Σάββατο 8 Σεπτεμβρίου 2018

Αγγλικό six pack.


Του Ανδρέα Ανδρεάδη.



Καλησπέρα , φίλες και φίλοι του blog .Θα ήθελα να σας ευχαριστήσω που αγκαλιάζεται την προσπάθεια αυτή με τις προβολές σας και ταυτόχρονα να σας υποσχεθώ για ακόμα καλύτερα πράγματα. Σήμερα , θα σας προτείνω το πρώτο υποψήφιο ταμείο για φέτος και ας ελπίσουμε ότι η φετινή σεζόν θα ξεκινήσει με το δεξί. Έξι παιχνίδια από την Αγγλία αποτελούν τις επιλογές μου για σήμερα.



Image result for accrington stanley fc



Πρώτη επιλογή για σήμερα το παιχνίδι για την Α'Αγγλίας , ανάμεσα στη νεοφώτιστη Άκρινγκτον και την Μπέρτον. Η γηπεδούχος θα στηριχτεί φέτος-όπως και κάθε νεοφώτιστη άλλωστε- στη δύναμη της έδρας της . Φιλοξενεί τη Μπέρτον που θα χει συνολικά 6 απόντες για το σημερινό παιχνίδι . Θα ρισκάρω στον άσσο του 2.30.
Εν συνεχεία, για την ίδια κατηγορία η Μπλάκπουλ υποδέχεται την ουραγό Μπράντφορντ που μετά την αλλαγή προπονητή ευελπιστεί σε νέο ξεκίνημα. Ωστόσο , οι ''πορτοκαλί'' στην έδρα τους δε χαρίζουν κάστανα και μάλλον θα φθάσουν στην πρώτη τους εντός έδρας νίκη . Άσσος στο 1.80.
Πόρτσμουθ και Σριούσμπερι κοντράρονται σε μία ακόμα αναμέτρηση. Οι ''pompeys'' φιγουράρουν στην κορυφή της βαθμολογίας της Α'Αγγλίας και υποδέχονται την περσινή έκπληξη του πρωταθλήματος. Οι φιλοξενούμενοι φέτος παρουσιάζονται σκιά του εαυτού τους και θα αποτελέσουν εύκολη λεία στα σχέδια των γηπεδούχων . Κι εδώ άσσος στο 2.00.
Τελευταία επιλογή για την κατηγορία τούτη , το διπλό της πρωτοπόρου επίσης Πιτέρμπορο απέναντι στη Σάουθεντ εκτός έδρας με απόδοση 2.70. Η Σάουθεντ , με αρκετά προβλήματα τραυματισμών παρουσιάζεται ασταθής και κόντρα στους ''μπλε'' θα τα βρουν σκούρα . Πιο συνεπείς οι φιλοξενούμενοι , που αποτελούν την καλύτερη επίθεση της κατηγορίας.

Στη Β'Αγγλίας , η πρωτοπόρος Λίνκολν Σίτι φιλοξενεί την Κρόουλι . Οι ''ερυθρόλευκοι'' εντυπωσιάζουν με τη σταθερότητά τους και δείχνουν έτοιμοι να κερδίσουν κάθε αντίπαλο , αρχής γενομένης από την Κρόουλι . Άσσος στο 1.60.
Στην Κόνφερανς της Αγγλίας , η χωρίς νίκη ακόμα Χάλιφαξ αντιμετωπίζει τη Λέιτον Όριεντ . Οι φιλοξενούμενοι με το συμπαγές τους σύνολο δείχνουν ικανοί να θέσουν από νωρίς τις βάσεις για την άνοδο στην επόμενη τη τάξει κατηγορία . Ρισκάρω στο διπλό του 2.40.


Καλή μας επιτυχία...

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου