Σάββατο 20 Νοεμβρίου 2021

Η κορυφή είναι μόνο για έναν

 Καλησπέρα σας . Ο πιστολέρο επιστρέφει μετά από την ανάπαυλα των εθνικών ομάδων , με στόχο να σας οδηγήσει και πάλι στο ταμείο. Το ντέρμπι ΑΕΚ-Ολυμπιακού στο ΟΑΚΑ ξεχωρίζει , με έπαθλο την κορυφή του πρωταθλήματος . Ας μελετήσουμε και τα υπόλοιπα παιχνίδια της 10ης αγωνιστικής.



  • ΝΠΣ ΒΟΛΟΣ - ΟΦΗ (Σάββατο,15.00): Βάλσαμο η διακοπή για τους γηπεδούχους. Μόλις 2 ισοπαλίες στους τελευταίους 4 αγώνες και ο Βόλος έχει ανάγκη να επιστρέψει στις επιτυχίες. Εκτός οι Μπαριέντος και Γκρίλο, αμφότεροι τιμωρήθηκαν στο παιχνίδι με τον Άρη.
Από το καλό στο καλύτερο το τελευταίο μήνα οδεύουν οι Κρητικοί . Φιγουράρουν στην 6η θέση της βαθμολογίας ,μετά το τρίποντο απέναντι στον ουραγό Ατρόμητο. Τιμωρημένος ο Νέιρα, νοκ-αουτ ο φορμαρισμένος Ντουρμισάι.

Εκτίμηση: Βασιλιάς του over o Βόλος , σε φόρμα οι Κρητικοί. Over 2,5 στο 2,00.


  • ΑΡΗΣ - ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΕΝΑ (Σάββατο,19.30): Οι κίτρινοι βρίσκονται σε ανοδική πορεία, μετά και το νέο διπλό στο Πανθεσσαλικό, που στιγματίστηκε από επεισόδια μεταξύ φιλάθλων και παικτών. Στο -1 από την 6η θέση η ομάδα του Άκη Μάντζιου. Με 3 αγωνιστικές τιμωρήθηκε ο Μπερτόλιο, τιμωρημένος και ο Εντιαγέ, αμφίβολος ο Φαμπιάνο.
Τα Γιάννενα ξέσπασαν στο άψυχο σώμα του Παναιτωλικού και το τελικό 3-0 επανάφερε την ομάδα στην πρώτη πεντάδα. Με οδηγό την εξαιρετική του άμυνα ο ΠΑΣ παραμένει στα ψηλά της βαθμολογίας. Τραυματίες οι Μπρενέ και Κόντε.

Εκτίμηση: Ο Άρης θα δυσκολευτεί απέναντι σε κλειστές άμυνες. Απ' την άλλη, ο ΠΑΣ θα πουλήσει ακριβά το τομάρι του. 1Χ και over 1,5 στο 1,70.


  • ΙΩΝΙΚΟΣ - ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (Σάββατο , 19.30): Οι Νικαιώτες έχασαν αξιοπρεπώς από τον Ολυμπιακό με 1-0 στο Φάληρο και παρέμειναν με 9 βαθμούς στο πρωτάθλημα. Θα χρησιμοποιήσουν τη Νίκαια ως ορμητήριο παραμονής . Εκτός ο Άοσμαν.
Ανέλπιστη ήττα για τους Αρκάδες από τη Λαμία , με αποτέλεσμα να κατρακυλήσει βαθμολογικά. Έντονο το πρόβλημα στην επίθεση χωρίς τον Μπαράλες. Ο Ράσταβατς καλείται να βρει το αντίδοτο στην επιθετική δυστοκία. Μεγάλο πλήγμα πλην της απουσίας του Αργεντίνου φορ, ο Σάντα φε και ο Μουνάφο.

Εκτίμηση: Xωρίς σημαντικές μονάδες θα αγωνιστεί ο Αστέρας. Ο Ιωνικός θα επιδιώξει το τρίποντο να ανασάνει. Ρισκάρω στον άσσο του 3,20.

  • ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ - ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ (Κυριακή,17.15):  Οι Αγρινιώτες αγνοούν τη νίκη , εδώ και δυο μήνες . Υπ' ατμόν ο Αναστασίου. Απόντες οι Ντίαζ, Μεντόζα, Βργκοτς, Αντούνιες , Μαλλής και Μόρσει.
Η Ελαφρά Ταξιαρχία πήρε έναν ανέλπιστο βαθμό κόντρα στη φίλη ΑΕΚ και έφθασε τους 6 βαθμούς. Μόνο τραυματίας ο Ντομίνγκεζ.

Εκτίμηση: Σε κακή κατάσταση και ντεφορμέ ο Παναιτωλικός. Οι πολλές απουσίες θα παίξουν το ρόλο τους. Ο Απόλλων αναμένεται να πάρει θετικό αποτέλεσμα. Χ2 και over 1,5 στο 1,85.



  • ΑΕΚ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Κυριακή 19.30): Απώλεια εκτός προγράμματος για την ένωση κόντρα στο παράρτημα της Απόλλων στη γειτονική Ριζούπολη. Το τελικό 2-2 προβλημάτισε τον Αργύρη Γιαννίκη για την κακή αμυντική παρουσία της ομάδας. Εκτός κατά πάσα πιθανότητα ο Τζαβέλλας.
Παίζοντας μέτριο ποδόσφαιρο μέχρι τώρα ο Ολυμπιακός παραμένει πρώτος στη βαθμολογία. Το ντέρμπι με την ΑΕΚ είναι εντελώς διαφορετικό , καθώς θα αγωνιστεί για πρώτη φορά η ομάδα εκτός Καραισκάκη σε ντέρμπι. Πανέτοιμη για τον αγώνα η ομάδα του Μαρτίνς.

Εκτίμηση: Αμφότεροι έχουν προβλήματα στην άμυνα. Θα αποφύγω το σημείο και ποντάρω goal - goal και over 2,5 στο 2,80.



  • ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ - ΠΑΟΚ (Κυριακή,19.30): Για μια ακόμα φορά η άμυνα του Ατρομήτου δε μπόρεσε να σταθεί  στο ύψος των περιστάσεων και δέχτηκε δυο γκολ από τον ΟΦΗ στο πρώτο εικοσάλεπτο. Με το 3-5-2 σύστημα του Παράσχου δε πας πουθενά. Χτυπημένο το τεχνικό τιμ από τον covid . Ζητήθηκε αναβολή του αγώνα , αλλά το αίτημα τελικά απορρίφθηκε. Νοκ-αουτ ο Κωτσόπουλος.
Επιβλητικός ο ΠΑΟΚ στη Λεωφόρο , σκορπίζοντας με τρία γκολ τον Παναθηναικό. Θα περιμένει τα ευχάριστα από το ΟΑΚΑ μήπως και πλησιάσει περισσότερο τη βαθμολογία. Εκτός μάχης οι Αουγκούστο , Μίτριτσα.

Εκτίμηση: Ο Ατρόμητος κάποια στιγμή θα βγάλει αντίδραση. Με τον ΠΑΟΚ, όμως της Λεωφόρου δεν έχει τύχη. Διπλό και over 1,5 στο 1,90.


  • ΛΑΜΙΑ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ (Δευτέρα,19.30): Βαθιά βαθμολογική ανάσα για τους Φθιώτες , μετά το διπλό που απέσπασαν στην Αρκαδία. Έχει να αντιμετωπίσει τον πελάτη Παναθηναικό που εκτός έδρας ζορίζεται. Λευκό απουσιολόγιο για τους γηπεδούχους.
Houston , έχουμε πρόβλημα. Νέα κακή εμφάνιση και ήττα για τους πράσινους με 1-3 από τον ΠΑΟΚ και όλα πλέον κρέμονται από μια κλωστή. Οι πολυδιαφημισμένοι Βιτάλ και Παλάσιος δεν έχουν βοηθήσει ουσιαστικά και ο προβληματισμός εντείνεται. Τραυματίας ο φορ Ιωαννίδης, όπως και οι Σένκεφελντ,Πούγγουρας.

Εκτίμηση: Kαι οι δυο σκοράρουν , αλλά δεν είναι άξιοι εμπιστοσύνης. Γκολ γκολ στο 2,05.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου