Σάββατο 15 Σεπτεμβρίου 2018

Εμπιστοσύνη στο timing.

Επιμέλεια:
Aνδρέας Ανδρεάδης



Image result for hearts fc


Καλησπέρα , φίλες και φίλοι του blog . Σάββατο ,σήμερα και μετά από μια ανάπαυλα λόγω εθνικών ομάδων επιστρέφουμε στη δράση με τα μεγάλα ευρωπαικά πρωταθλήματα. Μια πεντάδα έχω να προτείνω για σήμερα , η οποία βασίζεται στη φόρμα των ομάδων.

1024 Ταραγόνα - Οσασούνα : Διπλό στο 2.40 . Με 1 βαθμό ως τώρα στο πρωτάθλημα , η Ταραγόνα κατακτά επάξια τον πάτο της βαθμολογίας. Απεναντί της η πάντα επικίνδυνη Οσασούνα , που εύκολα ή δύσκολα θα φθάσει στη τελική επικράτηση.

1042 Μάδεργουελ - Χάρτς : Διπλό και εδώ στο 2.35. Η πρωτοπόρος Χάρτς καλείται να κάνει το 5/5 στις νίκες κόντρα σε μια σκληροτράχηλη αντίπαλο όπως είναι η Μάδεργουελ. Θεωρώ οτί μετά το χθεσινοβραδυνό 0-0 της Σέλτικ μέσα στη Σέντ Μίρεν είναι η μεγαλύτερη ευκαιρία για τις ''καρδούλες'' να αυξήσουν τη διαφορά τους στην κορυφή.

997 Έιρ - Φόλκερκ : Άσσος στο 1.95. Ένα εύκολο απόγευμα ενδέχεται να περάσει η Έιρ κόντρα στην ουραγό και άποντη Φόλκερκ.

1085 Όστερσουντ - Μάλμε : Διπλό στο 2.10. Η πρωτοπόρος Μάλμε, ούσα αήττητη τις τελευταίες αγωνιστικές με 4/4 νίκες στα παιχνίδια της φιλοξενείται απ' την περσινή έκπληξη Έστερσουντ . Η Μάλμε κάτι τέτοιες έδρες τις ξεπερνά.

1145 Ντιζόν - Ανζέ : Άσσος στο 2.05 . Τελευταίο παιχνίδι για τις σημερινές επιλογές αποτελεί ο άσσος στην έδρα της φορμαρισμένης Ντιζόν κόντρα στην αδύναμη εκτός έδρας Ανζέ. Στη 2η θέση η γηπεδούχος μάλλον θα φθάσει στη 4η νίκη σε 5 αγώνες στο πρωτάθλημα.



Αυτά από μένα . Καλό σας Σαββατόβραδο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου