Τρίτη 31 Ιανουαρίου 2023

«Κανονιέρης» και επίσημα ο Ζορζίνιο

 



Παίκτης της Άρσεναλ είναι και επίσημα ο Ζορζίνιο, με τον διεθνή Ιταλό μέσο να υπογράφει στους «κανονιέρηδες» με μεταγραφή από την Τσέλσι. Στα 10+2 εκατ. λίρες το ποσό της συμφωνίας.

Ολοκληρώθηκε η μεγάλη μεταγραφή της χειμερινής deadline day, με τον Ζορζίνιο να μεταπηδά από το δυτικό στο βόρειο Λονδίνο. Μετά από 4,5 χρόνια στην Τσέλσι, ο διεθνής Ιταλός χαφ θα συνεχίσει την καριέρα του στην Άρσεναλ υπογράφοντας συμβόλαιο συνεργασίας με τους «κανονιέρηδες».

Το συμβόλαιο του 31χρονου με τους «μπλε» έκπνεε στο φινάλε της σεζόν και η Τσέλσι προκειμένου να μην χάσει ως ελεύθερο τον ποδοσφαιριστή το καλοκαίρι προτίμησε να τον παραχωρήσει στους συμπολίτες, με το ποσό της μεταγραφής να αγγίζει τα 10 εκατ. λίρες συν 2 ως μπόνους επίτευξης στόχων.

Ο Ζορζίνιο αποχωρεί από την Τσέλσι έχοντας κατακτήσει ένα Τσάμπιονς Λιγκ, ένα Γιουρόπα Λιγκ, ένα ευρωπαϊκό Σούπερ Καπ και ένα Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων. Με τους «μπλε» έφτασε επίσης τρεις φορές σε τελικό Κυπέλλου και δύο φορές σε τελικό Λιγκ Καπ. Θα συνεχίσει έτσι στην ομάδα του Μικέλ Αρτέτα όπου είναι πολύ πιθανό στο φινάλε της σεζόν να κατακτήσει την πρώτη του Πρέμιερ Λιγκ.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου