Σάββατο 22 Ιανουαρίου 2022

Έξοδοι που μυρίζουν αίμα

 Καλησπέρα στους φίλους και τις φίλες των στοιχηματιών. Διανύουμε τη 19η αγωνιστική της σούπερ λιγκ με τους μεγάλους στην πλειοψηφία τους να αγωνίζονται σε δύσκολες έδρες κάτι που από μόνο του εγείρει κινδύνους για τα αποτελέσματα του σαββατοκύριακου. Ο Πιστολέρο σας προτείνει παρακάτω τα εξής:





  • ΟΦΗ - ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (Σάββατο,17.15): Μαγική εικόνα για τον ΟΦΗ η τριάρα από τον ΠΑΟΚ , καθώς αδικείται κατάφορα από τη διαιτησία του Φωτιά που έδωσε πέναλτι που δεν υπήρχε υπέρ του Δικεφάλου και κατόπιν ακύρωσε κανονικό γκολ των Κρητικών . Εντός εξάδας παραμένει η ομάδα του Νιόπλια που επιζητά επιστροφή στις νίκες. Τιμωρημένοι οι Γκαγιέχος, Πασαλίδης, νοκ - αουτ ο Γιαννούλης , στο Κόπα Άφρικα αγωνίζεται ο Επασί.
Βαθιά βαθμολογική ανάσα το διπλό στο ΟΑΚΑ κόντρα στην ΑΕΚ για τον Παναιτωλικό με 1-2. Και μάλιστα με ανατροπή στο σκορ. Σαν να μην έφθανε αυτό , πέτυχε και νίκη εναντίον του Ολυμπιακού στον πρώτο αγώνα των προημιτελικών του Κυπέλλου Ελλάδας και ξαφνικά η ρεβάνς στο Καραισκάκη αποκτά ιδιαίτερο ενδιαφέρον. Με 18 βαθμούς πια στο σακούλι , θα προσπαθήσει η ομάδα του Αναστασίου να ξεμακρύνει περισσότερο από τη τελευταία δυάδα της βαθμολογίας. Τιμωρημένο λόγω καρτών ο Μελίσσας.

Εκτίμηση: Φύσει επιθετικές ομάδες και οι δύο αναμένεται να παίξουν ανοιχτά . Γκολ γκολ και over με απόδοση 2,70.


  • ΙΩΝΙΚΟΣ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ (Σάββατο,19.30): Η ομάδα της Νίκαιας αγνοεί τη νίκη για το 2022. Στον αγώνα με τη Λαμία δε δικαιούταν κάτι περισσότερο , με αποτέλεσμα η ομάδα να παραμένει κοντά στην επικίνδυνη ζώνη. Παρ'ολα αυτά , εντός έδρας έχει μαζέψει τους 9 από τους 14 συνολικά βαθμούς , κερδίζοντας μάλιστα τα φαβορί(ΠΑΟΚ , Άρη). Τιμωρημένος ο Καμπράλ, αμφίβολοι οι Γκοτσούλιας, Ντάλσιο και Κιάκος.
 
Προσπάθησαν οι πράσινοι στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό , αλλά δεν ήταν καθόλου εύστοχοι στη τελική τους προσπάθεια. Μαζί με τα Γιάννενα συγκατοικεί ο Παναθηναικός στη 4η θέση της βαθμολογίας , ωστόσο εκτός έδρας έχει ένα διπλό σε 7 εξόδους. Μεσοβδόμαδα , στο κύπελλο διέσυρε εντός έδρας την Αναγέννηση Καρδίτσας με 4-0 και ουσιαστικά κλείδωσε την πρόκριση στους 4 της διοργάνωσης. Αμφίβολος ο Βιντάλ, φήμες για μεταγγραφή Χατζηγιοβάνη στον Ολυμπιακό ήρθαν στη δημοσιότητα τις τελευταίες μέρες.

Εκτίμηση: Στη Λεωφόρο , ο Παναθηναικός συμπεριφέρεται σαν λιοντάρι. Εκτός έδρας, όμως, μετατρέπεται σε γατάκι. Θα ρισκάρω στην κόντρα . 1Χ και over 1,5 με απόδοση 2,50.



  • ΑΡΗΣ - ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ (Κυριακή,15.00): Το 2022 έχει μπει με τους χειρότερους οιωνούς για τους κίτρινους. Ήττα από τον Παναθηναικό, γκέλα με τον Απόλλωνα στη Ριζούπολη και λευκή ισοπαλία στο πρώτο προημιτελικό με τη Λαμία στο Κλεάνθης Βικελίδης συναποτελούν την αγωνιστική κρίση που περνά η ομάδα . Στο -4 από την 6η θέση , η ομάδα του Μάντζιου δεν έχει περιθώρια για άλλες απώλειες, ενώ θα πρέπει να αλλάξει άρδην η εικόνα του Άρη μεσοεπιθετικά. Τιμωρημένος ο Μαντσίνι, στο Κόπα Άφρικα ο Καμαρά, διαθέσιμος ο νεοαποκτηθείς Πάλμα.
Νίκη-χρυσάφι στην προσπάθεια παραμθα παρατάξει ονής στη σούπερ λιγκ πέτυχε η Λαμία απέναντι στον Ιωνικό , με τον οποίο έχουν κοινούς στόχους . Στους 14 πλέον βαθμούς ανέβηκε η ομάδα του Μιχάλη Γρηγορίου που θα παρατάξει άμυνα μαζινό κόντρα στους Θεσσαλονικείς. Σταθερά εκτός οι Μανούσος , Γκέντσογλου.

Εκτίμηση: Δεν έχει περιθώρια για άλλους χαμένους βαθμούς ο Άρης, η εικόνα όμως της ομάδας δεν εμπνέει ποντάρισμα. Under στο 1,60.

  • ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ - ΑΕΚ (Κυριακή,17.15): Aν και προηγήθηκε στην πρώτη ευκαιρία του αγώνα στα Γιάννενα , περιορίστηκε στην ισοπαλία που τον κρατά στην προτελευταία θέση του πίνακα. Θα πρέπει να κάνει αρκετές υπερβάσεις ο Ατρόμητος στο δεύτερο γύρο για να ξεφύγει από τις περιπέτειες. Τιμωρημένος ο Σάλομον.
Έγκλημα και τιμωρία για την ΑΕΚ . Για πολλοστή φορά φέτος , έχασε βαθμούς σε δικό της παιχνίδι . Αυτή τη φορά ανέστησε τον Παναιτωλικό , και υποχώρησε στη τρίτη θέση της βαθμολογίας. Στο κύπελλο , παρά τις απουσίες , έδειξε χαρακτήρα παίρνοντας ισοπαλία στη Τούμπα , αφήνοντας παράλληλα ανοιχτούς λογαριασμούς για την υπόθεση πρόκριση. Σίγουρα εκτός ο Βράνιες.

Εκτίμηση: Αν δεν μπορέσει να κερδίσει τον Ατρόμητο, τότε είναι άξια της μοίρας της . Διπλό και over 1,5 στο 2,05.

  • ΝΠΣ ΒΟΛΟΣ - ΠΑΟΚ (Κυριακή , 17.15): Μια ακόμα νίκη για το Βόλο εντός έδρας , με την οποία ξαναμπήκε σε τροχιά εξάδας. Μετά από μέτρια εμφάνιση , κατέβαλε την αντίσταση του αξιόμαχου Απόλλωνα με 1-0 και φιγουράρει πλέον στην 8η θέση. Αμφίβολοι οι Άλχο και Νίνης.
Δεν έπεισε ο ΠΑΟΚ στο τελευταίο παιχνίδι πρωταθλήματος κόντρα στον ΟΦΗ , παρά το τελικό 3-0 , με το οποίο ανέβηκε 2ος . Κακώς δόθηκε πέναλτι υπέρ του , ενώ πριν ακυρώθηκε ολοκάθαρο τέρμα εις βάρος του. Μεσοβδόμαδα , στο ντέρμπι δικεφάλων παραχώρησε εντός έδρας ισοπαλία με σκορ 0-0. 5 σερί νίκες για το δικέφαλο του Βορρά που φιλοδοξεί να φθάσει τις 6 στο φιλόξενο Βόλο. Τιμωρημένος ο Σβαμπ, τραυματίας ο Ελ Καντουρί, πωλήθηκε έναντι 5εκ ευρώ ο Σβιντέρσκι σε ομάδα του MLS.

Εκτίμηση: Δεν υπάρχει απόδοση στο διπλό του 1,65 για τον ΠΑΟΚ. Ο Βόλος σκοράρει εύκολα , οπότε καλύτερα το over 2,5 στο 1,85.


  • ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΕΝΑ (Κυριακή,19.30) : Ντεφορμέ παρουσιάζεται ο Ολυμπιακός στο 2022. Αγνοούν ακόμα οι ερυθρόλευκοι τη νίκη στη νέα χρονιά . Στη χειρότερη του εμφάνισση σε ντέρμπι αναδείχθηκε ισόπαλος 0-0 στη Λεωφόρο με τον αιώνιο αντίπαλο Παναθηναικό, ρίχνοντας στους 9 τους βαθμούς της διαφοράς από το δεύτερο ΠΑΟΚ. Εκτός ο Μπουχαλάκης , στο κύπελλο Αφρίκης οι Σισέ, Αγιμπού Καμαρά, Ονιεκούρου, Ροντρίγκεζ και Κουντέ.
Παρέμεινε αήττητος για 3η σερί αναμέτρηση ο ΠΑΣ στο πρωτάθλημα, αλλά άφησε βαθμούς κόντρα στον Ατρόμητο και παρέμεινε στη 4η θέση της βαθμολογίας. Αμφίβολος ο Περέα, τιμωρημένος ο Γκαρντάβσκι, εκτός ο Πίρσμαν, Λοντίγκιν.

Εκτίμηση: Δεν εμπνέει εμπιστοσύνη ο Ολυμπιακός με τις τόσες απουσίες . Τα Γιάννενα θα πουλήσουν ακριβά το τομάρι τους. Γκολ-γκολ στο 2,45.


  • ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ - ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ (Δευτέρα,19.30): Ο σκοπός αγιάζει τα μέσα για τους Αρκάδες . Μετά το 1-0 επί του ΟΦΗ κέρδισε με το ίδιο σκορ και το Βόλος στο Θεόδωρος Κολοκοτρώνης και ανέβηκε στην 7η θέση. Συμπλήρωσε κάρτες ο Κανελλόπουλος, το ίδιο και οι Γκαρσία, Μπαράλες.
Αν δε σκοράρει, δεν υπάρχει ελπίδα παραμονής . Λευκή ισοπαλία με τον Άρη , ήττα στις λεπτομέρειες από τον Βόλο με 1-0 και πλέον ο Απόλλων παραμένει ουραγός με 9 βαθμούς. Για τον αγώνα με τους Αρκάδες εκτός οι Ιωαννίδης,Ντομίγκεζ και Τσιλούλης.

Εκτίμηση: O Αστέρας δε θέλγει με την απόδοση του, αλλά ο Απόλλων δεν αντιδρά επιθετικά . Άσσος και under 3,5 στο 2,05.






0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου