Τρίτη 1 Φεβρουαρίου 2022

ΑΕΚ: Εκτός Στάνκοβιτς και Άμραμπατ με Άρη – Επιστροφή για τρεις

 





Με σημαντικές απουσίες αλλά και επιστροφές η αποστολή της ΑΕΚ για το αυριανό (02.02.2022 / 19:30) εκτός έδρας ματς με τον Άρη, στο πλαίσιο της 21ης αγωνιστικής της Superleague 1.
Στην αποστολή της ΑΕΚ για το “δυνατό’ ματς με τον Άρη στο “Κλ. Βικελίδης” βρίσκεται και πάλι ο Πέτρος Μάνταλος, ο οποίος είναι και πάλι έτοιμος να αγωνιστεί, μετά από σχεδόν δέκα ημέρες.


Ο Αργύρης Γιαννίκης όμως δεν υπολογίζει στις υπηρεσίες του Τσίτσαν Στάνκοβιτς. Ο πορτιέρo της Ένωσης έχει έναν μικρό ερεθισμό στο γόνατο που χειρουργήθηκε και τέθηκε νοκ-άουτ (η περίπτωση του δεν εμπνέει ανησυχία). Στην Αθήνα θα μείνει και ο ανέτοιμος Άμραμπατ.

Εκτός είναι και οι Ανσαριφάρντ, Μοχαμάντι. Παρότι ολοκλήρωσαν τις υποχρεώσεις τους στην εθνική του Ιράν, επέστρεψαν στη χώρα μας και προπονήθηκαν σήμερα (01.02.2022) οι δυο παίκτες δεν μπήκαν στις επιλογές του Γιαννίκη.

Οι Λάτσι, Γαλανόπουλος συνεχίζουν τα ατομικά τους προγράμματα και δεν βρίσκονται επίσης στην αποστολή. Όπως ήταν από χθες γνωστό, στην αποστολή της ΑΕΚ επιστρέφουν και οι Βράνιες – Σιμόες.












0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου