Κυριακή 25 Μαρτίου 2018

The italian job...

Του Ανδρέα Ανδρεάδη

Image result for 25η μαρτιου


Καλησπέρα και χρόνια πολλά στους φίλους και τις φίλες του blog. Σήμερα , επέτειος της 25ης Μαρτίου η Ελλάδα γιορτάζει . Χρόνια πολλά στους Βαγγέληδες και τις Ευαγγελίες. Στα καθ' ημάς τώρα , μια εκρηκτική πεντάδα , εκ Ιταλίας ορμώμενη , βρίσκεται στις σημερινές μου επιλογές για ένα ένδοξο ταμείο. Ας δούμε αναλυτικά τις αποψινές προτάσεις μου.


1775 Ρέντε - Τραπάνι : Διπλό στο 2.15 για τους πρωτοπόρους της Γ' Ιταλίας . H Τραπάνι , οδηγεί την κούρσα στο πρωτάθλημα της Λέγκα Προ , διατηρώντας ένα αήττητο σερί 7 αγώνων ( γεγονός σπάνιο για την κατηγορία) . Απεναντί της η Ρέντε , ομάδα της σειράς που βρίσκεται στην μέση της βαθμολογίας . Η Τραπάνι δείχνει ικανή να περάσει από τέτοιες έδρες.

1781 Πεσκάρα -Έμπολι : Το διπλό στο 1.90 για την Έμπολι. Στη Serie B , η πρωτοπόρος Έμπολι δοκιμάζεται στο ''Αντριάτικο'' κόντρα στην υπολογίσιμη Πεσκάρα .  Η φιλοξενούμενη παραμένει σε καλό φεγγάρι (13βαθμοί στους τελευταίους 5 αγώνες) και δείχνει έτοιμη για την επάνοδό της στα μεγάλα σαλόνια. Με απουσίες η Πεσκάρα , κυρίως μεσοαμυντικά . Ευκαιρία για την Έμπολι να αποδράσει.

1798 Βίρτους Φρανκάβιλα - Γιούβε Στάμπια : Διπλό στο 2.60 με ρίσκο για τους ''γαλαζοκίτρινους''.  Η παλιά καραβάνα και συνάμα πρωτοπόρος του ομίλου Γιούβε Στάμπια δοκιμάζεται κόντρα στη Βίρτους Φρανκαβίλα σε ένα δύσκολο παιχνίδι . Η φιλοξενούμενη , ούσα αήττητη στα τελευταία 7 παιχνίδια θα μετρήσει τις δυνάμεις απέναντι σε μια σκληροτράχηλη ομάδα . Θα ρισκάρω στο κίνητρο της Στάμπια για να παραμείνει στην κορυφή.

1804 Βενέτσια - Τσιταντέλα: Ντέρμπι μεταξύ ομάδων που βρίσκονται στη ζώνη των play-off στη Serie B . Βενέτσια και Τσιταντέλα διασταυρώνουν τα ξίφη τους σε μια ισορροημένη αναμέτρηση. Η Βενέτσια τρέχει τούτη την ώρα ένα καλό σερί  στο πρωτάθλημα , ενώ η Τσιταντέλα βρίσκεται σε παρατεταμένο ντεφορμάρισμα ( 4 βαθμοί σε 5 αγώνες) . Θα ρισκάρω στον άσσο του 2.15 και στην δυνατή έδρα των ''ασπρόμαυρων''.

1812 Τσεζένα - Περούτζια: Τελευταία επιλογή έγκειται στην μονομαχία μεταξύ της Τσεζένα και της Περούτζια. Η γηπεδούχος ζορίζεται στο γκολ στα τελευταία παιχνίδια και αντιμετωπίζει το πολυβόλο Περούτζια που φέτος δείχνει να μην αστιεύεται . Διεκδικεί η ''κόκκινη αρμάδα'' την απευθείας άνοδο και δέιχνει έτοιμη να το πράξει. Διπλό στο 2.20.


και καλή μας επιτυχία....

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου