Σάββατο 14 Απριλίου 2018

Τέλος εποχής για Παναθηναικό : Eκτός Ευρωλίγκα!

Τέλος εποχής για τον Παναθηναϊκό από την Ευρωλίγκα!
Σε οριστική ρήξη με την Ευρωλίγκα και αποχώρηση από αυτή οδηγείται η ΚΑΕ Παναθηναϊκός και ο ιδιοκτήτης της Δημήτρης Γιαννακόπουλος, αφού οι θέσεις- προτάσεις των «πράσινων» δεν έγιναν αποδεκτές από το συμβούλιο των μετόχων και έτσι αργότερα το «τριφύλλι» ανακοίνωσε πως αποχωρεί από τη διοργάνωση μετά την ολοκλήρωση της σεζόν και επιστρέφει στη FIBA!

Η αντιπροσωπεία του Παναθηναϊκού, που αποτελούνταν από τους Δημήτρη Γιαννακόπουλο και Μάνο Παπαδόπουλο έθεσε θέμα ψηφοφορίας και εκλογής νέου επικεφαλής της Ευρωλίγκας, όπου ουσιαστικά έθεσε το θέμα του Τζόρντι Μπερτομέου. Ωστόσο, κάτι τέτοιο δεν έγινε δεκτό, ενώ στη συνέχεια εκφράστηκαν και πολλά παράπονα για τη διαιτησία.
Σύμφωνα με άλλες πληροφορίες ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος ζήτησε από τις ομάδες-μετόχους της EuroLeague να εξετάσουν και το ενδεχόμενο μείωσης της ποινής που του έχει επιβληθεί. Ωστόσο, σύμφωνα με το καταστατικό της διοργάνωσης τέτοια απόφαση μπορεί να πάρει μόνο ο CEO της EuroLeague και ο Τζόρντι Μπερτομέου με τη σειρά του, ζήτησε από τις ομάδες να στηρίξουν ή να απορρίψουν το αίτημα του ισχυρού άνδρα της «πράσινης» ΚΑΕ. Κάτι τέτοιο δεν συνέβη και η απόφαση για αποχώρηση είναι ειλημμένη στο «πράσινο» στρατόπεδο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου