Σάββατο 9 Μαρτίου 2019

Μπρέσια πρέπει να επανορθώσεις!


Επιμέλεια
Ανδρέας Ανδρεάδης


Καλησπέρα , φίλες και φίλοι του blog. Ένα ευχάριστο και ξεκούραστο τριήμερο μόλις ήρθε και ελπίζουμε να είναι και κερδοφόρο. Με πέντε αναμερτρήσεις θα ασχοληθώ σήμερα που παρουσιάζουν ενδιαφέρον.

Image result for brescia fc

417 Κοζέντζα - Μπρέσια : Η Κοζέντζα, ομάδα που βρίσκεται στη μέση της βαθμολογίας κοντάρεται με την πρωτοπόρο της Serie B . Η Μπρέσια , μετά την απρόσμενη εντός έδρας ήττα από την Τσιταντέλα με 0-1 οφείλει να επανορθώσει το λάθος της και να αποδείξει περίτρανα πως η ήττα της την περασμένη αγωνιστική ήταν απλώς μια παραφωνία . Διπλό στο 2.45.

424 Λέτσε - Φότζια : Θυμίζει φρούριο το ''βιέ ντελ Μάρε'' για τη Λέτσε στην πρσοπάθεια που κάνει για επάνοδο στη μεγάλη κατηγορία . Απ' την άλλη , η Φότζια έχει ανάγκη τους βαθμούς και δεν κάνει διακρίσεις σε ομάδες φόβητρα και λοιμά . Παρ'ολα αυτά , ο άσσος στο 1.75 φαντάζει δίκαιος στα δικά μου μάτια.

445 Κάρντιφ - Γουέστ Χαμ : Οι Ουαλοί μάχονται για την παραμονή στην κατηγορία και απένταντι σε μια αδιάφορη βαθμολογικά ομάδα , οφείλουν να κυνηγήσουν τη νίκη. Η Γουέστ Χαμ , είναι ομάδα έδρας κυρίως , οπότε θα ρισκάρω στον άσσο γύρω στις 3 μονάδες.

472 Νιουκάστλ - Έβερτον: Οι καρακάξες υποδέχονται τα ζαχαρωτά σε μια αναμέτρηση που παρουσιάζει παραδοσιακά συγκινήσεις. Η γηπεδούχος εντός έδρας δείχνει τα δόντια της και θέλει μια ακόμα νίκη για να βρεθεί σε απόσταση ασφαλείας στη μάχη της παραμονής. Η Έβερτον μετά τη λευκή ισοπαλία στο ντέρμπι του Μέρσεισαιντ με την άσπονδη αντιπαλό της , Λίβερπουλ, θα παίξει πιο χαλαρά , χωρίς να έχει ιδιαίτερο βαθμολογικό κίνητρο. Κι εδώ ο άσσος έχει προβάδισμα στο 2.60.

443 Μπρίστολ Σίτι - Λιντς : Σε περίοδο ντεφορμαρίσματος βρίσκεται η Μπρίστολ Σίτι , καθώς σε 4 αγώνες έχει αποκομήσει μόλις 1 βαθμό. Η Λίντς προσπαθεί να κρατηθεί στην προνομιούχο διάδα που δίνει την απευθείας άνοδο στη Πρέμιερ Λιγκ . Πιο κοντά στη νίκη στα παγώνια με απόδοση 2.25.


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου