Κυριακή 5 Σεπτεμβρίου 2021

Ματιά στην Ιβηρική...

 Καλησπέρα σας, 

Σήμερα, θα στρέψουμε το ενδιαφέρον μας στα παιχνίδια της Β΄ Ισπανίας που ναι μεν κρύβουν παγίδες, αλλά παρουσιάζουν ζουμερές επιλογές δε. Ας δούμε παρακάτω τα παιχνίδια που θα αποτελέσουν επιλογές.



  • 1084 Μπούργκος - Βαγιαδολίδ :Το βασικό πρόβλημα είναι η αναποτελεσματικότητα. Αλλο ένα ματς χωρίς γκολ το εντός με την Εϊμπαρ. Εχει τρία στα τρία με το απόλυτο μηδέν στην επίθεση. Ηττα με 1-0 έχοντας παθητικό ρόλο στο μεγαλύτερο διάστημα.Εκανε μια ευκαιρία στο ξεκίνημα για να προηγηθεί, είχε άλλη μία στο φινάλε για να ισοφαρίσει, όμως ήταν φανερό ότι δεν μπορούσε να σταθεί στο ίδιο επίπεδο με την αντίπαλό της. Εξίσου δύσκολη θα είναι και η αποστολή με τη Βαγιαδολίδ. Εξέτισε την ποινή του ο στόπερ Σιέρα (1/0). Τελευταία μεταγραφή ο ακραίος μεσοεπιθετικός Ερνέστο Γκόμεθ που αγωνιζόταν στην Αλκορκόν.
(4-2-3-1): Ερέρο – Αλβαρο Ροντρίγκεθ, Κόρντομπα, Σιέρα, Φραν Γκαρθία – Ελγκεθάμπαλ, Αντι – Βαλκάρθε, Χουάνμα Γκαρθία, Σαούλ Μπερχόν – Αλεγκρία.




Εσπασε την παράδοση σε μια έδρα που δεν είχε νικήσει ποτέ. Βρήκε τον τρόπο να φύγει με το νικηφόρο 2-0 από την έδρα της Λούγκο. Ηταν πολύ καλύτερη, προηγήθηκε στο 11’ με τον Βάισμαν, τον οποίο όμως έχασε με κόκκινη κάρτα στο 38’.

Καθοριστική η απόκρουση πέναλτι από τον τερματοφύλακά της Ρομπέρτο (πρώην του Ολυμπιακού) στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου, ενώ στο 53’ πέτυχε το δεύτερο γκολ και ουσιαστικά ασφάλισε το τρίποντο. Εβγαλε ψυχή αλλά και ιδιαίτερη ποιότητα παίζοντας με 10 παίκτες για μεγάλο διάστημα.

Τιμωρημένος ο επιθετικός Βάισμαν (3/1) που έχει και υποχρεώσεις με την εθνική Ισραήλ. Λείπει επίσης ο μέσος Πλάτα με το Εκουαδόρ και λόγω τραυματισμών ο Μαυριτανός μέσος Ελ Χατσέν και ο χαφ Χοακίν (3/0). Ετοιμοπόλεμοι για πρώτη φορά ο αμυντικός Ντιόγκο Κεϊρός και ο επιθετικός Σέρχιο Λεόν.

(3-4-3): Ρομπέρτο – Ελ Γιαμίκ, Κίκο, Χαβιέρ Σάντσεθ – Γιάνκο, Ρόκε Μέσα, Ρουμπέν Αλκαράθ, Ολάζα – Οσκαρ Πλάνο, Κρίστο Γκονθάλεθ, Φεντέ.


Πρόβλεψη : Πιο έμπειρη σαφώς η Βαγιαδολίδ, τέτοια παιχνίδια πρέπει να τα καθαρίζει αν επιθυμεί την άνοδο. Διπλό στο 2,15.


1105 Αλκορκόν - Σαραγόσα : Χωρίς γκολ και βαθμό μετά από 270 λεπτά. Απογοητευτική και η τελευταία εμφάνιση στη Μάλαγα. Κολακευτικό το 1-0 με το οποίο ηττήθηκε, καθώς η αντίπαλός της ήταν μόνιμα στην επίθεση, είχε δοκάρι και αρκετές ακόμη ευκαιρίες για να πετύχει δεύτερο γκολ.
Με απολογισμό τερμάτων 0-4 και μοναδική υποφερτή εμφάνιση αυτή της πρεμιέρας στην έδρα της Πονφεραντίνα, όπου επίσης γνώρισε την ήττα, αναζητά το τρίποντο που θα τη σηκώσει όρθια ψυχολογικά και βαθμολογικά. Σε κίνδυνο ο προπονητής Ανκουέλα αν δεν διαφοροποιηθεί άμεσα η κατάσταση και φυσικά δεν αλλάξουν τα αποτελέσματα.

Σημαντική η μεταγραφή του μέσου Ζαρφίνο που αγωνιζόταν στην Τενερίφη.

(4-4-2): Ντάνι Χιμένεθ – Λάουρε, Κάρλος Ερνάντεθ, Νταβίντ Φερνάντεθ, Μπελβίς – Οσκαρ, Μογιάνο, Αγκιλέρα, Χουάν Ερνάντεθ – Γκουάλ, Τσίσκο Χιμένεθ.




Αξια της μοίρας της για δεύτερη συνεχόμενη αγωνιστική. Εκανε άλλη μια στείρα εμφάνιση και υπέστη εντελώς απρόσμενη ήττα 1-0 εντός από την Καρταγένα. Είχε ευκαιρίες τουλάχιστον για να πάρει την ισοπαλία, όμως έμεινε για τρίτο 90λεπτο στο μηδέν και τα πράγματα έχουν δυσκολέψει αρκετά.

Ο Αργεντικός μέσος Βάντα από την Τενερίφη ήταν η τελευταία μεταγραφή. Λείπει ο μέσος Γιάνις με την εθνική Παναμά. Εκτός δράσης λόγω προβλημάτων που αντιμετωπίζουν ο στόπερ Φρανσές (2/0), ο επιθετικός Ιβάν Αθόν (2/0) και ο μέσος Φράνκο Γκράθια (2/0).

(4-4-2): Κρίστιαν Άλβαρεθ – Γκάμεθ, Λουίς Λόπεθ, Ζαΐρ, Τσαβαρία – Μπερμέχο, Αντριάν, Ιγουάρας, Τζέιμς – Ναρβάες, Αλβαρο Χιμένεθ.

Πρόβλεψη :Μηδέν γκολ, τελευταίες στη βαθμολογία, με τη Σαραγόσα όμως να έχει μαζέψει έναν πόντο. Αρκετά αγχωμένες, εξίσου απογοητευμένες, υπό τον κίνδυνο να αλλάξουν προπονητή μετά από μια νέα ήττα. Τίποτα πιο λογικό από την ισοπαλία. Όπως επίσης και τα λίγα γκολ. Χ και under 2,5 στο 3,10.




0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου