Δευτέρα 2 Απριλίου 2018

Η Μεγάλη Βδομάδα που κρίνει πολλά...

Tου Άνδρέα Ανδρεάδη




Καλησπέρα και καλή βδομάδα , παιδιά . Σήμερα ξεκινά η Μεγάλη βδομάδα, όπου δεσπόζουν κυρίως παιχνίδια από τις μικρές κατηγορίες της Αγγλίας .


873 Σριούσμπερι - Όξφορντ : Η ''Σριου'' συνεχίζει ακλόνητη το σερί (19 βαθμοί σε 7 σερί παιχνίδια) παραμένει με βραχέα κεφαλή στην κορυφή της βαθμολογίας . Η Όξφορντ παρουσιάζεται αδιάφορη και ουσιαστικά ψάχνει 5-6 βαθμούς για να εξασφαλίσει και τυπικά την παραμονή της στην κατηγορία.

875 Άκρινγκτον - Νοτς Κάουντι : Η πρωτοπόρος της Β' Αγγλίας , προχωρά με σπασμένα φρένα προς την άνοδο και το τίτλο της πρωταθλήτριας , που τον δικαιούται επάξια με τις μέχρι τώρα εμφανίσεις της. Απ' την άλλη, η Νοτς Κάουντι φαίνεται πως έχει συμβιβαστεί με μια θέση στα πλέι οφ , οπότε ενδεχομένως να αποτελέσει εύκολη λεία για την Άκρινγκτον.

889 Ίπσουιτς - Μίλγουολ: Στο ζευγάρι αυτό , το ενδιαφέρον είναι μονόπλευρο , καθώς η φορμαρισμένη Μίλγουολ που παραμένει αήττητη στα τελευταία 9 ματς φιλοξενείται απ' την αδιάφορη Ίπσουιτς. Οι Λονδρέζοι διεκδικούν τις πιθανότητές τους για είσοδο στην προνομιούχο εξάδα (play-off ανόδου) , κόντρα σε μια ομάδα που ξέμεινε από στόχους και απλά παίζει για να παίζει.

895 Γιουνγκ Μπόις - Βασιλεία: Το μεγάλο ντέρμπι για το ελβετικό πρωτάθλημα. Με νίκη απόψε , η Γιουνγκ Μπόις φτάνει ένα βήμα πιο κοντά στη στέψη του πρωταθλήματος . Απέναντι της θα συναντήσει τη μόνιμη πρωταθλήτρια των τελευταίων ετών Βασιλεία που παρουσιάζεται ντεφορμέ.  Οι ''κιτρινόμαυροι'' διανύουν μια καυτή περίοδο με 7 νίκες στα τελευταία 7 παιχνίδια.

900 Άαλμποργκ - Μπρόντμπι: Στα play-off της Δανίας , η Άαλμποργκ υποδέχεται την πρωτοπόρο Μπρόντμπι που παρουσιάζεται ασταμάτητη και έτοιμη να κατακτήσει το φετινό τίτλο. Η φιλοξενούμενη αποτελεί την πιο φορμαρισμένη και παράλληλα πιο αξιόπιστη ομάδα του πρωταθλήματος.

914 Πόρτσμουθ - Γουίγκαν : Στην Α΄Αγγλίας, υπάρχει ντέρμπι ανάμεσα στην επικίνδυνη Πόρτσμουθ και την φορμαρισμένη Γουίγκαν. Η γηπεδούχος μάχεται για να μπει στην εξάδα των μπαράζ ανόδου και υποδέχεται τη 2η βαθμολογικά Γουίγκαν . Η φιλοξενούμενη , αν θέλει να ανέβει απευθείας, επιβάλλεται να περνά από έδρες- παγίδες σαν κι αυτή.

921 Σέφιλντ Γιουνάιτεντ - Κάρντιφ: Ντέρμπι στη Τσάμπιονσιπ. Η δυναμική τον τελευταίο καιρό Κάρντιφ ετοιμάζει σχέδιο απόδρασης απ' την έδρα των 'λεπίδων'' . Οι ''Ουαλοί'' δείχνουν σταθεροί το τελευταίο δίμηνο (8/8 νίκες) και θα επιχειρήσουν να περάσουν και απ' το Σέφιλντ , ώστε να παραμείνουν στην προνομιούχο διάδα που θα τους οδηγήσει απευθείας στην Πρέμιερ Λίγκ. Αθόρυβα και χωρίς τυμπανοκρουσίες , η ομάδα του Neal Warnock (Κάρντιφ) κατάφερε να βρίσκεται σε επαφή με την πρωτοπόρο Γουλβς και να διατηρεί από κάτω της την υπολογίσιμη και φαβορί Άστον Βίλλα.

Εν τάχει: 

873 Σριούσμπερι - Όξφορντ 1 1.75
875 Άκρινγκτον - Νοτς Κάουντι 1 1.95
889 Ίπσουιτς - Μίλγουολ 2 2.05
895 Γιουνγκ Μπόις - Βασιλεία 1 2.10
900 Άαλμποργκ - Μπρόντμπι 2 1.70
914 Πόρτσμουθ - Γουίγκαν 2 1.90
921 Σέφιλντ Γιουνάιτεντ - Κάρντιφ 2 2.60

good luckk.....


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου