Σάββατο 26 Ιανουαρίου 2019

Σάββατο και απόβραδο.

Επιμέλεια
Ανδρέας Ανδρεάδης

Image result for sampdoria fc


Καλησπέρα , φίλες και φίλοι του blog. Μια πεντάδα αγώνων σε 4/5 έχω να σας προτείνω και ελπίζω οι επιλογές μου να με ανταμείψουν. Έχουμε λοιπόν:


545 Παναιτωλικός - Ξάνθη: Παιχνίδι με ομάδες που βρίσκονται στα υψηλά πατώματα της βαθμολογίας. Ομάδες που πετυχαίνουν γκολ οπότε το over στο 2.15 φαίνεται καλή επιλογή. Όμως, θα εξαντλήσω αυτή μου την επιλογή , ρισκάροντας στο over 3.5 με απόδοση 3.65.

542 Λούγκο - Ράγιο Μαχαγιόντα: Η Λούγκο είναι ομάδα έδρας και αποδεικνύεται σκληρό καρύδι. Απ' την άλλη , η φιλοξενούμενη Ράγιο εκτός έδρας χάνεται . Άσσος - κατά συνέπεια - στο 1.90.

546 Σαμπτόρια - Ουντινέζε : Σαμπτόρια και Ουντινέζε παρουσιάζονται άκρως επιθετικές στο πρωτάθλημα και θα ποντάρω στο οβερ 3.5 στο 2.80.

550 Λεγκανές - Ειμπάρ : Η Λεγκανές του Δημήτρη Σιόβα θα ψάξει τη νίκη-εξάποντο κόντρα στην συμπαθέστατη Ειμπάρ . Παιχνίδι δίχως αύριο για τη γηπεδούχο στο 2.45.

563 Γκινκάμπ - Ρεμς : Τελευταίο παιχνίδι για το Σαββατοβραδό μας αποτελεί το Γκινκάμπ - Ρεμς. Επιθετικές και αφελείς στο γκολ και οι 2 , οπότε ονερ στο 2.05.

καλό σας βράδυ.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου