Τετάρτη 11 Απριλίου 2018

Βαλβέρδε: "Είμαι ο απόλυτος υπεύθυνος για ο,τι συνέβη"




Ο τεχνικός της Μπαρτσελόνα, Ερνέστο Βαλβέρδε, ανέλαβε την ευθύνη για τον αποκλεισμό των "μπλαουγκράνα" από τη Ρόμα στα προημιτελικά του Champions League.

Βαρύ είναι το κλίμα στην Μπαρτσελόνα μετά την ήττα (3-0) από τη Ρόμα στο "Olimpico" και τον αποκλεισμό των "μπλαουγκράνα" από τους "τζαλορόσι" στα προημιτελικά του Champions League.

Ο πρόεδρος της Μπαρτσελόνα, Τζουζέπ Μαρία Μπαρτομέου, έκανε λόγο για "λυπηρή μέρα για όλους τους Καταλανούς" κι άφησε με τις δηλώσεις του ανοιχτό ακόμα και το σενάριο απομάκρυνσης του Ερνέστο Βαλβέρδε. Ο ίδιος ο "Txingurri" δεν κρύφτηκε κι ανέλαβε την ευθύνη για τον αποκλεισμό της ομάδας της Βαρκελώνης.
"Δεν είχαμε απαντήσεις, τους βγήκαν τα πάντα. Με την πίεσή τους, δεν μας επέτρεψαν να πάρουμε τη δεύτερη μπαλιά. Όταν χάνεις σε πολλά σημεία του ματς, αυτό είναι ανώτερο από κάθε ανάλυση.
Σχεδίασαν ένα ματς δυνατό, επιθετικό, εμείς είχαμε δυσκολίες. Οι σεζόν είναι μεγάλες και το να κατακτήσεις το τρόπαιο είναι δύσκολο. Ξέρουμε την απογοήτευση που φέρει αυτό το αποτέλεσμα.
Πρέπει να σηκώσουμε, όμως, κεφάλι. Είμαι ο απόλυτος υπεύθυνος για όλα. Είμαι το κεφάλι της ομάδας. Εγώ τα σχεδιάζω όλα", υποστήριξε μεταξύ άλλων ο Ερνέστο Βαλβέρδε.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου