Σάββατο 12 Μαρτίου 2022

Τώρα αρχίζει το καλό

 Καλησπέρα σας. Το μονόστηλο του πιστολέρο την περασμένη αγωνιστική κινήθηκε σε μέτρια επίπεδα με ποσοστό 3/7, ωστόσο αυτή την αγωνιστική , πρώτη για τα play off, αναμένεται ενδιαφέρουσα. Δεσπόζουν το Παναθηναικός - ΑΕΚ στη Λεωφόρο και το Ολυμπιακός - Άρης στο Γεώργιος Καραισκάκης.




  • ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΑΡΗΣ: Γνώρισε την πρώτη ήττα στο πρωτάθλημα στο Βικελίδης με ανατροπή κόντρα στον Άρη. Μέτρια αγωνιστική παρουσία των παικτών του Μάρτινς, στο +12 η διαφορά από τον ΠΑΟΚ. Το πρωτάθλημα έχει κριθεί , ωστόσο η ομάδα πρέπει να παραμείνει σε αγωνιστικό ρυθμό ενόψει Κυπέλλου. Παπασταθόπουλος , Ρίαμτσουκ, Αγιμπού Καμαρά και Τικίνιο επιστρέφουν.
Μετά από 12 χρόνια κέρδισε στο Κλεάνθης Βικελίδης τον Ολυμπιακό και παρέμεινε εντός τετράδας. Πολύ καλή εμφάνιση από τους κιτρινόμαυρους που επί Μπούργος παραμένουν αήττητοι με 4 σερί νίκες στο πρωτάθλημα. Πλήρης η αποστολή του Άρη για το Γεώργιος Καραισκάκης.

Εκτίμηση: Μέτριος το τελευταίο διάστημα ο Ολυμπιακός , βρήκε το χαμένο του νεύρο ο Άρης. Αλλά, αυτή τη φορά οι πρωταθλητές θα είναι πιο υποψιασμένοι. Άσσος και over 1,5 στο 1,80.






  • ΠΑΟΚ - ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΕΝΑ: Πέρασε σβηστά ο ΠΑΟΚ από τη Λαμία με 2-0 και την Πέμπτη έδωσε την πρώτη μάχη απέναντι στη Γάνδη για τους 16 του Κόνφερενς Λιγκ. Μικρό προβάδισμα πρόκρισης χαρίζει το 1-0 της Τούμπας με τον επαναληπτικό να φαντάζει αγωνιώδης. Δεδομένο το rotation , τιμωρημένο ο Ελ Καντουρί.
Την Κυριακή πίκρα , τη Τρίτη γλύκα για τους Γιαννιώτες. Κουλούρια στο Πανθεσσαλικό με αντίπαλο το Βόλο, επιστροφή βαθμών στην Επιτροπή εφέσεων της ΕΠΟ τρεις μέρες μετά. Με 40 βαθμούς δικαίως θα αγωνιστεί στα play off για 10 παιχνίδια με έπαθλο το ευρωπαϊκό εισιτήριο. Τιμωρημένος για τους Ηπειρώτες ο Σάλιακας.

Εκτίμηση: Με rotation θα αγωνιστεί ο ΠΑΟΚ , απουσίες και για τα Γιάννενα. 1Χ και under 3,5 στο 1,70





  • ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ - ΑΕΚ: Στα τελευταία παιχνίδια αποδεικνύεται ότι έχει γίνει δουλειά στον Παναθηναϊκό. Ο μαέστρος Γιοβάνοβιτς κατάφερε με αρκετά καλό ποδόσφαιρο να διεκδικεί την παρουσία του σε τελικό Κυπέλλου και ευρωπαϊκή έξοδο. Με 42 βαθμούς θα κυνηγήσει την είσοδο στη τετράδα. Αλεξανδρόπουλος εκτός , όπως οι Λούγκβινστ, Μακέντα.
Με το ζόρι νίκησε τον Αστέρα η ΑΕΚ και παρέμεινε τρίτη στη βαθμολογία . Με προπονητή τον υπηρεσιακό Οφρυδόπουλος ως το τέλος της σεζόν , μοναδικός στόχος παραμένει η τρίτη θέση που δίνει το ευρωπαϊκό εισιτήριο. Αναμένονται εκκαθαρίσεις στο φινάλε της χρονιάς με στόχο η Ένωση να πρωταγωνιστήσει την επόμενη χρονιά. Τιμωρημένοι οι Βράνιες και Σιμάνσκι για το ντέρμπι.

Εκτίμηση: Στην καυτή Λεωφόρο ο Παναθηναικός μετατρέπεται σε λιοντάρι έτοιμο να σε κατασπαράξει. Η ΑΕΚ έχει τα άντερα να αντέξει; Άσσος και γκολ γκολ στο 2,60.



0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου