Σάββατο 21 Απριλίου 2018

Μάχες για άνοδο και επιβίωση.

Του Ανδρέα Ανδρεάδη





Καλησπέρα , φίλες και φίλοι του blog. Αυτό το Σαββατοκύριακο κρίνονται πολλά στις μικρές κατηγορίες της Αγγλίας όσο αφορά την άνοδο καθώς και τον υποβιβασμό των εμπλεκόμενων ομάδων. Με πολύ ρίσκο και προσοχή ,λοιπόν, θα ποντάρω στις επιλογές μου για σήμερα.



1845 Μπαρνέτ - Νιούπορτ: Παιχνίδι για τη Β' Αγγλίας. Η προτελευταία Μπαρνέτ ούσα στο -5 από την σωτηρία υποδέχεται την αδιάφορη Νιούπορτ που έχει εξασφαλίσει τη σωτηρία , ενώ παράλληλα βρίσκεται στο -10 από την 7η θέση για τα πλέι-οφ ανόδου στην Α'Αγγλίας . Η γηπεδούχος καίγεται για τον άσσο και νομίζω ότι το κίνητρο εδώ θα δουλέψει. Άσσος στο 2.18.

1847 Καρλάιλ - Λούτον : Για την ίδια κατηγορίια η Καρλάιλ φιλοξενεί την Λούτον . Η γηπεδούχος απέχει 6 βαθμούς απ'την 7η θέση και με ματς παραπάνω απ'την 7η Λίνκολν πολύ δύσκολα θα διεκδικήσει - έστω και με μαθηματικές πιθανοτητες - την είσοδό της στα πλέι-οφ ανόδου. Απ' την άλλη, η Λούτον χρειάζεται μια νίκη στα 3 τελευταία παιχνίδια για να κάνει φιέστα και επίσημα για την άνοδο στην Α΄Αγγλίας. Αξίζει στο διπλό το ποντάρισμα στο 1.85.

1849 Έξετερ - Κρόουλι :Μια ακόμα αναμέτρηση για την Λιγκ 2 της Αγγλίας με την ''ενδιαφερόμενη'' Έξετερ να αντιμετωπίζει την Κρόουλι που δεν πάει για τίποτα πλέον. Η 4η ως τώρα ομάδα των ''Ελληνιστών'' βρίσκεται στο -2 απ' την απευθείας άνοδο και τη Γουίκομ και περιμένει δώρο της Άκρινγκτον στην έδρα της Γουίκομ και δική της νίκη για να ανέβει ως τρίτη και να κρατά τη τύχη στα χέρια της για την άνοδο . Η Κρόουλι , στους 57 βαθμούς δε κυνηγά τίποτα και κάνει πειραματισμούς για την νέα χρονιά . Η Έξετερ θεωρώ θα πάρει εύκολα ή δύσκολα το τρίποντο . Άσσος στο 1.70.

1866 Γουότφορντ - Κρίσταλ Πάλας : Παιχνίδι για την Πρέμιερ Λιγκ . Η Γουότφορντ υποδέχεται την Κρίσταλ Πάλας σε ένα ματς μεταξύ μικρομεσαίων. Οι ''μέλισσες''  με 37 βάθμους θέλουν 3 βαθμούς για την μαθηματική τους εξασφάλιση  και κοντράρονται με την Κρίσταλ Πάλας , η οποία είναι στο +5 απ' τον υποβιβασμό ψάχνει το τρίποντο για μεγαλύτερη ασφάλεια. Καλύτερη εκτός η Πάλας , ρισκάρω στο διπλό του 2.45.

1857 Μπόλτον - Γούλβς : Aγώνας για το πρωτάθλημα της Τσάμπιονσιπ. Η Μπόλτον υποδέχεται την πρωταθλήτρια ομάδα της Γούλβς . Οι ''γουόντερερς'' στο +2 απ' την παραμονή βρίσκονται σε φόρμα και δίνουν αγώνα για την αποφυγή του υποβιβασμού . Απεναντί τους οι ''λύκοι'' ζουν το όνειρο της ανόδου στην Πρέμιερ και που καθ'ολη τη διάρκεια του πρωταθλήματος παραμένουν η κορυφαία ομάδα στην κατηγορία . Ρισκάρω στο διπλό του 1.90 και την υστεροφημία των ''πορτοκαλί''.


Καλό σας απόγευμα.....

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου