Παρασκευή 3 Δεκεμβρίου 2021

Προσοχή στις παγίδες




Φίλες και φίλοι καλησπέρα . Το μονόστηλο του πιστολέρο επιστρέφει δυναμικά και αυτό το Σαββατοκύριακο με αναλύσεις για τη 12η αγωνιστική της superleague. Ξεχωρίζει το αθηναϊκό ντέρμπι ΑΕΚ - Παναθηναϊκός , που μένει να δούμε αν θα διεξαχθεί με κόσμο ,ύστερα από αδυναμία της αστυνομίας να ανταποκριθεί στη φύλαξη του ΟΑΚΑ , εξαιτίας του ερχομού του Πάπα στη χώρα μας. Ας ξεκινήσουμε λοιπόν την ανάλυσή μας.









  • ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ - ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ (Σάββατο,17.15): Συντριβή για την ομάδα του Περιστερίου στην Αρκαδία και πλέον αποτελεί τη χειρότερη επίθεση της κατηγορίας(24 γκολ). Θα χρειαστεί πολλά να αλλάξει ο κόουτς Παράσχος στη συνέχεια για να μπορέσει ο Ατρόμητος να μη μπλέξει σε ζοφερές περιπέτειες. Χειρουργήθηκε ο Κλωναρίδης, τιμωρημένος με κάρτες ο Σάλομον.



Πρακτικά στο προηγούμενο αγώνα με τη Λαμία δεν άξιζε τη νίκη ο Απόλλων, ωστόσο για ακόμα μια αγωνιστική κράτησε το μηδέν στην άμυνα. Με τον Φέστα στον πάγκο η ομάδα έχει σκληρύνει αμυντικά , αλλά αυτό δεν αρκεί για την παραμονή . Χρειάζονται και οι νίκες για τη σωτηρία. Εκτός ο Τσιλούλης.

Εκτίμηση: Ντέρμπι ουραγών στο Περιστέρι . Η χειρότερη άμυνα συγκρούεται με τη χειρότερη επίθεση. Ούτε λόγος για σημείο . Θα προτείνω το γκολ γκολ στο 2,00 και ο Θεός βοηθός.






  • ΝΠΣ ΒΟΛΟΣ - ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (Σάββατο,17.15): Επιτέλους , τελείωσε ο μαρτυρικός Νοέμβριος. Χωρίς νίκη για τους Βολιώτες σε διάστημα 30 ημερών , σε φανερό ντεφορμάρισμα τα βασικά της ατού. Ο Βόλος χρειάζεται νίκες για να βάλει φρένο στο κακό φεγγάρι που διανύει. Άδικη ήττα στο Φάληρο με την ομάδα του Αμπρασκάλ να χάνει πέναλτι , να της ακυρώνεται γκολ και να διαμαρτύρεται για το πέναλτι που κέρδισε ο Ολυμπιακός στο 1-0. Τιμωρημένος ο Κλέιμαν , τραυματίας ο δεξιός μπακ Πουρίτα.
Αξιοπρεπής εμφάνιση στη Λεωφόρο για τον Παναιτωλικό ,όμως τα 2 λάθη στην άμυνα από το Χουχούμη του στέρησαν κάτι καλύτερο . Με 8 βαθμούς ως τώρα , η ομάδα του Αγρινίου θα πρέπει να διεκδικήσει ακόμα περισσότερο βαθμούς για να μένει μακριά από τις 2 τελευταίες θέσεις. Αρκετά τα προβλήματα για το Γιάννη Αναστασίου. Τιμωρημένος ο Κορνέλιους και ο Ντουάρτε , τραυματίες οι Μαλής, Περέιρα, Λιάβας , Βαρόνε και Ντίαζ.

Εκτίμηση: Σε κακό φεγγάρι αφενός οι γηπεδούχοι, αφετέρου μπόλικες απουσίες για τους φιλοξενούμενους. Τo over 2,5 στο 2,10 καλοπληρώνει.







  • OΦΗ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Σάββατο,19.30): Στα καλύτερα του ο ΟΦΗ , παραμένει αήττητος από τις 17 Οκτώβρη και οδεύει ολοταχώς για τα play off. Μετά κόπων και βασάνων , ξεπέρασε και το εμπόδιο του Ιωνικού και αναρριχήθηκε στη 4η θέση. Ντουρμισάι, Νέιρα και Ουές εκτός για τους Κρητικούς.
Επηρεασμένοι και από το ευρωπαϊκό παιχνίδι κόντρα στη Φενερ, οι ερυθρόλευκοι με αρκετή δυσκολία έκαμψαν την αντίσταση του Βόλου , παραμένοντας στο +6 από τη δεύτερη ΑΕΚ. Παραμένει πρόβλημα η άμυνα , όπου οι πρωταθλητές σχεδόν σε κάθε αγώνα δέχονται γκολ. Μεσοβδόμαδα, ηττήθηκε εκτός στο πρώτο παιχνίδι για το κυπελλο Ελλάδας από το Λεβαδειακό με σκορ 3-2. Την Πέμπτη έχει και ευρωπαικό αγώνα με αντίπαλο την Αντβέρπ στην Αμβέρσα. Λευκό το απουσιολόγιο του Μάρτινς, το όνομα του οποίου ακούστηκε για ομάδα των Αραβικών Εμιράτων.

Εκτίμηση: Mε δεδομένο ότι ο Ολυμπιακός θα δεχτεί γκολ στο Ηράκλειο, διόλου απίθανο είναι το γκολ γκολ και το over 2,5 στη τιμή του 2,60.






  • IΩΝΙΚΟΣ - ΠΑΟΚ (Κυριακή,17.15): Πραγματοποίησε την καλύτερη φετινή του εμφάνιση ο Ιωνικός στο Ηράκλειο. Έμεινε , όμως, με την πικρία της ήττας από τον ΟΦΗ με σκορ 2-1. Η ομάδα της Νίκαιας παραμένει χαμηλά στη βαθμολογία και θα πρέπει να γίνει πιο σκληροτράχηλη εντός έδρας για να βελτιώσει τη θέση της. Εκτός ο Τουράμ.
Κάκιστος το τελευταίο καιρό ο ΠΑΟΚ, που πηγαίνει από γκέλα σε γκέλα στα βάθη του χειμώνα. Ήττα εντός έδρας στο ντέρμπι με τον Άρη , αλλά πιο πολύ πόνεσαν τα επεισόδια που ακολούθησαν και η καμπάνα των 4 αγωνιστικών που θα παίξουν οι ασπρόμαυροι χωρίς κόσμο. Γκέλα και μεσοβδόμαδα στο κύπελλο με αντίπαλο τη Λάρισα . Το κλίμα παραμένει τεταμένο, ενώ ακολουθεί και το τελευταίο παιχνίδι στην Ευρώπη για το 2021 , κόντρα στη Λίνκολν. Πάνοπλη θα παραταχθεί στη Νίκαια η ομάδα της Θεσσαλονίκης.

Εκτίμηση: Δε εμπνέει εμπιστοσύνη ο ΠΑΟΚ με την αγωνιστική του εικόνα. Η ομάδα θυμίζει γηροκομείο και το κλίμα παραμένει άρρωστο. Ο Ιωνικός εντός θα το παλέψει με τη βοήθεια του κόσμου του. Χ2 και over 1,5 στο 1,70.






  • ΑΕΚ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ (Κυριακή,19.30): Χωρίς να εντυπωσιάσει ιδιαίτερα , η ΑΕΚ πέρασε από τα Γιάννενα, δια πυρός και σιδήρου. Στο -6 από την κορυφή η Ένωση, που ακόμα στην άμυνα τα βρίσκει σκούρα. Στο κύπελλο, ξέσπασε απέναντι στη Κηφισιά με σκορ 4-0 και καθάρισε από το πρώτο παιχνίδι την πρόκριση. Καμιά απώλεια για τους κιτρινόμαυρους.
Δεύτερη σερί νίκη για τους πράσινους , αυτή τη φορά απέναντι στον Παναιτωλικό. Σταθερά 5ος ο Παναθηναικός , με τον Μακέντα να αρχίζει να καθιερώνεται στην κορυφή της επίθεσης. Προς το παρόν, δεν αναφέρονται απουσίες για το τριφύλλι ενόψει του αθηναικού ντέρμπι.

Εκτίμηση: Σε ανοδική πορεία και οι δυο μονομάχοι, με αχίλλειο πτέρνα την άμυνα αμφότεροι. Τo γκολ γκολ στο 1,95 είναι αναμφίβολα value bet.





  • ΑΡΗΣ - ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ(Κυριακή,19.30): Άμεση αντίδραση μετά την πεντάρα από τον ΠΑΣ, με το διπλό στη Τούμπα να αποδεικνύει με τον πιο πειστικό τρόπο ότι ο Άρης αποκτά προσωπικότητα. Για το κύπελλο , απέκτησε προβάδισμα πρόκρισης για τη ρεβάνς στο Ηράκλειο επι του ΟΦΗ με σκορ 3-1. Τιμωρημένος ο Εντιαγέ , εξέτισε ο Μπερτόλιο.
Επιβλητική νίκη επί του Ατρομήτου για τους Αρκάδες με το εμφατικό 6-2 , με τον Αστέρα να πλησιάζει στο -3 από την 6η θέση. Στόχος της ομάδας η είσοδος στα play off , όπως και πέρσι. Μόνο που φέτος οι επαρχιακές ομάδες είναι ιδιαιτέρως ανταγωνιστικές. Εξέτισε ο Μπαράλες, εκτός παραμένει ο Σάντα Φε και ο Καπίγια.

Εκτίμηση: Aνεβασμένος ο Άρης μετά τις τελευταίες επιτυχίες. Ο Αστέρας , ωστόσο , παραμένει σκληροτράχηλος. 1Χ και over 1,5 στο 1,80.








  • ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ - ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΕΝΑ(Δευτέρα,19.30): Άτυχη στάθηκε η Λαμία στη Ριζούπολη , ούσα καλύτερη του Απόλλωνα με το τελικό 0-0 να αφήνει πικρή γεύση στο κόουτς Γρηγορίου. Με 10 βαθμούς στο πρωτάθλημα παραμένει χαμηλά στη βαθμολογία, με μια συγκομιδή που ενίοτε την αδικεί. Τιμωρημένος ο Μπεχαράνο, τραυματίας ο Μανούσος.
Ήττα στις λεπτομέρειες για τα Γιάννενα από την ΑΕΚ. Αν και προηγήθηκε στην πρώτη φάση του αγώνα με πέναλτι , δεν μπόρεσε να διαχειριστεί το προβάδισμα και στο τέλος δεν πήρε τίποτα. Δεύτερη ήττα εντός στο πρωτάθλημα για την καλύτερη άμυνα του πρωταθλήματος (παρέα με τον Ολυμπιακό). Kάρτες συμπλήρωσε ο Περέα, σταθερά εκτός ο Οικονομόπουλος και ο μακροχρόνια τραυματίας Κόντε.

Εκτίμηση: H Λαμία εντός έδρας ψάχνει ακόμα τη νίκη στο πρωτάθλημα , σε αντίθεση με τους Ηπειρώτες που εκτός παραμένουν επικίνδυνοι. Χ2 και over 1,5 στο 1,80.


Καλό σας βράδυ....

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου