Παρασκευή 17 Δεκεμβρίου 2021

Πάει ο παλιός ο χρόνος

 Καλησπέρα σας. Μετά την εμβόλιμη αγωνιστική ,σειρά έχει η 14η και τελευταία για το 2021 αγωνιστική μέρα με τους μεγάλους του ελληνικού ποδοσφαίρου να θέλουν να αποχαιρετήσουν με νίκη τη χρονιά. Ας μελετήσουμε παρακάτω τα 6 παιχνίδια που θα διεξαχθούν τούτο το Σαββατοκύριακο. Αναβολή για το ΝΠΣ Βόλος - Απόλλων Σμύρνης , με την αθηναική ομάδα να τη λυσομανάει ο κορονοιός.




  • ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ(Σάββατο,19.30): Σαφώς καλύτερη του Αστέρα η ομάδα του Αγρινίου , αλλά η επιθετική δυστοκία έκανε ξανά την εμφάνισή της και στοίχισε την ήττα. Με ήττα ξεκίνησε ο δεύτερος γύρος , ωστόσο τώρα είναι η μεγάλη ευκαιρία του Παναιτωλικού για να πάρει μια βαθιά ανάσα στη μάχη της ουράς. Πάντα εκτός οι Ντίαζ, Βαρόνε και Λιάβας.
Φυσιολογική ήττα για τον Ατρόμητο εντός έδρας από τον πρωτοπόρο Ολυμπιακό , με τους Περιστεριώτες να παραμένουν στην προτελευταία θέση της βαθμολογίας. Στο -3 από τον αυριανό του αντίπαλο θα κυνηγήσει τη νίκη για να ανέβει βαθμολογικά και να ξεκινήσει με άλλο αέρα το 2022. Απόντες οι Κλωναρίδης, Κουτσόπουλος.

Εκτίμηση: Αίμα και άμμος στο Αγρίνιο. Θα δωθεί μεγάλη μάχη. Το γκολ γκολ είναι μια πιο ασφαλής επιλογή στο 1,85.

  • ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ (Κυριακή,15.00): Ποιος τον πιάνει! Νέα νίκη με πολλά γκολ , αυτή τη φορά κόντρα στον Ατρόμητο για τους ερυθρόλευκους που βρίσκονται στο +8 από τη δεύτερη ΑΕΚ. Αήττητη ως τώρα η ομάδα του Μάρτινς αναμένεται να παραμείνει αήττητη στο τέλος του 2021. Η επιστροφή του Κώστα Μανωλά μονοπωλεί τον ερυθρόλευκο τύπο, χωρίς ωστόσο η ομάδα να ξεχνά πως ακόμα τίποτα δεν έχει τελειώσει. Μόνη εκκρεμότητα ο αμφίβολος Βαλμπουενά.
Δε λέει να σηκώσει κεφάλι το τελευταίο μήνα η Λαμία. Αγνοεί τη νίκη από τις 7 Νοεμβρίου και το διπλό στην Αρκαδία. Στο μεσοβδόμαδο παιχνίδι με αντίπαλο το Βόλο αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ με 0-2 , στην επανάληψη σοβαρεύτηκε για να σώσει τελικά το βαθμό της ισοπαλίας. Τιμωρημένος ο χαφ Μπεχαράνο, τραυματίες οι Μανούσος και Καραμάνος.

Εκτίμηση: Το 2021 θα κλείσει με νίκη για τους Πειραιώτες , απέναντι σε μια ομάδα που απλά ξέχασε να παίζει μπάλα. Άσσος και over στο 1,75.

  • ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ - ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΕΝΑ(Kυριακή,19.30): Είχε ρεπό μεσοβδόμαδα το τριφύλλι, καθώς το παιχνίδι με τον Απόλλωνα στη Ριζούπολη αναβλήθηκε ελέω covid. Στο τελευταίο του παιχνίδι επικράτησε εύκολα του Ατρομήτου με 2-0 και ανέβηκε στην 5η θέση της βαθμολογίας. Καμία απουσία.
Απρόσμενης έκτασης ήττα για τον ΠΑΣ στους Ζωσιμάδες από το φίλο ΠΑΟΚ με 0-4. Σε καμία περίπτωση , όμως , η ομάδα των Ιωαννίνων δε θα σταθεί αδιάφορη στη Λεωφόρο. Με 22 βαθμούς η ομάδα του Μεταξά φιγουράρει 4η και θέλει να κλείσει το 2021 με επιτυχία. Οικονομόπουλος και Κόντε τα μόνιμα προβλήματα του κόουτς Μεταξά.

Εκτίμηση: Ο ΠΑΣ παραμένει κακός δαίμονας για τους πράσινους που κόντρα σε τακτικά άρτια δομημένο αντίπαλο αντιμετωπίζει δυσκολίες. Γκολ γκολ και over στο 2,55.


  • ΠΑΟΚ - ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (Κυριακή,19.30): Για πρώτη φορά φέτος , έπαιξε σοβαρά και φιλοδώρησε με τέσσερα γκολ τον ΠΑΣ. Στο -13 από την κορυφή οι Θεσσαλονικείς, δύσκολα θα διεκδικήσουν κάτι περισσότερο από τη 2η θέση. Εκτός οι Κρέσπο, Ελ Καντουρί, Βιερίνια και Ροντρίγκο, επιστρέφει ο Μίτριτσα.
Χωρίς να πείσει ιδιαίτερα με την αποδοσή του έκαμψε την αντίσταση του Παναιτωλικού στην Αρκαδία, ανεβαίνοντας στην 8η θέση. Στο -3 από την 6η θέση, έχει ακόμα δρόμο στη μάχη των play off. Λευκό το απουσιολόγιο του Μίλαν Ράσταβατς.

Εκτίμηση: Η εμφάνιση του ΠΑΟΚ στους Ζωσιμάδες, μπορεί να αποτελέσει μπανανόφλουδα για τους παίκτες αν υποτιμήσουν τον αντιπαλό τους. Ο Αστέρας εκτός χάνεται. 1Χ και over 1,5 στο 1,60.

  • ΑΕΚ - ΟΦΗ (Δευτέρα,19.30): Επαγελματική εμφάνιση για την ένωση στη Νίκαια, όπου με γκολ του Μάνταλου πέρασε από το κλουβί του Ιωνικού. Παραμένει στο -8 από την κορυφή, αλλά προτεραιότητα αποτελεί η σταθερότητα στην απόδοση της ομάδας. Νοκ - άουτ ο Στάνκοβιτς.
Στο Γεντι κουλέ ο ΟΦΗ αναδείχθηκε ισόπαλος με τον Άρη σε ένα παιχνίδι κέντρου. Έκτη η κρητική ομάδα που θέλει να την βρει η νέα χρονιά σε αυτή τη θέση . Το τελευταίο μήνα με ένα ντεμαράζ νικών αναρριχήθηκε βαθμολογικά. Εκτός οι Ντουρμισάι, Νέιρα, Διαμαντής, Σωτηρίου και Ουές.

Εκτίμηση: Επιθετικές και οι δύο ομάδες αναμένεται να σκοράρουν με ευκολία. Over στο 1,70.

  • ΑΡΗΣ - ΙΩΝΙΚΟΣ (Δευτέρα,19.30): Κακός στο Ηράκλειο, έσωσε το βαθμό ο Άρης στο τέλος, παραμένοντας σε απόσταση βολής από την 6αδα. Εκκρεμεί το CAS για τους -6 που μπορεί κάλλιστα να αλλάξει τα δεδομένα. Τιμωρημένος ο Τζένγκο.
Ήττα από την ΑΕΚ με σκορ 0-1 για τον Ιωνικό που παραμένει μακριά από περιπέτειες. Θετικό το πρόσημο του πρώτου γύρου. Με τον Άρη είχε πετύχει την πρώτη νίκη του στη Σούπερ λιγκ , μετά την επιστροφή του . Χωρίς απουσίες οι Νικαιώτες.

Εκτίμηση:  Χαμηλός ο άσσος του 1,30. Θα προτείνω άσσο και over 1,5 στο 1,60.


και καλή μας επιτυχία...



0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου