Παρασκευή 23 Μαρτίου 2018

Πού το πάει η Φορτούνα?


Image result for fortuna sittard



Καλησπέρα , φίλες και φίλοι του blog. Βράδυ Παρασκευής και το κουπόνι είναι γεμάτο με φιλικά παιχνίδια εθνικών ομάδων ενόψει Μουντιάλ . Εμείς , ωστόσο πιστοί στο ραντεβού μας θα ασχοληθούμε με τις μικρές Γαλλίας και Ολλανδίας στις σημερινές μας επιλογές.


1503 Μπεζιέρ - Κονσολάτ: Άσσος για τους γηπεδούχους στο 1.85 . Η Μπεζιέρ , δείχνει φορμαρισμένη και έτοιμη να διεκδικήσει την άνοδο στη Β΄ Γαλλίας . Απ' την άλλη , η Κονσολάτ θα παλέψει μέχρι τέλους για τη σωτηρία.

1510 Λαβάλ - Αβράνς : Κι εδώ άσσος στο 1.80. Η Λαβάλ , με όπλο την εμπειρία της παραμένει ζωντανή στη μάχη για την άνοδο και φιλοδοξεί να διευρύνει το σερί των επιτυχιών κόντρα στην φορμαρισμένη  Αβράνς .

1511 Φορτούνα Σιτάρντ - Καμπούρ : Άσσος για τη Φορτούνα στο 1.90 . Η γηπεδούχος παραμένει στα υψηλά σκαλοπάτια του πίνακα στη δεύτερη κατηγορία της Ολλανδίας και επιθυμεί να συνεχίσει στον ίδιο ρυθμό . Απέναντι σε μια μέτρια ομάδα , όπως της Καμπούρ , δεν αναμένεται να αντιμετωπίσει προβλήματα. Η Φορτούνα Σιτάρντ είναι η πιο φορμαρισμένη ομάδα της κατηγορίας (15βαθμοί σε 5 αγώνες).  Θα καταφέρει άραγε να επανέλθει στα σαλόνια μετά από ταλαιπωρία ετών στα ''αλώνια'' ; We'll see!!!

1513 Γιόνγκ Ουτρέχτη - Γιόνγκ Αιτχόφεν: Διπλό στο 1.90.  Οι ''νέοι'' της Ουτρέχτης παραμένουν ουραγοί , χωρίς όμως να διατρέχουν τον κίνδυνο του υποβιβασμού(αφού δε θα υποβιβαστεί φέτος κανείς) υποδέχονται τους ''νέους'' της Αιτχόφεν , που λογικά θα ξεσπάσουν στο άψυχο σώμα της Ουτρέχτης.

1515 Ναιμέγκεν - Ντε Γκράαφτσαπ : Άσσος και σ' αυτή την αναμέτρηση στο 1.45. Η Ναιμέγκεν υποδέχεται την πιο αλλοπρόσαλλη ομάδα της κατηγορίας , ονόματι Ντε Γκράαφτσαπ. Η γηπεδούχος , που παρουσιάζεται συνήθως σοβαρή , θα 'χει εύκολο βράδυ (εκτός συγκλονιστικού απροόπτου).

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου