Τρίτη 1 Ιανουαρίου 2019

Καλή χρονιά με πολλά ταμεία.

Καλησπέρα και χρόνια πολλά . Το νέο έτος ανέτειλε σήμερα , αλλά εμείς πιστοί στο ραντεβού μας σας προτείνουμε μια πεντάδα αγώνων για ποντάρισμα σε σύστημα 4/5. Ξεκινάμε:

Image result for 2019

1000 Mπλάκμπερν - Γουέστ Μπρομιτς : Με αμυντικά προβλήματα παρουσιάζεται το τελευταίο μήνα η γηπεδούχος Ρόβερς . Οι φιλοξενούμενοι χρειάζονται νίκες σε τέτοια παιχνίδια για να χουν ελπίδες ανόδου στη Πρέμιερ Λιγκ . Διπλό στο 2.15.

1050 Νότιγχαμ - Λιντς : Η Φόρεστ αγνοεί τη νίκη στα 3 τελευταία παιχνίδια και η απόσταση από την πρώτη 6αδα ολοένα και μεγαλώνει . Αυτό ίσως είναι το τελευταιό παιχνίδι του προπονητή Αιτόρ Καράνκα στο πάγκο των ''κόκκινων'' με τον Λεονάρντο Ζαρντίμ να προβάλλεται ως πιθανός αντικαταστάτης . Η Λίντς μετά το στραπάτσο από τη Χαλ με 1-2 εντός έδρας , ίσως εκμεταλλευτεί τις συγκυρίες και επανέλθει στις νίκες . Διπλό και εδώ στο 2.25.

1065 Στόουκ -Μπρίστολ Σίτι : Η Στόουκ αποδεικνύεται ομάδα-έδρας καθώς μετρά 4/5 τρίποντα στις τελευταίες αναμετρήσεις στο ''Μπριτάνια''. Απεναντί της η ασταθής -τελευταία- Μπρίστολ Σίτι . Θα ρισκάρω στον άσσο του 2.00.


1015 Τσάρλτον - Γουόλσολ : Ισχυρή εντός η Τσάρλτον που έχει ως στόχο την είσοδο στα πλέι οφ. 12 βαθμούς έχει μαζέψει στα τελευταία 5 εντός έδρας παιχνίδια και τα οποία τα χει κερδίσει από ημίχρονο . Απ' την άλλη , η Γουόλσολ μάχεται για την παραμονή αλλά εκτός έδρας απλά δεν υπάρχει. Άσσο ημίχρονο /άσσο τελικό στο 2.60.

1060 Σριόυσμπερι - Φλίτγουντ : Τελευταίο παιχνίδι για σήμερα απ' τις επιλογές μας. Η Σριούσμπερι έχει μαζέψει 11 βαθμούς εντός απ' τους 15 στα τελευταία 5 παιχνίδια . Η Φλίτγουντ με αμυντικά κενά θα αποτελέσει εύκολη λεία για τους ''κιτρινομπλέ''. Άσσς στο 1.95.


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου