Κυριακή 26 Σεπτεμβρίου 2021

Ραντεβου δικεφάλων




Καλησπέρα σας. Σήμερα και αύριο διεξάγεται η 4η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Superleague με το ντέρμπι δικεφάλων να δεσπόζει στο πρόγραμμα. ΠΑΟΚ και ΑΕΚ διασταυρώνουν τα ξίφη τους στο καμίνι της Τούμπας, με μοναδικό στόχο τη νίκη. Κατά τ’ άλλα, θα έχουμε και άλλες ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις τις οποίες θα αναλύσω παρακάτω.



  • ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ(Κυριακή,16.00): Για ένα ακόμα παιχνίδι παρέμεινε άσφαιρος επιθετικά ο Αστέρας και το στείρο 0-0 , επισκίασε τις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών του Ράσταβατς. Μετά από 3 αγώνες χωρίς νίκη , ήδη μαζεύτηκαν σύννεφα πάνω από τον προπονητή της ομάδας . Θα αναζητήσει κόντρα στον Ολυμπιακό το πρώτο γκολ στο φετινό πρωτάθλημα. Εκτός οι Τιλίκα και Μπάμπα.

Ξέσπασε κόντρα στην αδύναμη Ελαφρά Ταξιαρχία και τώρα ακολουθεί η μάχη της Τριπολιτσάς. Πρώτο γκολ για το Τικίνιο που αποκτά ψυχολογία και θα αποτελέσει πολύτιμη λύση στο σκοράρισμα. Εκτεταμένο ροτέισον από το Μάρτινς, ενόψει της δύσκολης συνέχειας. Αμφίβολος ο Εμβιλά για τους ερυθρόλευκους.

Εκτίμηση : Σίγουρα ο Ολυμπιακός είναι καλύτερη ομάδα, αλλά ο Αστέρας όταν είναι πληγωμένος γίνεται επικίνδυνος. Παρ’ όλα αυτά, η πρόβλεψή μου είναι διπλό και under 3,5 στο 2,10.


  • ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ – ΝΠΣ ΒΟΛΟΣ(Κυριακή,16.00): Tώρα αρχίζουν τα δύσκολα για το τριφύλλι. Μετά τη θριαμβευτική πρεμιέρα, ήττες με 1-0 από Γιάννενα και Άρη προβληματίζουν. Απέναντι σε κλειστές άμυνες,ζορίζεται. Κόντρα στο Βόλο θα είναι πιο εύκολο να σκοράρει. Εκτός οι Σένκεφελντ και Κουρμπέλης.

Να τον πιείς στο ποτήρι! Τρία στα τρία για τους Βολιώτες που κέρδισαν άνετα και τον Ατρόμητο του παλιόφιλου Άνχελ Λόπεθ και παραμένουν στην κορυφή. Ομάδα που σκοράρει εύκολα , αγωνίζεται δίχως σκοπιμότητες, πραγματική διαφήμιση για το ελληνικό ποδόσφαιρο. Στη Λεωφόρο θα κατέβει ακομπλεξάριστος με στόχο ένα θετικό αποτέλεσμα. Εκτός πάντα οι Ορόζ και Ριένστρα.

Εκτίμηση: O Παναθηναικός βρίσκεται ήδη στα σχοινιά και ένα ακόμα αρνητικό αποτέλεσμα θα βάλει φωτιά στα σενάρια αντικατάστασης Γιοβάνοβιτς. Ο Βόλος,απ’ την άλλη με άγνοια κινδύνου. Θα δούμε πολλά γκολ εκατέρωθεν. Γκολ γκολ και over στο 3,90.


  • Λαμία – Παναιτωλικός (Κυριακή,18.15) : Mια ακόμα ήττα , αυτή τη φορά στο ΟΑΚΑ από την ΑΕΚ για τους Φθιωτούς. Δίκαια φωνάζει για penalty που δε της δόθηκε. Θα αναζητήσει την πρώτη της νίκη για φέτος εντός κόντρα στον Παναιτωλικό. Αμφίβολος ο Τζανδάρης, νοκ-αουτ ο Σκόνδρας.

Φυσιολογική ήττα για τους Αγρινιώτες , κόντρα στον ΠΑΟΚ και το μικρό θετικό σερί δυο αγωνιστικών αποτελεί παρελθόν. Το θετικό είναι ότι σκοράρει. Με τη Λαμία θα κυνηγήσει ένα θετικό αποτέλεσμα για να παραμείνει σε καλή κατάσταση. Εκτός ο Γκεστέντ και οι Περέιρα, Λιάβας, Μελίσσας.

Εκτίμηση: Πρόκειται για δυο μαχητικές ομάδες, που θα δώσουν μάχη για την παραμονή. Η Λαμία,πιστεύω έχει πιο έντονο το ένστικτο της επιβίωσης. Άσσος με under 3,5 τέρματα στο 2,80.


  • ΠΑΟΚ – ΑΕΚ (Κυριακή,20.30): Δεν εντυπωσιάζει μέχρι στιγμής ο ΠΑΟΚ στο πρωτάθλημα, αλλά κερδίζει την ουσία. Τρομερά κυνικός , στηρίζεται στη φουρνιά του νταμπλ . Το ντέρμπι με την ΑΕΚ θα καθορίσει πολλά για τη συνέχεια. Απόντες οι Κρέσπο, Ολιβέιρα , Καντουρί και Ίγκνανσον.

Χωρίς να φορτσάρει , δυσκολεύτηκε με αντίπαλο τη Λαμία και κέρδισε με αρκετό κόπο τους τρεις βαθμούς. Παρουσιάζει αμυντικά αδυναμίες, αλλά επιθετικά διαθέτει πλειάδα λύσεων. Εκτός οι Γαλανόπουλος και Σιμόες.

Εκτίμηση: Mε σημαντικές απουσίες ο ΠΑΟΚ , η ΑΕΚ αμυντικά έχει προβλήματα. Ρισκάρω στο γκολ γκολ και over του 3,10.


  • ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΕΝΑ – ΟΦΗ (Δευτέρα,17.15):Παραμένει αήττητος ο ΠΑΣ στο πρωτάθλημα , με μηδέν γκολ παθητικό . Άφησε βαθμούς στη Νίκαια , με αντίπαλο τον Ιωνικό στο 0-0. Πλήγμα ο τραυματισμός του Κόντε. Ίσως ο κόουτς Μεταξάς αξιοποιήσει τον επιτελικό Περέα σε ρόλο φορ.

Με τρεις ισοπαλίες στο πρωτάθλημα ο ΟΦΗ , παρουσιάζεται μαχητικός στην άμυνα. Επιθετικά , έχει τεράστιο πρόβλημα. Εκτός πάντα ο Μεγιάδο, όπως και οι Τσιλιανίδης , Ναμπί και Στάικος.

Εκτίμηση: Δυο ομάδες με αμυντικούς προσανατολισμούς ενδέχεται να μη ρισκάρουν ιδιαίτερα. Πιθανή η ισοπαλία στο 2,90.


  • ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ – ΙΩΝΙΚΟΣ (Δευτέρα,19.30): Mε τέτοια άμυνα , δεν έχει ελπίδες σωτηρίας ο Απόλλων. Νέα τεσσάρα, αυτή τη φορά με τον Ολυμπιακό. Απολύθηκε ο Πετράκης και στη θέση του έρχεται ο Ιταλός Φέστα. Λάτρης του 3-5-2, αναμένεται να αλλάζει το DNA της ομάδας . Αμφίβολος μόνο ο Φατιόν.

Δυσκολοκατάβλητος μέχρι στιγμής ο νεοφώτιστος Ιωνικός. Αναδείχθηκε δίκαια ισόπαλος 0-0 με τους Γιαννιώτες εντός έδρα. Παιχνίδι-εξάποντο με την Ελαφρά Ταξιαρχία . Νοκ-αουτ ο Λένις.

Εκτίμηση: Mε την αλλαγή τεχνικής ηγεσίας αναμένεται να γυρίσει ο διακόπτης. Ο Ιωνικός δεν είναι Μπαρτσελόνα. Αν δεν κερδίσει και τώρα ο Απόλλων , χάνεται. Στηρίζω την έδρα στο 2,40.


  • ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ – ΑΡΗΣ (Δευτέρα,19.30): Mε 1 βαθμό μέχρι τώρα, ο Άνχελ Λόπεθ αποτελεί παρελθόν για τους Περιστεριώτες. Ο Γιώργος Παράσχος στη τρίτη του θητεία στον Ατρόμητο ευελπιστεί να ανακάμψει άμεσα. Εκτός παραμένει ο Χατζηισαίας και ο μακροχρόνια τραυματίας Χαρίσης.

Πρώτη νίκη για τους κίτρινους απέναντι στον Παναθηναικό και παράταση ζωής για τον κόουτς Μάντζιο. Στηρίχθηκε στην παλιά φρουρά για να ξεπεράσει το εμπόδιο των πρασίνων. Ψάχνει την πρώτη εκτός έδρα νίκη για να πατήσει γερά στα πόδια του. Αμφίβολος ο αριστερός μπακ Λούμορ.

Εκτίμηση: H πρόσληψη Παράσχου , ίσως να αποτελέσει βάλσαμο στις πληγές του Ατρομήτου. Ο Άρης κέρδισε αυτοπεποίθεση την προηγούμενη αγωνιστική, ωστόσο δεν έχει δείξει ακόμα τις πραγματικές του προθέσεις. Ποντάρω στο Χ2 και under 4,5 στο 1,70.



0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου