Κυριακή 10 Μαρτίου 2019

Όταν η ''Λίλλίκα'' έχει κέφια.



Επιμέλεια
Ανδρέας Ανδρεάδης



Καλησπέρα , φίλες και φίλοι του blog. Χθες επετεύχθη ο στόχος μας με το 5/5 στις επιλογές μου (Μπρέσια,Λέτσε, Κάρντιφ, Έβερτον και Λιντς) και σήμερα ετοιμαζόμαστε για ένα ακόμα πάρτι.

Image result for rizespor fc\

552 Ρίζεσπορ - Καισερίσπορ : Η προσφυγική ομάδα του Ριζά έχει την ευκαιρία να ανασάνει βαθμολογικά απέναντι στην κάκιστη εκτός έδρας Καισερί . Άσσος στο 2.05.


Image result for lille fc

561 Σεντ Ετιέν - Λιλ : Η ασταθής ομάδα των ''στεφανουά'' φιλοξενεί τη Λιλ στο σημαντικότερο παιχνίδι της αγωνιστικής στη Γαλλία . Η ''Λιλλίκα'' πετά φωτιές το τελευταίο καιρό και δικαίως παραμένει 2η στη βαθμολογία . Θα ρισκάρω στο διπλό με απόδοση 2.60.




Image result for montpellier fc
566 Μονπελιέ - Ανζε: Όνειρα Ευρώπης κάνει η Μονπελιέ και δείχνει έτοιμη για μια ακόμα νίκη κόντρα στην προβληματική εκτός Ανζέ . Άσσος στο 1.80.

Image result for luzern fc
574 Λουκέρνη - Σεν Γκάλεν : Στα τελευταία 5 παιχνίδια μεταξύ των 2 ομάδων με γηπεδούχο τη Λουκέρνη είχαμε ισάριθμους άσσους . Και τώρα μάλλον ο άσσος θα επαληθευτεί στο 1.85.



649 Λαμία - ΠΑΣ Γιάννενα : Σε καλό φεγγάρι η ομάδα του Μάκη Χάβου που δύσκολα δέχεται γκολ. Ο ΠΑΣ εκτός έδρας χάνεται . Ρισκάρω στο συνδυασμό στοιχήματος (combo) του άσσου μαζί με το όβερ 2.5 τέρματα στην απόδοση του 3.60.


Image result for lamia fc
καλό σας απόγευμα.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου