Παρασκευή 15 Απριλίου 2022

Μονόστηλο του Πιστολέρο : Ποιος θα το πει το ποίημα;

 Καλησπέρα . Απόψε ο Πιστολέρο προτείνει για αυτή την αγωνιστική της σούπερ λιγκ με τις όποιες ''μαγείες και ομορφιές'' να κατακλύζουν το κουπόνι . Πάμε να εντρυφήσουμε , λοιπόν, τις παρακάτω αναμετρήσεις.

PLAY OUT

7. ΟΦΗ 40

8 . Αστέρας Τρίπολης 39

9.ΝΠΣ Βόλος 34

10. Ιωνικός 33

11. Παναιτωλικός 32

12. Ατρόμητος 30

13. Λαμία 21

14. Απόλλων Σμύρνης 19






  • Απόλλων Σμύρνης - Βόλος (Σάββατο,16.00): Ντεμαράζ πραγματοποιεί τις τελευταίες αγωνιστικές η Ελαφρά Ταξιαρχία, που δείχνει ικανή να αναστηθεί από τις στάχτες της. Δυο σερι νίκες επι ΟΦΗ και Παναιτωλικού την έχουν βάλει γερά στο παιχνίδι της παραμονής, ευρισκόμενη στο -2 από την προτελευταία Λαμία. Άπαντες παρόντες για το παιχνίδι του Σαββάτου με το ρυθμιστή Βόλο.

Με 3 γκολ στο δεύτερο ημίχρονο καθάρισε τη Λαμία σαν αυγό και σώθηκε και μαθηματικά . Πλέον, ο Βόλος αναμένεται να κάνει rotation στα εναπομείναντα παιχνίδια του μίνι πρωταθλήματος. 

Εκτίμηση: Δεν υπάρχει φαβορί Απόλλων υπό κανονικές συνθήκες . Θα προτιμήσω το over 2,5 του 2,15.






  • Παναιτωλικός - Αστέρας Τρίπολης (Σάββατο , 19.30): Με γνώμονα την επίθεση ο Παναιτωλικός ηττήθηκε από τον Ατρόμητο και παρέμεινε δίχως νίκη στη διαδικασία των play out. Αναμένονται δοκιμές από τον Αναστασίου ενόψει της επόμενης σεζόν. Εκτός ο Μαλής.

Αγγαρεία φαντάζουν τα play out για τη Τρίπολη που δεν της απέμεινε κανένα πλέον κίνητρο. Αναμένεται περαιτέρω φρεσκάρισμα της ενδεκάδας για τους Αρκάδες , με σκοπό να βγουν σαφή συμπεράσματα για το ποιοι θα παραμείνουν και ποιοι θα αποχωρήσουν. Πρώτη μεταγραφή της νέας περιόδου ο Αργεντίνος Φακόύντο Μπερτόλιο από τον Άρη.

Εκτίμηση: Εσχάτως και οι δυο βρίθουν προβλημάτων στο αμυντικό κομμάτι . Γκολ γκολ στο 1,80.






  • Aτρόμητος - ΟΦΗ (Κυριακή, 15.30): Την κατάλληλη στιγμή ο Ατρόμητος ξύπνησε από το λήθαργο και έσωσε την κατηγορία. Μια μόνο νίκη είναι αρκετή για να τον εξασφαλίσει. Ο ιδανικός αντίπαλος είναι ο ΟΦΗ .

Μια ακόμα εντός έδρας ήττα για τον παραπαίοντα ΟΦΗ στο Γεντί κουλέ από τον ουραγό Απόλλωνα αυτή τη φορά . Οι υπόλοιπες αγωνιστικές αποτελούν τυπική διαδικασία για τους ασπρόμαυρους  Εκτός λόγω τραυματισμών οι Βαν Ντούινεν και Ντουρμισάι.

Εκτίμηση: Μονόπλευρο το κίνητρο . Ο ΟΦΗ θα βρει μπροστά του τον Ατρόμητο που βρίσκεται σε φόρμα και όχι κάποια Λαμία. Άσσος στο 2,05.





  • Λαμία - Ιωνικός (Κυριακή,17.15): Aπό το κακό στο χειρότερο οδεύει η Λαμία μέσα στο 22. Καμία αντίδραση από την ομάδα της Φθιώτιδας που δείχνει να βρίσκεται παγιδευμένη σε κινούμενη άμμο. Ο νεκροθάφτης Φέστα , είναι έτοιμος να προσθέσει μια ακόμα μελανή σελίδα στην προπονητική του καριέρα.

Έκανε εξοχικό τη Τρίπολη ο Ιωνικός που με δυο εκτός έδρας νίκες μέσα στο 22 στην Αρκαδία (με το ίδιο σκορ παρακαλώ) κοντεύει να πάρει και το χρυσό κλειδί της πόλης. Πετυχημένη χρονιά για τους Νικαιώτες που σώθηκαν και μαθηματικά.

Εκτίμηση: Σε αποσύνθεση η Λαμία , γεμάτη άγχος, έτοιμος ο Ιωνικός να της δώσει τη χαριστική βολή. Διπλό στο 4,00 και αντίο Φέστα.



PLAY OFF

1. Oλυμπιακός 70*

2. ΠΑΟΚ 59

3. Άρης 50

4. ΠΑΟ 48

5. ΑΕΚ 48

6. ΠΑΣ Γιάννενα 43





ΑΡΗΣ - ΠΑΟΚ (Κυριακή,19.30): Διπλό Ευρώπης για τον Άρη μέσα στο ΟΑΚΑ απέναντι στην προβληματική ΑΕΚ. Για πρώτη φορά οι κίτρινοι ανεβαίνουν 3οι και θα αναζητήσουν το τρίποντο στο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης κόντρα στον κουρασμένο ΠΑΟΚ. Επανέρχεται ο Μπράμετς στην αποστολή.

Όνειρο ήταν και πάει . Πέταξε μακριά ο ευρωπαϊκός τελικός για τον ΠΑΟΚ , παρά την προσπάθεια κόντρα στη Μαρσέιγ. Μιχαηλίδης και Ολιβέιρα εκτός. Νέες απουσίες ο Βιερίνια και ο Ελ Καντουρί.

Εκτίμηση: Ο διψασμένος Άρης αναμένεται να κερδίσει τον άδειο ψυχικά και σωματικά ΠΑΟΚ. Ζουμερός άσσος στο 2,30.






Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός (Κυριακή,21.30): Μέτριος στα Γιάννενα ο Παναθηναικός που , ωστόσο, κρατά τη τύχη στα χέρια του στη μάχη για ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο. Μεγάλη απώλεια και ίσως καταλυτική ο Χουανκάρ που τιμωρήθηκε με 3 αγωνιστικές, μετά την αποβολή στα Γιάννενα. Εκτός επίσης ο Λούγκβιστ.

Κακός και κόντρα στην ΑΕΚ ο Ολυμπιακός που κινείται σε ρηχά νερά το τελευταίο τρίμηνο. Θα αναζητήσει τη νίκη κόντρα στον αιώνιο αντίπαλο για να βρεθεί πιο κοντά στο τίτλο.

Εκτίμηση: Γκαζωμένος ο Παναθηναϊκός , ο Ολυμπιακός ζει σε μια μετριότητα. Γκολ γκολ στο 1,85. 





ΠΑΣ Γιάννενα - ΑΕΚ (Δευτέρα , 18.00): Παραμένει ανταγωνιστικός και στα play off ο ΠΑΣ , που θα διεκδικήσει τις τελευταίες του ελπίδες για διάκριση κόντρα στην ΑΕΚ.  Αμφίβολος ο Ποζνάνσκι.

Μαλωμένη τη νίκη παραμένει η ΑΕΚ στα play off , η οποία θα αναζητήσει το πρώτο της τρίποντο για να παραμείνει σε τροχιά Ευρώπης. Πόνεσε η εντός έδρας ήττα από τον Άρη που την αφήνει εκτός ευρωπαϊκών διοργανώσεων.

Εκτίμηση: Μαχητικός ο ΠΑΣ στους Ζωσιμάδες , στα σχοινιά η ΑΕΚ. 2-3 γκολ στο 1,95.






0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου