Δευτέρα 16 Ιανουαρίου 2023

Ιωνικός – Βόλος 0-1: Απόδραση στο 90+1’ μέσω της άσπρης βούλας για τους Βολιώτες

 






Ο Βόλος με πέναλτι του Οζέγκοβιτς στο 90+1’ απέδρασε με «διπλό» (1-0) από την έδρα του Ιωνικού και έκανε μεγάλο βήμα για τα πλει-οφ. Σωτήρια επέμβαση του Κλέιμαν στο 90+6' σε ψαλιδάκι του Μάντζη.


Στο ντέρμπι των ντεφορμαρισμένων, ο Βόλος κατάφερε να φύγει νικητής από την Νίκαια, επικρατώντας με 1-0 του Ιωνικού με πέναλτι του Οζέγκοβιτς στο 90+1’. Παιχνίδι με υψηλό τέμπο αλλά όχι πολλές κλασσικές ευκαιρίες. Ο Ιωνικός είχε τις πιο σημαντικές φάσεις αλλά έπεσε πάνω στον εξαιρετικό Κλέιμαν και στο φινάλε υπέπεσε σε πέναλτι σε χέρι του Τσιγκρίνσκι. Παρά τη ψυχρολουσία, προσπάθησε να αντιδράσει και στο 90+7’ είχε τεράστια ευκαιρία με ψαλιδάκι του Μάντζη, όμως ο γκολκίπερ του Βόλου του στάθηκε ξανά εμπόδιο για να πάρει έστω το βαθμό της ισοπαλίας.

Οι Βολιώτες, πήραν την πρώτη τους νίκη από τις 10 Νοεμβρίου και έκαναν σημαντικό βήμα για τα πλει-οφ, ανεβαίνοντας στην 5η θέση με +1 από τον 6ο Άρη και +6 από τον 7ο Ατρόμητο.

Από την άλλη, οι Νικαιώτες συνεχίζουν ως η μοναδική ομάδα χωρίς νίκη στο γήπεδο του τη φετινή σεζόν και παραμένουν στον πάτο της βαθμολογίας με -4 από τον 12ο Λεβαδειακό και -3 από την προτελευταία Λαμία, την οποία αντιμετωπίζουν στις 30 Ιανουαρίου στην Φθιώτιδα.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου