Δευτέρα 1 Ιανουαρίου 2018

Πρώτη τριάδα του 2018....








Καλησπέρα  και καλή χρονιά . Το 2017 αποτελεί πια παρελθόν και το 2018 μας καλωσορίζει με στοιχηματικό μποναμά και εμείς με την τριάδα μας ελπίζουμε να πετύχουμε το πρώτο strike της χρονιάς. Ξεκινάμε:


1795 Mπρίστολ Ρόβερς - Πόρτσμουθ: Οι γηπεδούχοι πειρατές δε διανύουν την καλύτερη δυνατή φόρμα απέναντι στη Πόρτσμουθ που θυμίζει το τελευταίο καιρό ομάδα που θα παλέψει για μια θέση στα πλέι-οφ ανόδου . Για να γίνει αυτό , πρέπει να εκμεταλλευτεί τις αμυντικές αδυναμίες της γηπεδούχου καθώς και την άριστη παράδοση που έχει στην έδρα της αποψινής της αντιπάλου. Προτείνω το ζουμερό διπλό του 2.55.

1811 Φόρεστ Γκριν - Γουίκομ : H γηπεδούχος , ουραγός της βαθμολογίας στη β' Αγγλίας δε δείχνει ικανή να σωθεί και απ' την άλλη η Γουίκομ φιγουράρει στα ψηλά πατώματα (4η) . Με γνώμονα αυτά τα στοιχεία , το διπλό έχει πάρει την κατιούσα στο 1.90.

1819 Ντέρμπι -Σέφιλντ Γιουν. : Ντέρμπι μεταξύ ομάδων που θα διεκδικήσουν μια καλή πορεία φέτος στη Τσάμπιονσιπ. Θα ρισκάρω στον άσσο της Ντέρμπι κόντρα στη ντεφορμέ το τελευταίο μήνα Σέφιλντ . 2ΦΡΑΓΚΟ ο άσσος.



και καλή μας επιτυχία, αλάνια.............

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου