Κυριακή 7 Μαρτίου 2021

Επιρρεπείς στο γκολ και το θέαμα.

 Του Ανδρέα Ανδρεάδη.


Καλησπέρα στους φίλους του blog. Το σημερινό μου άρθρο έχει να κάνει με ομάδες που παρουσιάζουν συνέπεια στα γκολ και τις ανοιχτές άμυνες. Οι σημερινές μου προβλέψεις απαρτίζονται από παιχνίδια μεταξύ ομάδων με έντονο το στοιχείο του αμφισκόρου και του over ως επι το πλείστον.




Η πρώτη μου επιλογή είναι από την πρώτη κατηγορία της Ελβετίας, όπου η Λουκέρνη υποδέχεται τη μαχητική Σεν Γκάλεν. Στο +3 από τη γραμμή του υποβιβασμού η γηπεδούχος θα επιδιώξει το θετικό αποτέλεσμα για να πάρει βαθμολογική ανάσα στη συνέχεια του πρωταθλήματος . Στα τελευταία της 6 παιχνίδια , τρώει και δέχεται γκολ με ευκολία. Από την άλλη , η Σεν Γκάλεν , ούσα 3η στο πρωτάθλημα, έχει βρεθεί εκτός τίτλου από νωρίς και πλέον παίζει ανοιχτά, δίχως σκοπιμότητες. Παρουσιάζει τα ίδια συμπτώματα με την αποψινή της αντίπαλο, αφού έχει αμυντικές αδυναμίες και επιθετικές αρετές ταυτόχρονα.  Προτείνω το γκολ γκολ και το over 2,5 στο 1,85.






Η δεύτερη πρότασή μου αφορά το μεγάλο ντέρμπι του Μάντσεστερ , όπου ίσως σήμερα να έχουμε και τη στέψη της Σίτι. Η φιλοξενούμενη Γιουνάιτεντ βρίσκεται στο -14 από την κορυφή και μόνο με θαύμα θα διεκδικήσει το φετινό τίτλο της Πρέμιερ Λιγκ. Από την άλλη, η μισητή συμπολίτισσα Σίτι αγωνίζεται ακομπλεξάριστη και απολαμβάνοντας το ποδόσφαιρο, καθώς εδώ και καιρό έχει παγιώσει διψήφια διαφορά από τους διώκτες της. Ίσως σε αυτή την αναμέτρηση να έχουμε πολλά γκολ εκατέρωθεν, οπότε το goal goal και το over 2,5 τέρματα στις 2 μονάδες έχει τύχη.








Καλό σας απόγευμα και καλά κέρδη....
 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου