Σάββατο 20 Ιανουαρίου 2018

Avandi maestro.







Καλησπέρα στους φίλους και τις φίλες του blog . Στο σημερινό κουπόνι υπάρχουν αρκετές ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις , ωστόσο πιστοί στο ραντεβού μας με το ταμείο θα αναφερθούμε σε 3 παιχνίδια που θα αποτελέσουν τις επιλογές μου για το απόγευμα του Σαββάτου.


1289 Κρεμονέζε - Πάρμα: Αμφίρροπη αναμέτρηση για τη δεύτερη κατηγορία της Ιταλίας (serie B) , που επανέρχεται μετά τη ανάπαυλα των γιορτών . Η ευχάριστη έκπληξη Κρεμονέζε φιλοξενεί τη πάντα επικίνδυνη και ιστορική Πάρμα , φαβορί για την άνοδο στη Serie A . Εκτός έδρας , οι ''παρμέντσι'' παρουσιάζονται με αμυντική τακτική και μεθοδικότητα στις αντεπιθέσεις . Το διπλό στο 3.10 ''καίει''.

1316 Όξφορντ - Μπέρι: Αγώνας για την Α' Αγγλίας .Η  Όξφορντ, παραδοσιακά , έχει κάνει τη Μπέρι πελάτισσά της με 3/3 στα μεταξύ τους παιχνίδια με γηπεδούχο την κιτρινόμαυρη Όξφορντ . Ο άσσος στο 1.85 αποτελεί value bet (άξια πονταρίσματος δηλαδή).


1319 Ρόδεραμ - Πόρτσμουθ : Ντέρμπι στην ίδια κατηγορία μεταξύ ομάδων , που θα διεκδικήσουν την άνοδο . Η Ρόδεραμ αντλεί τη δυναμική της κυρίως στα εντός έδρας παιχνίδια και αυτό θα πράξει και στο σημερινό δύσκολο αγώνα απέναντι στους pompeys . Η Πόρτσμουθ , απ' την άλλη είναι δυναμική στα εκτός έδρας παιχνίδια . Ωστόσο , θα ρισκάρω στον καλοπληρωμένο άσσο του 2.20 , με την ελπίδα πως θα με δικαιώσει.



καλη μας επιτυχία.....

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου