Κυριακή 19 Ιανουαρίου 2020

Υπάρχει ζωή στη Γαλικία;








Επιμέλεια
Ανδρέας Ανδρέαδης


Image result for deportivo la coruna 2020

Καλησπέρα , φίλες και φίλοι του blog. Κυριακή σήμερα και εμείς παραμένουμε στις επάλξεις με ένα γεμάτο στοιχηματικό κουπόνι από επιλογές . Παρ' ολα αυτά, μια τετράδα αγώνων θα αποτελέσει την επιλογή μου για σήμερα.


612 Μπρέσια - Κάλιαρι: H παρέα του Μάριο Μπαλοτέλι συνετρίβη την περασμένη βδόμαδα στη Γένοβα (ήττα 4-1 από τη Σαμπτόρια) και σήμερα υποδέχεται την Κάλιαρι σε έναν αγώνα - τελικό για την επιβίωση. Απεναντί της η ντεφορμέ Κάλιαρι με τέσσερις σερί ήττες και 4 ενδεκαδάτες απουσίες. Ρισκάρω στον άσσο του 2,35 και στο ένστικτο της επιβίωσης που ενδέχεται να έχουν οι ''μπλε'' της Λομβαρδίας .


633 Λα Κορούνια - Κάντιθ : Σε άλλες εποχές , αυτό το παιχνίδι θα ήταν ένα ντέρμπι για την άνοδο στην Πριμέρα Ντιβιζιόν. Ωστόσο , η πραγματικότητα είναι άλλη. Από τη μία , η ουραγός Ντέπορ δίνει αγώνα σωτηρίας και απ' την άλλη η Κάντιθ , ούσα πρωτοπόρος της Σεγκούντα Ντιβιζιόν επιζητά μια νίκη για να ξεπεράσει την αγωνιστική κρίση των τελευταίων αγωνιστικών (4 σερι ανεπιτυχή αποτελέσματα) . Οι Γαλιθιάνοι, με νέα διοίκηση ,πλέον, προέρχονται από δυο σερί επιτυχίες με το ίδιο σκορ (1-0) και θα ποντάρω σε μια νέα νίκη, ώστε να ξεκολλήσουν από το πάτο της βαθμολογίας . Στο 2,65 ανέβηκε ο άσσος.

669 Εξτρεμαδούρα - Αλμερία: Η φορμαρισμένη Αλμερία φιλοξενείται από την σκληροτράχηλη εντός έδρας Εξτρεμαδούρα . Οι ερυθρόλευκοι έχουν την ευκαιρία να παραμείνουν στη 2η θέση με μια νέα εκτός έδρας επιτυχία . Διπλό στο 2,40.


613 Πεσκάρα - Σαλερνιτάνα : Ομάδα - έδρας η Πεσκάρα , υποδέχεται την προβληματική εκτός έδρας Σαλερνιτάνα ,η οποία κατεβαίνει με σημαντικές απουσίες στον άξονα. Ρισκάρω στον άσσο του 1,95.


και καλή επιτυχία σε όλα τα δελτία.






0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου