Παρασκευή 10 Δεκεμβρίου 2021

Ώρα αποδείξεων

 

Καλησπέρα σας. Μέτριος ο απολογισμός του πιστολέρο την περασμένη βδομάδα με 4/7 επιτυχίες , ωστόσο συνεχίζουμε την προσπάθειά μας στο μαγικό κόσμο της σούπερ λιγκ. Η έξοδος κινδύνου της ΑΕΚ και το ντέρμπι μεταξύ φίλων στο Φάληρο κλέβουν την παράσταση στη 13η -αλλά όχι γρουσούζικη-αγωνιστική του πρωταθλήματος.


  • ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ -ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Σάββατο,17.15): Ήττα για τους πράσινους στο αθηναικό ντέρμπι του ΟΑΚΑ με σκορ 1-0 και ξανά η εσωστρέφεια έκανε την εμφάνιση της. Συγκεκριμένα , ο Γιάννης Αλαφούζος μετέβη στο Κορωπί μεσοβδόμαδα για να τα ψάλλει στους παίχτες , τονίζοντας ότι όποιος δεν αντέχει την πίεση , μπορεί να αποχωρήσει. Στο β' ημίχρονο του ντέρμπι , η ομάδα του Γιοβάνοβιτς έδειξε κάποια αντίδραση , δίχως όμως να σκοράρει. Επιτακτική η ανάγκη για επιστροφή στις νίκες . Τιμωρημένος ο Χουανκάρ και τραυματίας ο Πούγγουρας.
Νίκη παραμονής για τον Ατρόμητο στο Περιστέρι με σκορ 4-1 επι του Απόλλωνα . Οι Περιστεριώτες έχουν ακόμα ανηφορικό δρόμο να διανύσουν στη συνέχεια του πρωταθλήματος και θα επιδιώξουν να κλείσουν το πρώτο γύρο με ένα θετικό αποτέλεσμα στη Λεωφόρο. Εκτός λόγω τιμωρίας ο Σάλομον, σταθερά τραυματίες οι Κλωναρίδης και Κουτσόπουλος.

Εκτίμηση: Χαμηλός ο άσσος του Παναθηναικού. Αν τον καλύψεις όμως με το over 1,5 , σου δίνει σύνολο 1,75 απόδοση. Όχι και τόσο άσχημα.

  • ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΕΝΑ - ΝΠΣ ΒΟΛΟΣ (Σάββατο,17.15): Έχει βαλθεί να τρελάνει κόσμο ο φετινός ΠΑΣ. Πορεία πρωταθλητισμού από την ομάδα του Μεταξά , μετά και το διπλό που απέσπασε στη Λαμία. Με 19 βαθμούς φιγουράρει στη 3η θέση του πίνακα και στοχεύει σε μια ακόμα νίκη που θα την εδραιώσει στην πεντάδα. Καραχάλιος τιμωρημένος , εκτός οι Οικονομόπουλος και Κόντε.
Στο ναδίρ βρίσκεται η ψυχολογία της ομάδας του Βόλου , που παρά το θετικό της ξεκίνημα αγνοεί τη νίκη από τον Οκτώβρη! 14 βαθμοί και μια ακόμα ήττα με τον Αμπρασκάλ να πληρώνει το μάρμαρο του ντεφορμαρίσματος . Παρά τις διαδοχικές ήττες , παραμένει πρωταθλήτρια στα over η ομάδα του Βόλου με 10 συνολικά στις 12 αναμετρήσεις. Τραυματίας ο Πουρίτα και τιμωρημένος ο Ρομέρο.

Εκτίμηση: Ομάδες που σκοράρουν και αφήνουν τη σκοπιμότητα στην άκρη. Goal goal στο 1,75.

  • AΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ - ΑΕΚ (Σάββατο,19.30): Μέτριος ο Αστέρας στο Βικελίδης, γνώρισε δίκαια την ήττα στις λεπτομέρειες με σκορ 1-0 από τον Άρη . Στο -4 από την εξάδα οι Αρκάδες επιζητούν τη νίκη κόντρα στην ΑΕΚ για να κλείσουν τη ψαλίδα της διαφοράς . Παραδοσιακά δυσκολεύουν την Ένωση οι γηπεδούχοι , μόνο που φέτος δεν επιδεικνύουν την ίδια αμυντική συνέπεια. Εκτός ο Σίτο , με κάρτες ο Καστάνιο.
Χωρίς να θέλξει αγωνιστικά η ΑΕΚ κράτησε το εύθραυστο 1-0 στο ντέρμπι με τον Παναθηναικό και παρέμεινε στο -6 από την κορυφή. Στόχος η τέταρτη εκτός έδρας νίκη στο πρωτάθλημα για να κλείσουν θετικά το πρώτο γύρο οι κιτρινόμαυροι. Εκτός ο Στάνκοβιτς, σε καραντίνα ο Ανσαριφάρντ.

Εκτίμηση: Zορίζεται στην Αρκαδία η ΑΕΚ , ο Αστέρας βρίσκεται σε σύγχυση. Goal goal στο 1,75.

  • ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ - ΙΩΝΙΚΟΣ (Σάββατο,19.30): Σημαντικό διπλό στην προσπάθεια για σωτηρία από τον Παναιτωλικό . Η ομάδα του Αναστασίου παρουσιάζει επιθετική φιλοσοφία και δε δείχνει να τα παρατάει εύκολα. Θέλει να κλείσει θετικά τον πρώτο γύρο , ώστε να αποκτήσει μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση για τη συνέχεια. Εκτός οι Ντίαζ, Βαρόνε, Περέιρα και Λιάβας.
Ιωνικός από τα παλιά εμφανίστηκε στο κλουβί της Νίκαιας. Μεγάλη εμφάνιση και νίκη με 3-2 απέναντι στον ΠΑΟΚ που του δίνει φτερά στα πόδια. Με 13 βαθμούς αύξησε τη διαφορά από τη τελευταία θέση στους 6 βαθμούς.  Μοναδικός απών ο τιμωρημένος Μύγας.

Εκτίμηση: Δύσκολη αναμέτρηση για τις 2 ομάδες . Μαχητικές και με τρέξιμο σε όλο το γήπεδο. Ρισκάρω στα 2-3 τέρματα στο 2,00.

  • ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ - ΟΦΗ (Κυριακή,15.00):  Τραγική εμφάνιση και νέα ήττα για τον Απόλλωνα στο Περιστέρι που τον καθήλωσε μόνο ουραγό της βαθμολογίας. Υπ' ατμόν ο Φέστα, κρίνεται το μέλλον του στο παιχνίδι της Κυριακής. Τιμωρημένοι οι Μπαξεβανίδης, Λισγάρας , εκτός ο Τσιλούλης.
Για ένα ημίχρονο ανταγωνίστηκε ο ΟΦΗ τον Ολυμπιακό στο Γεντί κουλέ , αλλά ως εκεί. Το τελικό 1-3 ήρθε φυσιολογικά. Προβλήματα στην άμυνα και η διαφορά ποιότητας έγειραν την πλάστιγγα υπέρ του Ολυμπιακού . Σταθερά 5ος , παρά την ήττα. Εκτός ο Ουές.

Εκτίμηση: Ο Απόλλων σε σήψη. Η άμυνα του, η πιο γερασμένη της κατηγορίας. Ο σοβαρός ΟΦΗ θα περάσει από τη Ριζούπολη και θα στείλει το Φέστα πιθανότατα στον ΟΑΕΔ. Διπλό στο 2,62.

  • ΠΑΟΚ - ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ (Κυριακή,17.15): Και ο κατήφορος δεν έχει τελειωμό! Νέα ήττα στην Αθήνα για τον ΠΑΟΚ και ο σύλλογος επέστρεψε σε εποχές Μπατατούδη και Γούμενου , που αρνιόταν να κερδίσει εντός του Λεκανοπεδίου. Πρόκριση - βάλσαμο στους 32 του Κόνφερενς λιγκ μετά το 2-0 επι της Λίνκολν. Άγνωστο το απουσιολόγιο Λουτσέσκου.
Έχυσε για ακόμα μια φορά την καρδάρα με το γάλα η Λαμία στην έδρα της. Ήτταα - μαχαιριά από τον ΠΑΣ με το ισχνό 1-0 . Τρίτη από το τέλος η ομάδα της Φθιώτιδας. Εκτός οι Τζανδάρης και Μανούσος.

Εκτίμηση: Kαμία εμπιστοσύνη στον ΠΑΟΚ . Το 1,20 στον άσσο απλώς ασχολίαστο. 1Χ και over 1,5 στο 1,60.

  • OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΑΡΗΣ (Κυριακή,19.30): Από νίκη σε νίκη ο Ολυμπιακός , που για μια ακόμα χρονιά αναδείχθηκε πρωταθλητής πρώτου γύρου. Σοβαρός στο Ηράκλειο και το τελικό 3-1 του χάρισε τη 10η νίκη σε 12 παιχνίδια . Αχίλλειος πτέρνα παραμένει η άμυνα , όπου δέχεται γκολ κάθε αγωνιστική. Πρόκριση παρά την ήττα με 1-0 από την Αντβέρπ. Άγνωστες οι απουσίες.
Νέα νίκη με το αγαπημένο του 1-0 πέτυχε ο Άρης , αυτή τη φορά κόντρα στον Αστέρα. Στην εξάδα οι κίτρινοι με 17 βαθμούς , ενώ εκκρεμεί και η τιμωρία των -6 που μπορεί να τον ανεβάσει ψηλότερα. Τιμωρημένος ο Καμαρά.

Εκτίμηση: Συνάντηση φίλων στο Καραισκάκης. Ευκαιρία του Άρη να αποδείξει ότι φέτος δυναμώνει περισσότερο. Αμφίσκορο και over 2,5 2,35.


Και καλή μας επιτυχία.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου