Κυριακή 2 Ιανουαρίου 2022

Έβερτον – Μπράιτον 2-3: Δεν μπορεί να σηκώσει «κεφάλι» η ομάδα του Μπενίτεθ

 





Κάκιστο αγωνιστικό “ποδαρικό” έκανε η Έβερτον στο 2022. Η Μπράιτον πέτασε με εντυπωσιακό τρόπο από το “Γκούντισον Παρκ” (3-2) και βύθισε την ομάδα του Ράφα Μπενίτεθ στο βαθμολογικό πίνακα της Premier League.


Η τρομερή Μπράιτον νίκησε εκτός έδρας την Έβερτον με 3-2, σε ματς για την 21η αγωνιστική στην Premier League και βγήκε… διπλά κερδισμένη, μετά τις ήττες των Μπέρνλι και Άστον Βίλα. Την ίδια ώρα, η ομάδα του Ράφα Μπενίτεθ έμεινε με μόλις 2 νίκες στους τελευταίους 13 της αγώνες και πλησίασε τις θέσεις που οδηγούν στον υποβιβασμό.

Η τρομερή Μπράιτον νίκησε εκτός έδρας την Έβερτον με 3-2, σε ματς για την 21η αγωνιστική στην Premier League και βγήκε.. διπλά κερδισμένη, μετά τις ήττες των Μπέρνλι και Άστον Βίλα.

Η Μπράιτον προηγήθηκε με 2-0 στην έδρα της Έβερτον, με τα τέρματα των Μακ Άλιστερ (3′) και Μπερν (21′) ενώ είδε στο 25′ τον Κλαβέρ-Λεβίν να μην μπορεί να σκοράρει με εκτέλεση πέναλτι.

Ο Γκόρντον μείωσε στο 53′ σε 2-1, αλλά ο Μακ Άλιστερ έπιασε ένα υπέροχο σουτ για το τρίτο γκολ των φιλοξενούμενων. Ο Γκόρντον σκόραρε και πάλι για την ομάδα του Ράφα Μπενίτεθ, αλλά το 3-2 δεν άλλαξε μέχρι τέλους.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου