Παρασκευή 25 Φεβρουαρίου 2022

25η αγωνιστική: Το μονόστηλο του Πιστολέρο

 Χαίρετε. Μετά τη τραγική μας επίδοση την περασμένη αγωνιστική (μόλις 1/7 επιτυχίες) , ο Πιστολέρο επιστρέφει με άγριες διαθέσεις για να σώσει την παρτίδα. Προτελευταία αγωνιστική της κανονικής διάρκειας της σούπερ λιγκ και όλα τα μέτωπα παραμένουν ανοιχτά.






Αγώνες Σαββάτου

  • ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ - ΑΡΗΣ (2,32 - 2,85 - 3,05): Η νίκη στο εξ αναβολής παιχνίδι μεσοβδόμαδα επι της Λαμίας, κρατά τον Αστέρα στην πρώτη εξάδα των play off, τερματίζοντας παράλληλα το σερί δυο ηττών στο πρωτάθλημα. Ματς - τελικός για τη Τρίπολη το αυριανό με την ομάδα της Αρκαδίας να κοντράρεται τη τελευταία αγωνιστική στο ΟΑΚΑ με αντίπαλο την ΑΕΚ. Χωρίς απουσίες θα παραταχθεί το συγκρότημα του Ράσταβατς.
Επιτέλους νίκη για τον Άρη! Οι κίτρινοι ξέσπασαν στο κουφάρι του Ατρομήτου και διατηρούν ακέραιες ελπίδες εισόδου τους στην εξάδα . Τις τελευταίες ημέρες ο Χερμάν Μπούργος προσπαθεί να περάσει μια άλλη φιλοσοφία στην ομάδα του, ώστε να γίνει πιο σκληροτράχηλη μεσοαμυντικά, Στο -2 από τον Αστέρα που κρατά το τελευταίο εισιτήριο των play off , ο Άρης στοχεύει μόνο στη νίκη για να προσπεράσει τον αυριανό του αντίπαλο στη βαθμολογία. Μοναδικός αμφίβολος δίνεται ο Γκάμα.

Εκτίμηση: Αλλοπρόσαλλος εσχάτως ο Αστέρας κρατά τη τύχη στα χέρια του. Ο Άρης με το μαχαίρι στα δόντια είναι έτοιμος να δαγκώσει. Χ2 και over 1,5 στο 1,80.


  • ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ - ΝΠΣ ΒΟΛΟΣ (2,20 - 3,20 - 2,90): Στόχος επετεύχθη για τους Αγρινιώτες που ουσιαστικά κλείδωσαν την παραμονή στη σούπερ λιγκ πριν από τη διεξαγωγή των play out. Ομάδα που χαίρεσαι να τη βλέπεις , χωρίς σκοπιμότητες και με άγνοια κινδύνου , δικαιότατα διαγράφει την καλύτερη της σεζόν στην κατηγορία. Αρχιτέκτονας αυτής της επιτυχίας θεωρείται ο Γιάννης Αναστασίου που με το ελκυστικό ποδόσφαιρο που παίζει η ομάδα του , έχει κερδίσει την εκτίμηση των φιλάθλων. Τελευταία αγωνιστική δοκιμάζεται στη Νίκαια απέναντι στον Ιωνικό. Ουσιαστικά αδιάφορο παιχνίδι με το Βόλο. Τιμωρημένοι με κάρτες οι Λούι και Μαλλής.


Για ακόμα μια φορά ο Βόλος έφθασε στην πηγή των play off , αλλά νερό δεν ήπιε. Παρά το καλό του ξεκίνημα στο πρωτάθλημα, ωστόσο στη συνέχεια το δίμηνο δίχως νίκη στο πρωτάθλημα του στοίχισε. Με 28 πόντους στο βαθμολογικό πίνακα είναι ουσιαστικά αδιάφορος μακριά από Ευρώπη και κακοτοπιές. Τιμωρημένος ο Φεράρι, το ίδιο και ο Μπαριέντος.

Εκτίμηση: Κάνουν τουρισμό από εδώ και πέρα οι δυο ομάδες. Τα πολλά γκολ είναι η καλύτερη επιλογή στο 1,90.


Αγώνες Κυριακής


  • ΠΑΟΚ - ΙΩΝΙΚΟΣ (1,24 - 4,50 -12,00) : Δεν κατάφερε να φύγει με το διπλό ο ΠΑΟΚ από το ντέρμπι της πόλης και είδε και τις μαθηματικές του ελπίδες για να διεκδικήσει πρωτάθλημα να πηγαίνουν περίπατο. Στην Ευρώπη ,όμως, γλυκαίνεται . Πρόκριση στα πέναλτι με τη Μίντιλαντ και πρόκριση στους 16 της νεοσύστατης Κόνφερενς Λιγκ για το δικέφαλο. Αντίπαλος του στην επόμενη φάση η Γάνδη. Παραμένει στο +6 από τη τρίτη ΑΕΚ και έχει ως στόχο την κατάκτηση του κυπέλλου για να σωθεί η χρονιά. Τιμωρημένος ο Κούρτιτς, αμφίβολος ο Άκπομ.
Πολύ κοντά στη σωτηρία βρίσκεται ο Ιωνικός . Σκορπίζοντας στους τέσσερις ανέμους τον ουραγό Απόλλωνα μεσοβδόμαδα στη Νίκαια, εξασφάλισε εν πολλοίς την παρουσία του στα μεγάλα σαλόνια και του χρόνου . Πρωτεργάτης αυτής της υπέρβασης ο Δημήτρης Σπανός που για πρώτη φορά έκατσε στο πάγκο ομάδας της σούπερ λιγκ , αφήνοντας ήδη τα διαπιστευτήριά του. Την τελευταία αγωνιστική υποδέχεται τον αδιάφορο Παναιτωλικό. Τιμωρημένοι για τον αγώνα της Τούμπας οι Κιάκος και Ρομαό.

Εκτίμηση: Κουρασμένος θα είναι ο ΠΑΟΚ από την προσπάθεια της Πέμπτης, ο Ιωνικός θα παίξει πιο ακομπλεξάριστα. 1 & over 1,5 στο 1,70.


  • ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΟΦΗ (1,30 - 4,15 - 8,50): Αύξησε τη διαφορά του από τον ΠΑΟΚ ο Ολυμπιακός μετά το επαγγελματικό διπλό κόντρα στον αξιόμαχο Βόλο. Ο Ματιέ Βαλμπουενά , όπως και στο πρώτο παιχνίδι στο Καραισκάκης έκανε τη διαφορά για τους ερυθρόλευκους. Χθες, όμως οι ερυθρόλευκοι γεύτηκαν για ακόμα μια χρονιά το πικρό ποτήρι του αποκλεισμού από την Ευρώπη , χάνοντας από την Αταλάντα στο Φάληρο με το εμφατικό 0-3. Ένα επίπεδο πάνω τουλάχιστον αγωνιστικά οι Ιταλοί από τους Πειραιώτες. Χωρίς απουσιές ο Ολυμπιακός.
Παραμένει αήττητος ο ΟΦΗ στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια, αλλά δεν κρατάει τη τύχη στα χέρια του όσο αφορά την είσοδο στα play off. Τελευταία αγωνιστική υποδέχεται τον καταδικασμένο Απόλλωνα. Τιμωρημένοι οι Μπαλογιάννης, Νέιρα, αμφίβολος ο Τοράλ.

Εκτίμηση: Ξενερωμένος θα παραταχθεί ο Ολυμπιακός στο Φάληρο μετά την ευρωπαϊκή απογοήτευση. Ο ΟΦΗ , απ' την άλλη δεν έχει κάτι να χάσει. Over 2,5 στο 1,80.


  • ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ - ΑΕΚ (2,52 - 3,05 - 3,05): Nέο χαστούκι εκτός έδρας για τους πράσινους στο Αγρίνιο με το 1-0 να βάζει σε μπελάδες τον Παναθηναϊκό για την είσοδο του στα play off. Λογικά του αρκεί μια νίκη στα δυο τελευταία παιχνίδια με ΑΕΚ και Ατρόμητο για να σφραγίσει την παρουσία του στο μίνι αυτό πρωτάθλημα. Αμφίβολος για το αθηναϊκό ντέρμπι ο Βιγιαφάνιες, εκτός πάντα οι Λούγκβιστ και Μακέντα.
Η ΑΕΚ καθάρισε τον ΠΑΣ σε διάστημα 20 λεπτών και παρέμεινε στη 3η θέση της βαθμολογίας. Κλείδωσε, έτσι την παρουσία της στα play off. Χωρίς απόντες η Ένωση.

Εκτίμηση: Το τριφύλλι καίγεται για το τρίποντο , εν αντιθέσει με την ΑΕΚ που ίσως κάνει ροτέισον. 1Χ και over 1,5 στο 1,95 για τον Παναθηναικό.


Αγώνες Δευτέρας


  • ΑΠΟΛΛΩΝ ΑΘΗΝΩΝ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (2,20-2,85-3,25): Τετέλεσται! Μόνο έτσι θα μπορούσε να χαρακτηριστεί η κατάσταση στην Ελαφρά ταξιαρχία μετά τη συντριβή στη Νεάπολη με 4-0 από τον Ιωνικό. Μοιάζει με θαύμα η παραμονή στην κατηγορία . Τιμωρημένος ο Ράιλι, εκτός ο Άλβες, κάρτες ο Ντομίνγκες.
Αναμενόμενη ήττα στο Κλεάνθης Βικελίδης μεσοβδόμαδα από τον Άρη και ξανά προτελευταίος στη βαθμολογία. Το παρήγορο για τον Ατρόμητο αποτελεί η ήττα της Λαμίας από τον Αστέρα . Τελευταία αγωνιστική υποδέχεται τον Παναθηναϊκό. Τραυματίας ο Χατζησαίας.

Εκτίμηση: Πεθαμένος ο Απόλλων , με σφυγμό ακόμα ο Ατρόμητος . Ρίσκο το διπλό στο 3,25.



  • ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΕΝΑ - ΛΑΜΙΑ (1,80 - 3,20 - 4,15): Ακίνδυνος κόντρα στην ΑΕΚ, δε έθελξε με την παρουσία του στο γήπεδο ο ΠΑΣ. Στους 36 βαθμούς οι Γιαννιώτες(αν και πρωτόδικα τιμωρήθηκε με αφαίρεση 5 βαθμών), ελπίζει σε είσοδο στη τελική εξάδα. Τελευταία αγωνιστική κατεβαίνει στο Πανθεσσαλικό να αναμετρηθεί με τον αδιάφορο Βόλο. Εκτός αποστολής ο Πίρσμαν.
Βαρέλι δίχως πάτο τα χάλια της Λαμίας. Πέντε σερί ήττες για την ομάδα του Μιχάλη Γρηγορίου που έμπλεξε σε σενάρια υποβιβασμού. Στο +5 από τον ουραγό Απόλλωνα και το +1 από το 13ο Ατρόμητο που θα έδινε αγώνες μπαράζ για τη σωτηρία του , σίγουρα η θέση της Λαμίας στην κατηγορία παραμένει επισφαλής. Τιμωρημένος ο Μανούσος, χτύπησε ο Μπεχαράνο , αμφίβολοι οι Αραμπούλι, Σαράνοβ, Νινούα και Σκόνδρας.

Εκτίμηση: Άβυσσος η ψυχή του ΠΑΣ μετά την πρωτόδικη απόφαση για αφαίρεση βαθμών. Η Λαμία κινδυνεύει σοβαρά . No goal στο 1,70.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου