Σάββατο 16 Απριλίου 2022

Β' Γαλλίας (Βy Pistolero)

 

Επιμέλεια

Ανδρέας Ανδρεάδης




Φίλοι και φίλες καλησπέρα. Στις αποψινές μου προβλέψεις κυριαρχεί το γαλλικό στοιχείο με τους αγώνες της δεύτερης κατηγορίας της Γαλλίας να κεντρίζουν το ενδιαφέρον για το βραδινό κουπόνι. Ας δούμε μαζί τέσσερις από τις αποψινές μου επιλογές.


  • Καέν - Αμιάν : Η γηπεδούχος ανήκει στον όμιλο με τις πιο φορμαρισμένες ομάδες της κατηγορίας. Συγκεκριμένα , στους 6 τελευταίους αγώνες έχει απολογισμό 4 νίκες , 1 ισοπαλία και 1 ήττα. Στο -12 από τα play off και στο +12 από τη γραμμή του υποβιβασμού. Πρακτικά αδιάφορη.

Την περασμένη αγωνιστική η Αμιάν αναδείχθηκε ισόπαλη χωρίς τέρματα και ουσιαστικά σώθηκε . Ψάχνει 5-6 βαθμούς για την τυπική εξασφάλιση. Εκτός έδρας έχει απολογισμό 2-8-5. Έχει να αντιμετωπίσει και την εις βαρος της παράδοση στα παιχνίδια με γηπεδούχο την Καέν . 3/3 νίκες για τη γηπεδούχο ως παράδοση.

Εκτίμηση: Αγώνας μεταξύ αδιάφορων . Η Καέν έχει πάρει φωτιά το τελευταίο δίμηνο, η Αμιάν εκτός χάνει πολύ από τη δυναμικότητά της . Άσσος στο 1,95.


  • Βαλενσιέν - Χάβρη : Η Βαλενσίεν βρίσκεται στο -3 από τα μπαράζ υποβιβασμού και κινδυνεύει άμεσα. Εντός έδρας αλλάζει εικόνα , παίζοντας πιο δημιουργικά με σκοπό το γκολ. Τιμωρημένος ο δεξιός μπακ Κουφό.
Ανοίγεται πολύ η Χάβρη στα παιχνίδια της , παίζοντας με αφέλεια στην άμυνα. Με 44 βαθμούς βρίσκεται στη μέση της βαθμολογίας και περιμένει να τελειώσει το πρωτάθλημα το συντομότερο.

Εκτίμηση: Αναγκαστικά η Βαλενσιέν θα αναζητήσει το γκολ για να διεκδικήσει αποτέλεσμα απέναντι στη Χάβρη που δε χαμπαριάζει από έδρες. Αμφίσκορο (g/g) στο 1,95.


  • Μπαστιά - Γκινγκάμπ: Πρωταθλητές στις ισοπαλίες αναδεικνύονται οι Κορσικανοί με 15 χινάρια σε 32 αγώνες. Στο +6 από τη σωτηρία, θα πρέπει να κερδίζει για να νιώθει ασφαλής.
Η Γκινγκάμπ ανοίχτηκε στον αγώνα με αντίπαλο την πρωτοπόρο Τουλούζ και γνώρισε την ήττα εντός έδρας με σκορ 4-2. Σχεδόν σώθηκε η φιλοξενούμενη , που παραμένει αρκετά επικίνδυνη εκτός έδρας.

Εκτίμηση: Σημείο δεν προκύπτει ούτε εδώ . Η Μπαστιά σκοράρει με το σταγονόμετρο εν αντιθέσει με τη Γκινγκάμπ που βρίσκει το τρόπο να στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα. Γκολ γκολ στο 2,10.


  • Νιμ - Σοσό : Ακίνδυνη η Νιμ το τελευταίο διάστημα, ζορίζεται πολύ να σκοράρει και συνεπώς παραμένει σε επιφυλακή στη μάχη της παραμονής. Δεν έχει καθαρό μυαλό και συνήθως την πατάει, υποκύπτοντας στο άγχος της.
Αθόρυβα και δίχως να το διατυμπανίζει η ''Σωσώκα'' παραμένει σε τροχιά απευθείας ανόδου στη Ligue 1. Εκτός έδρας είναι αρκετά δυνατή με 7 νίκες σε 16 εξόδους της. Σε φόρμα οι κίτρινοι ενόψει Νιμ.

Εκτίμηση: Χρειάζεται ηλεκτροσοκ η Νιμ για να συνέλθει , αν παραταχθεί σοβαρή η Σοσό είναι διπλό στο 2,05.


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου