Σάββατο 10 Μαρτίου 2018

Ο Πάρντιου στον ΟΑΕΔ???


Image result for alan pardew



Καλησπέρα στους φίλους και τις φίλες του blog. Σήμερα , επιστρέφω με μια τριάδα αρκετά ρισκαδόρικη που θα μας προσφέρει μια καλή απόδοση. Έχουμε και λέμε:


1640 Φλίτγουντ - Πλίμουθ : Η Φλίτγουντ υποδέχεται την Πλίμουθ σε μια ενδιαφέρουσα αναμέτρηση . Οι φιλοξενούμενοι μετρούν 5 νίκες στα τελευταία 5 παιχνίδια του πρωταθλήματος , με αποτέλεσμα να καθίστανται η πιο φορμαρισμένη ομάδα της κατηγορίας . Ποντάρω στο διπλό του 2.55.


1643 Ρόδεραμ - Ροτσντέιλ : Στη Α' Αγγλίας, η Ρόδεραμ ανντιμετωπίζει τη Ροτσντέιλ . Η γηπεδούχος με 13 βαθμούς στα τελευταία 5 παιχνίδια πάει φουλ για άνοδο και εμείς θα πορευτούμε μαζί της στον άσσο του 1.70.

1672 Γουέστ Μπρόμ - Λέστερ: Στην Πρέμιερ Λιγκ , η ουραγός Γουέστ Μπρόμιτς παίζει τα ρέστα της για την παραμονή κόντρα στην Λέστερ . Ο Άλαν Πάρντιου βρίσκεται με την πλάτη στον τοίχο και σε περίπτωση νέας απώλειας βαθμών , θα βρεθεί στο ταμείο ανεργίας . Η Λέστερ δείχνει ικανή να τον στείλει μια ώρα αρχύτερη , οπότε το διπλό του 2.40 για τις ''αλεπούδες'' είναι άκρως προκλητικό και γοητευτικό .



ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΜΑΣ ΤΑΜΕΙΟ.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου