Κυριακή 11 Μαρτίου 2018

Κυριακάτικο μενού με...παγίδες.



Image result for σασσουολο


Καλησπέρα , φίλες και φίλοι του blog. Στο κυριακάτικο κουπόνι , υπάρχουν αρκετές αναμετρήσεις και πολλές απ' αυτές αρκετά αμφίρροπες. Μια τριάδα έχω να προτείνω για σήμερα , που ελπίζω να μας κάνει το χατήρι.


1812 Σασσουόλο - Σπαλ : Αναμέτρηση με φόντο την παραμονή , καθώς οι 2 ομάδες βρίσκονται κοντά στη γραμμή του υποβιβασμού . Η Σασσουόλο με την παραπάνω εμπειρία που διαθέτει , ξέρει να παίρνει τέτοια παιχνίδια και παρά την απουσία του σημαντικού εξτρέμ Μπεράρντι , είναι πιο κοντά στη νίκη . Άσσος στο 1.90.


1817 Νόρτζελαντ - Μίντιλαντ: Ντέρμπι στη Δανία ανάμεσα στη Νόρτζελαντ (3η) και τη Μίντιλαντ (2η) στη βαθμολογία. Οι φιλοξενούμενοι είναι αρκετά φορμαρισμένοι και έχουν την ευκαιρία να αποδράσουν με διπλό απ' τη δύσκολη έδρα των ''κιτρινοκόκκινων'' και να παραμείνουν ζωντανοί στη μάχη του τίτλου . Διπλό στο 2.20.΄


1815 Στουτγκάρδη - Λειψία: Τέλος , στη Μπουντεσλίγκα η αλλοπρόσαλλη Στουτγκάρδη υποδέχεται την ''ύπουλη'' Λειψία . Επικίνδυνη στην αντεπίθεση η φιλοξενούμενη , μπορεί να προκαλέσει ρήγμα σε οποιοδήποτε αντίπαλο εκτός έδρας με την καλοστημένη μεσοαμυντική της λειτουργία και τη μαεστρία στην αντεπίθεση . Διπλό (με μπόλικο ρίσκο) στο 2.30.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου