίδι. Απέκτησε Ναμπί και Ροτάριου. Τιμωρημένος ο Μουνίθ, τραυματίας ο Κωτσόπουλος.

Εκτίμηση: Αναποτελεσματικός και άτυχος ο Ιωνικός , κακός ο Ατρόμητος . Γρίφος το παιχνίδι . Δεύτερο σερί εντός για τον Ιωνικό, θεωρώ πως τουλάχιστον δε θα χάσει . 1Χ και over 1,5 στο 1,80.


  • ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ - ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ(Σάββατο,19.30): Παρουσιάστηκαν κυνικοί οι πράσινοι κόντρα στον Ιωνικό και το τρίποντο ήρθε . 4ος με 30 βαθμούς ο Παναθηναικός δε ξεκολλάει από τη τετράδα της Ευρώπης , αλλά επιδέχεται περαιτέρω βελτίωσης. Αναβλήθηκε η ρεβάνς κυπέλλου με την Καρδίτσα , λόγω Ελπίδας. Τιμωρημένος ο Βιγιαφάνιες, ξένο σώμα ο Χατζηγιοβάννης.
3/3 για τους Αρκάδες στην αυγή του 2022 . Με το αγαπημένο του σκορ 1-0 , υπέταξε στο χιονισμένο Θεόδωρος Κολοκοτρώνης και τον ουραγό Απόλλωνα και κάνει όνειρα για εξάδα . Αμυντική συνέπεια υπό την καθοδήγηση του Μίλαν Ράσταβατς και κουτσά στραβά οι νίκες έρχονται . Στόχος το θετικό αποτέλεσμα στη Λεωφόρο με κλειστή άμυνα. Τιμωρημένος ο Κανελλόπουλος.

Εκτίμηση: Ανεβασμένος και με ρέντα ο Παναθηναικός , επέστρεψε στο γνωστό σκληροτράχηλο χαρακτήρα του ο Αστέρας. 1Χ και under 3,5 στο 1,70.


  • ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ - ΑΡΗΣ (Κυριακή , 15.00): Μετά το τρελό διπλό στο ΟΑΚΑ , ήρθε και το διπλό στο Ηράκλειο με σκορ 2-4 και τον Παναιτωλικό να φιγουράρει 9ος στο +11 από την προτελευταία θέση. Το ηθικό των παικτών του Αναστασίου παραμένει ανεβασμένο ,πόσο μάλλον όταν ξεφεύγουν από τις τελευταίες θέσεις του πρωταθλήματος. Απέκτησε το Σουηδό στόπερ Λάρσον. Εκτός ο Κορνέλιους και ο τιμωρημένος Μεντόζα.
Ενός κακού μύρια έπονται . Δεν έφθανε το ήδη κακό κλίμα στην ομάδα του Άρη ,ήρθαν τα δυο χαμένα πέναλτι στη ρεβάνς με τη Λαμία να αφήσουν εκτός συνέχειας κυπέλλου τους Θεσσαλονικείς. Υπ' ατμόν ο Μάντζιος , αναμένεται ενίσχυση ως το τέλος της μεταγγραφικής περιόδου. Στο -3 από τον Αστέρα και την 6η θέση , έχουν στενέψει τα όρια για άλλες απώλειες. Εκτός ο Τζένγκο, τιμωρημένος ο Φαμπιάνο.

Εκτίμηση: Σε καλό φεγγάρι οι Αγρινιώτες , απογοήτευση και κατήφεια για τον Άρη. Χωρίς το Φαμπιάνο στην άμυνα και σε συνδυασμό με τον αποκλεισμό από το κύπελλο, θα τα βρει σκούρα η φιλοξενούμενη ομάδα. Over στο 2,45.

  • ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΕΝΑ - ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ(Κυριακή,15.00):  Ακίνδυνος επιθετικά στο Φάληρο ο ΠΑΣ γνώρισε μια φυσιολογική ήττα από τον Ολυμπιακό , παραμένοντας ωστόσο εντός play off. Η ομάδα του Μεταξά ψάχνει την επανεκκίνηση , ύστερα από τα τρία σερι αρνητικά αποτελέσματα ,στον αγώνα με τον ουραγό Απόλλωνα. Εκτός ο Σνάιντερ, φήμες μετακίνησης σε ομάδες της σουπερ λιγκ για Περέα και Πίρσμαν.
Φιλότιμος στον αγωνιστικό χώρο παρουσιάζεται ο Απόλλων , μόνο που λείπει η πεμπτουσία του ποδοσφαίρου . Το γκολ. Η Ελαφρά Ταξιαρχία αγνοεί το γκολ μέσα στο 2022, και στοχεύει σε ένα θετικό αποτέλεσμα στους Ζωσιμάδες , ώστε να παραμείνει ζωντανή στη μάχη της επιβίωσης. Εκτός ο τραυματίας Βέρχουλστ, απόντες οι τιμωρημένοι Άλβες και Λισγάρας.

Εκτίμηση: Ντεφορμέ ο ΠΑΣ , ακίνδυνος επιθετικά ο Απόλλων. Άσσος και under 3,5 στο 2,15.



  • ΑΕΚ - ΝΠΣ ΒΟΛΟΣ(Κυριακή,17.15): Στο ρελαντί η ΑΕΚ επικράτησε στο Περιστέρι του Ατρομήτου και παρέμεινε 3η στο βαθμολογικό πίνακα. Δεν αγωνίστηκε στη ρεβάνς με τον ΠΑΟΚ που αναβλήθηκε λόγω κακοκαιρίας. Ανσαριφάρντ, Μοχαμάντι και Χατζησαφί θα λείψουν λόγω υποχρεώσεων με τις εθνικές τους ομάδες, αμφίβολος ο Τσιτώτας.
Ανώμαλη προσγείωση με τεσσάρα για τους Βολιώτες που δεν βγήκαν από τα αποδυτήρια. Παραμένει, ωστόσο στο -5 από τον έκτο Αστέρα και στα εναπομείναντα παιχνίδια θα κυνηγήσει ένα θαύμα για να εισέλθει στην πρώτη εξάδα. Αποκτήθηκε ο Αργεντινός Κορέα.

Εκτίμηση: Ανάξια εμπιστοσύνης η ΑΕΚ , ο Βόλος είναι η χαρά του ποδοσφαίρου. Γκολ γκολ και over στο 2,20.


  • ΠΑΟΚ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ(Κυριακή,19.30): O ΠΑΟΚ κατεβαίνει στο ντέρμπι με αντίπαλο τον Ολυμπιακό ως η πιο φορμαρισμένη ομάδα του τελευταίου διμήνου. Έχοντας αποσπάσει 18 βαθμούς στις τελευταίες έξι αναμετρήσεις πρωταθλήματος , ο δικέφαλος του Βορρά μείωσε στο -9 την απόστασή του από την κορυφή. Η αναμέτρηση με την ΑΕΚ για το κύπελλο αναβλήθηκε λόγω κακοκαιρίας. Τραυματίας ο Ελ Καντουρί.
Δεν έπεισαν οι ερυθρόλευκοι ούτε στην αναμέτρηση με τον ΠΑΣ στο Καραϊσκάκη και ο προβληματισμός εντείνεται στο λιμάνι. Οι Αφρικανοί ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού επιστρέφουν, άγνωστη όμως παραμένει η αγωνιστική τους κατάσταση. Στόχος του Ολυμπιακού να παραμείνει αήττητος ,ύστερα και από το ντέρμπι της Τούμπας. Βατσλίκ, Μπουχαλάκης επιστρέφουν, εκτός οι Κουντέ και Σισέ , λόγω Κόπα Άφρικα.

Εκτίμηση: Ίσως είναι η πρώτη και μοναδική ευκαιρία του ΠΑΟΚ να παραμείνει κοντά στην κορυφή. Ο Ολυμπιακός λογικά θα φυλάξει τα νώτα του για να φύγει έστω με την ισοπαλία. Ρισκάρω στην ισοπαλία του 3,25.


Και καλή μας επιτυχία.....

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου