Κυριακή 15 Απριλίου 2018

Mε φόρ(μ)α οι πρωτοπόροι...

Tου Ανδρέα Ανδρεάδη




Καλησπέρα , φίλες και φίλοι του blog. Σήμερα , στο κυριακάτικο κουπόνι υπάρχουν αμφίρροπες αναμετρήσεις , ωστόσο εμείς θα στραφούμε κυρίως σε ομάδες που οδηγούν την κούρσα των πρωταθλημάτων τους που αποτελούν εγγύηση τον τελευταίο καιρό.



827 Βαγιαδολίδ - Σπόρτινγκ Χιχόν: Οι ''αστουριάνοι'' δεσπόζουν στην πρώτη θέση της βαθμολογίας και δοκιμάζονται κόντρα στην μικρομεσαία Βαγιαδολίδ . Οι φιλοξενούμενοι με 6/6 στα τελευταία παιχνίδια δικαιούται να ελπίζει πως θα περάσει αλώβητη και απ' αυτή την έδρα .

822 Νασιονάλ Μαδέιρα - Σάντα Κλάρα : Οι ''ασπρόμαυροι'' νησιώτες με σερί 4 νικών στα τελευταία 4 παιχνίδια σκαρφάλωσαν στην κορυφή του πρωταθλήματος της Β΄κατηγορίας της Πορτογαλίας και 4 αγώνες πριν το τέλος θέλουν να κάνουν το πρώτο βήμα για την επάνοδό τους στην πρώτη κατηγορία.

821 Λεισόες - Πεναφιέλ : Aγώνας για την ίδια κατηγορία μεταξύ ομάδων που θα διεκδικήσουν την άνοδο . Η Λεισόες - φορμαρισμένη εσχάτως - δίνει ένα τελικό κόντρα στην Πεναφιέλ με τους φιλοξενούμενους , που παρά το ντεφορμαρισμά τους παραμένουν ζωντανοί στην μάχη του προβιβασμού .

868 Μπενφίκα - Πόρτο : Το πορτογαλικό ''el clasico'' ανάμεσα στη Μπενφίκα και την Πόρτο δεσπόζει αναμφίβολα στο βραδυνό κουπόνι. Σίφουνας '' οι αετοί'' της Λισαβόνας , περνάνε κάθε παγίδα και επιδιώκουν να φθάσουν πιο κοντά στο τίτλο απέναντι στην άσπονδη αντιπαλό τους.



ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ:

827 Βαγιαδολίδ - Χιχόν 2 2.75
822 Ν.Μαδέιρα - Σάντα Κλάρα 1 2.00
821 Λεισόες - Πεναφιέλ 1 2.40
868 Μπενφίκα - Πόρτο 1 2.25




0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου