Κυριακή 14 Ιανουαρίου 2018

Με ρίσκο στα φαβορί





Καλησπέρα στους φίλους και τις φίλες του blog . Σήμερα στο κυριακάτικο πρόγραμμά μας μια τριάδα θα προσελκύσει το ενδιαφέρον μου , η οποία εμπεριέχει ρίσκο και έγκειται για μεγάλους παίχτες.


953 Μποαβίστα - Πορτιμονένσε: Σε ένα παιχνίδι μεταξύ ομάδων στη μέση της βαθμολογίας , η Μποαβίστα φιλοδοξεί να φτάσει στο τρίποντο κόντρα στην Πορτιμονένσε . Το 2.30 στον άσσο στο πορτογαλικό πρωτάθλημα έχει επιβεβαιωθεί 3 φορές φέτος σε ισάριθμες εμφανίσεις και θα το εμπιστευτώ.

965 Μπελενένσες - Ρίο Άβε: Στο ίδιο πρωτάθλημα και πάλι , η Μπελενένσες κοντράρεται με τη Ρίο Άβε . Στα μεταξύ τους παιχνίδια , το over έχει εμφανιστεί 3 στις 4 φορές στο παρελθόν , οπότε αξίζει το ρίσκο στο 2.05.


973 Σεβίλλη Β' - Οσασούνα : Κλείνουμε τη τριάδα με την αναμέτρηση στη Σεγκούντα Ντιβιζιόν (Β' Ισπανίας) ανάμεσα στη Σεβίλλη Β' και την Οσασούνα. Οι γηπεδούχοι αποτελούν σάκο του μποξ για τους αντιπάλους τους και από νωρίς θα σχεδιάσουν τη νέα τους χρονιά στη Γ' κατηγορία . Απ ' την άλλη, η Οσασούνα , ούσα μια εκ των φαβορί για την άνοδο στην Πριμέρα οφείλει να τα δώσει όλα για το διπλό στην έδρα των Ανδαλουσιανών . Επομένως , το 2.20 στο διπλό μας συμφέρει.




καλό σας απόγευμα.....

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου