Σάββατο 19 Μαρτίου 2022

Ενδιαφέρον σε ουρά και Ευρώπη

 Καλησπέρα σας . Με αφορμή τα play off και τα play out της σούπερ λιγκ , το μονόστηλο του Πιστολέρο σας δίνει προγνωστικά για τη συγκεκριμένη αγωνιστική. Αμφίρροπες αναμετρήσεις για τα ευρωπαικά εισιτήρια και την ουρά της βαθμολογίας περιλαμβάνει το μενού . Δεν θα αναφερθώ στον αγώνα ΟΦΗ - Ιωνικού που ήδη έχει ξεκινήσει.




PLAY OUT (Bαθμολογία)

7.ΟΦΗ 37

8. Αστέρας Τρίπολης 35

9. Παναιτωλικός 32

10. ΝΠΣ Βόλος 30

11.Ιωνικός 26

12. Ατρόμητος 23

13. Λαμία 18

14. Απόλλων Σμύρνης 13


  • ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ - ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ: Ανεβασμένος παρουσιάζεται ο Ατρόμητος το τελευταίο μήνα και το ντεμαράζ του αποφέρει ως τώρα την παραμονή στην κατηγορία . Απομένουν 7 αγώνες για να τελειώσει η φετινή ταλαιπωρία που μπορεί να αποδειχθεί χρήσιμη για τους Περιστεριώτες. Μοναδικός απών ο Κυριάκος Παπαδόπουλος.
Τελευταία και καταϊδρωμένη η Ελαφρά Ταξιαρχία στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος, γεγονός που την καθιστά φαβορί για υποβιβασμό. Τιμωρημένος ο Τσιλούλης.

Εκτίμηση: Eυκαιρία του Ατρομήτου να τελειώνει νωρίς με τη μπουγάδα των μπελάδων και να στείλει τους φιλοξενούμενους μια ώρα αρχύτερα στην Superleague 2. Άσσος στο 1,70.


  • ΝΠΣ ΒΟΛΟΣ - ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ : Για μια ακόμα χρονιά θα αγωνιστούν οι Βολιώτες στα πλει άουτ , εξασφαλίζοντας από νωρίς μεγάλη απόσταση από τις επικίνδυνες θέσεις . Όπως και πέρσι , προσπάθησαν οι γηπεδούχοι να βρεθούν στην πρώτη εξάδα, μάταια όμως. Τιμωρημένος ο Τσοκάνης.
Μέτρια μπορεί να χαρακτηριστεί η φετινή παρουσία του Αστέρα στο πρωτάθλημα. Παρά τον πολύ καλό δεύτερο γύρο , αυτό δε στάθηκε δυνατό να τον φέρει όπως και πέρσι στην πρώτη εξάδα. Τιμωρημένος ο Άλβαρες.

Εκτίμηση: Αδιάφοροι και οι δυο , αναμένουμε ανοικτό ποδόσφαιρο . Γκολ γκολ και over 2,5 στο 2,60.



  • ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ - ΛΑΜΙΑ : Πολύ καλή σεζόν για τους Αγρινιώτες που σώθηκαν από νωρίς και παράλληλα έφθασαν στους 8 του κυπέλλου , σε συνδυασμό με το επιθετικό ποδόσφαιρο που παρέταξε ο coach Αναστασίου.  Βαρόνε και Λιάβας εκτός με τραυματισμούς.
Το ντεμπούτο του νεκροθάφτη Φέστα στον πάγκο της Λαμίας δε συνοδεύτηκε με νίκη απέναντι στον ΠΑΟΚ . Δυο μήνες χωρίς νίκη για τους φιλοξενούμενους που πλέον απέχουν 5 βαθμούς από τον Ατρόμητο που σώζεται και δεν έχουν περιθώρια για άλλες απώλειες. Τραυματίας ο Νούνες.

Εκτίμηση: Σε φόρμα ο Παναιτωλικός που προς το παρόν δε δείχνει διατεθειμένος να χαλαρώσει . Με το μαχαίρι στα δόντια θα αγωνιστεί η Λαμία. X2 και under 3,5 στο 2,00.



PLAY OFF (2η αγωνιστική)

1. Ολυμπιακός 68
2. ΠΑΟΚ 56
3. ΑΕΚ 47
4. Άρης 45
5. ΠΑΟ 43
6. ΠΑΣ Γιάννενα 40




  • ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΕΝΑ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ : Αδίκησε τον εαυτό του ο ΠΑΣ στη Τούμπα . Παρά την καλή του εμφάνιση , δεν απέσπασε κάποιο αποτέλεσμα στην έναρξη των play off. Εκτός οι Πίρσμαν και Λιάσος.
Μέτρια εμφάνιση για τον Ολυμπιακό κόντρα στον Άρη που συνοδεύτηκε από νίκη των ερυθρολεύκων , μετά τη σκανδαλώδη διαιτησία του Μανούχου. Στο +12 από τον ΠΑΟΚ , φαντάζει αδύνατο να χαθεί και το φετινό πρωτάθλημα.

Εκτίμηση: Τελευταία ευκαιρία των Ιωαννίνων να διεκδικήσουν θέση στη 4αδα. Αγγαρεία για τους Πειραιώτες , που δε φορτσάρουν ιδιαίτερα. Goal goal στο 2,00.


  • ΑΡΗΣ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ: Ανταγωνιστικός ήταν ο Άρης στην πρεμιέρα των play off με τον Ολυμπιακό , αλλά το τελικό 2-1 δεν έδωσε κάτι στους κιτρινόμαυρους. Πρώτη ήττα του Μπούργος στον πάγκο. Πλήρης η αποστολή των κιτρίνων για το παιχνίδι με τον Παναθηναικό.
    Κακός στο εντός έδρας παιχνίδι με την ΑΕΚ ο Παναθηναικός. Γλύτωσε από τύχη την ήττα και παραμένει σε απόσταση βολής από τη 4η θέση. Αμφίβολοι οι Βέλεθ , Ιωαννίδης.

Εκτίμηση: Παιχνίδι - εξάποντο για τις δυο ομάδες . Ο Άρης εντός είναι πολύ δυνατός , ο ΠΑΟ έχει θέμα στα εκτός . Ρισκάρω στον άσσο του 2,10.

  • ΑΕΚ - ΠΑΟΚ : Επιτέλους μετά από καιρό μια καλή εμφάνιση για την ΑΕΚ , χωρίς όμως να συνοδεύεται από νίκη. Αναποτελεσματική η ομάδα του Οφρυδόπουλου , που θέλει τη νίκη στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ για να σπάσει την αρνητική παράδοση που έχει εσχάτως με τους Θεσσαλονικείς. Αποκτήθηκε ως το τέλος της σεζόν ο Κριχόβιακ. Λευκό το απουσιολόγιο.
Υποτονικός ο ΠΑΟΚ κόντρα στον ΠΑΣ , αλλά η φλύαρη υπεροχή του καρποφόρησε με το γκολ του Άκπομ στο φιναλε. Στην Ευρώπη μια ακόμα πρόκριση , απέναντι στη βελγική Γάνδη , του επιτρέπει να κάνει και όνειρα εκτός Ελλάδος. Επόμενος αντίπαλος στα προημιτελικά του νεοσύστατου Κόνφερανς Λιγκ η γαλλική Μαρσέιγ. Για τον αγώνα κόντρα στην ΑΕΚ εκτός ο Μιχαηλίδης και ο Ελ Καντουρί.

Εκτίμηση: Διψασμένη η ΑΕΚ για μια νίκη σε ντέρμπι, κουρασμένος ο ΠΑΟΚ . Goal goal στο 1,80.




0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου