Δευτέρα 22 Νοεμβρίου 2021

Superleague 2 (Βόρειος όμιλος) :Ο Πιερικός έριξε επτά στην Καβάλα , κορυφή η Βέροια

 




Ο Πιερικός νίκησε με 7-0 την Καβάλα στην πρώτη της συμμετοχή στο πρωτάθλημα της Super League 2, με τους ερασιτέχνες ποδοσφαιριστές των αργοναυτών να μην μπορούν να περιορίσουν το εύρος του σκορ. Η Βέροια νίκησε με 3-0 τον Ολυμπιακό Βόλου και έπιασε κορυφή στον πρώτο όμιλο.




Ο Πιερικός είχε ένα εύκολο απόγευμα κόντρα στην Καβάλα, καθώς επικράτησε με 7-0, παίρνοντας ένα ευρύ προβάδισμα από το πρώτο μέρος με πέντε τέρματα, με τους Εμπούσι, Καρανάτσιο, Παντελιάδη, Χαντζάρα, Μαβρίδη και Καγκελίδη να χρίζονται σκόρερς.


Υπενθυμίζεται ότι οι αργοναύτες αγωνίζονται στο πρωτάθλημα με ερασιτέχνες ποδοσφαιριστές, που ταυτόχρονα ασχολούνται με το μπάσκετ και το kick boxing. Η ομάδα όταν εξασφάλισε άδεια για να παίξει στο πρωτάθλημα, δεν είχε τη δυνατότητα για να προχωρήσει σε μεταγραφές.


Με άνεση επικράτησε και η Αναγέννηση Καρδίτσας του Αλμωπού Αριδαίας, καθώς επικράτησε με 4-0 και ανέβηκε στη δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα, έχοντας το απόλυτο μέχρι στιγμής στο πρωτάθλημα.

Στην κορυφή ανέβηκε και η Βέροια που νίκησε τον Ολυμπιακό Βόλου με 3-0 στην έδρα της, έχοντας πλέον επτά βαθμούς. Υπενθυμίζεται ότι ο Ολυμπιακός Β' έχει έναν βαθμό λιγότερο, αλλά και ένα παιχνίδι που διεξήχθη με τα Τρίκαλα εκτός έδρας.


Η Ξάνθη νίκησε τον Θεσπρωτό με με 1-0 χάρη στο γκολ του Μονρόζ στο 49ο λεπτό, ενώ ισόπαλο χωρίς σκορ έληξε το παιχνίδι του Απόλλωνα Πόντου με τη Νίκη Βόλου.




Τα αποτελέσματα της τρίτης αγωνιστικής της Super League 2



SUPER LEAGUE 2 (3η αγωνιστική)

Ξάνθη - Θεσπρωτός 1-0
Πιερικός - Καβάλα 7-0
Απόλλων Πόντου - Νίκη Βόλου 0-0
Βέροια - Ολυμπιακός Βόλου 3-0
Αναγέννηση Καρδίτσας - Αλμωπός Αριδαίας 4-0
Πανσερραικός - Τρίκαλα 1-1
Ηρακλής (Τρίγλια) - ΠΑΟΚ β' 0-0
Ολυμπιακός β' - Α.Ε.Λ 1-0



Η βαθμολογία



SUPER LEAGUE 2, ΟΜΙΛΟΣ A

1.Βέροια  7
2.Αναγέννηση Καρδίτσας  6
3.Ολυμπιακός β'  6
4.Πιερικός  4
5.Απόλλων Πόντου   4
6.Ξάνθη   4
7.ΑΕΛ     3
8.Πανσερραϊκός  3
9.Νίκη Βόλου    3
10.Ηρακλής(Τρίγλια) 3
11.Θεσπρωτός  3
12.Αλμωπός Αριδαίας 3
13.Τρίκαλα    2
14.ΠΑΟΚ Β'  2
15.Ολυμπιακός Βόλου  2
16.Απόλλων Λάρισας   1
17.Καβάλα    0

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου