Δευτέρα 16 Ιανουαρίου 2023

Ολυμπιακός: Ανατροπή με Σουάζο που πάει Τουλούζ και στασιμότητα με Λάτο

 








Απομακρύνονται και οι δύο στόχοι του Ολυμπιακού για την θέση του αριστερού μπακ.
Ο Γκαμπριέλ Σουάζο που ήταν προ των πυλών των «ερυθρόλευκων» συμφώνησε τελικά με την Τουλούζ. Ο 25χρονος Χιλιανός μπακ, που φαινόταν να έχει συμφωνήσει σε όλα με τον Ολυμπιακό αφότου έμεινε ελεύθερος από την Κόλο Κόλο, αρχικά δελεάστηκε από την μεγάλη πρόταση της Μπεσίκτας και τελικά επέλεξε Γαλλία.

Ο Σουάζο δέχθηκε πρόταση από την Τουλούζ, με την Λιγκ 1 να είναι ένα σαφώς πιο ποιοτικό πρωτάθλημα σε σχέση με το ελληνικό και το τουρκικό και έτσι επέλεξε να συνεχίσει εκεί την καριέρα του, αφού υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας 3,5 ετών με την γαλλική ομάδα και ανακοινώθηκε ήδη.

Από εκεί και πέρα όλο και πιο δύσκολη γίνεται η περίπωση του Λάτο από την Βαένθια, αφού ο Γκατούζο θέλει να κρατήσει τον παίκτη, ο οποίος είχε καλή απόδοση στον πρόσφατο ημιτελικό του Σούπερ Καπ με την Ρεάλ Μαδρίτης, όπου έβγαλε την ασίστ για το γκολ της ομάδας του, ενώ παράλληλα οι «νυχτερίδες» συνεχίζουν να έχουν πολύ υψηλές οικονομικές απαιτήσεις για συνεναίσουν στην μεταγραφή, παρ' ότι το συμβόλαιο του Ισπανού άσου λήγει το προσεχές καλοκαίρι.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου