Σάββατο 17 Μαρτίου 2018

Πίστη στους πρωτοπόρους.

Του Ανδρέα Ανδρεάδη



Καλησπέρα , φίλες και φίλοι του blog. Πιστοί στο ραντεβού μας θα ποντάρουμε σήμερα σε αγώνες πρωτοπόρων που βρίσκονται σε φόρμα και αξίζουν της εμπιστοσύνης μας. Ας αρχίσει το γλέντι:


832 Γκλάντμπαχ - Χοφενχάιμ : Γκολ-γκολ στο 1.45 απόδοση. Σύμφωνα με την παράδοση , στην έδρα των πρασίνων στα μεταξύ τους παιχνίδια έχουμε 5/5 γκολ-γκολ(αμφίσκορα).

834 Άουγκσμπουργκ - Βέρντερ Βρέμης : Over στο 1.70 . Παραδοσιακά εμφανίστηκε σε όλες τις αναμετρήσεις μεταξύ των 2 ομάδων.

853 Τζίλιγχαμ - Μπλάκμπερν : Διπλό στο 1.65 για τα ''ρόδα''. Οι φιλοξενούμενοι, όντας πρωτοπόροι στη Α'Αγγλίας ,παραμένουν σε φόρμα και εκτός απροόπτου θα αποδείξουν και σήμερα την ανοδική τους πορεία.

858 Πλίμουθ - Μπρίστολ Ρόβερς: Άσσος για τους ''πράσινους'', που παραμένουν μαζί με την Μπλάκμπερν οι πιο φορμαρισμένες ομάδες της κατηγορίας . Κοντράρονται με τους ''πειρατές'' που διεκδικούν θέση στα πλέι - οφ, ωστόσο υστερούν λόγω της αστάθειάς τους. Άρα , άσσος στο 2.40.

861 Άκρινγκτον - Φόρεστ Γκριν: Ένας ακόμη άσσος για την πρωτόπορο της Β' Αγγλίας που εκπλήσσει με την πορεία της στο πρωτάθλημα. Αντίπαλος της η Φόρεστ Γκριν , που είναι ακίνδυνη εκτός έδρας και δε δείχνει ικανή για την ''κηδεία'' στην έδρα της πρωτοπόρου. Άσσος στο 1.67.



και καλό σας απόγευμα....

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου